ariana.magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 19.272
Σήμερα δουλεύω όποιος θέλει μπορεί να πάρει στο γραφείο ??????
Σήμερα δουλεύω όποιος θέλει μπορεί να πάρει στο γραφείο ??????
Ναι, γιατί να μην ισχύει;Ισχύει αυτό?
Αχ ποτε θα τύχει να την γλυψω πάλι αυτή την γυναίκα ??
Πότε θες? Πέμπτη? Παρασκευή?Αχ ποτε θα τύχει να την γλυψω πάλι αυτή την γυναίκα ??
Αστα... Μιλάμε για απίστευτο μουνακι... Κάτι ξέρω κι εγώ... Χθες το έγλειφα!!!... Μην μου το θυμίζεις κ με ξεσηκωνεις βραδιάτικα!!Αχ ποτε θα τύχει να την γλυψω πάλι αυτή την γυναίκα ??
Άφησες για μένα και Άριανα?Αστα... Μιλάμε για απίστευτο μουνακι... Κάτι ξέρω κι εγώ... Χθες το έγλειφα!!!... Μην μου το θυμίζεις κ με ξεσηκωνεις βραδιάτικα!!
Βέβαια... Να κάνετε ένα τριο ολο τρελα!! Ευλογησον!!Άφησες για μένα και Άριανα?
Βγάλε και άλλες τέτοιες φωτογραφίες να μας στείλεις από καρδιά ♥Τι θα έλεγες για κάτι τέτοιο;
Με κοντό, με μακρύ το πωπουδάκι σου είναι και δείχνει ???? !!!Σήμερα ένας πελάτης μου είπε πως με περίμενε με μακρύ μαλλί.. τελικά δεν μπορώ να διαλέξω και με επηρεάζετε κι εσείς ? αλλά νομίζω ο κωλος με κοντό δείχνει καλύτερα
Όταν είχαμε βρεθεί είχες κοντό μαλλί. Με μακρύ δεν σε πρόλαβα. Πιστεύω όμως ότι το μακρύ σου πάει ποιο πολύ.Σήμερα ένας πελάτης μου είπε πως με περίμενε με μακρύ μαλλί.. τελικά δεν μπορώ να διαλέξω και με επηρεάζετε κι εσείς ? αλλά νομίζω ο κωλος με κοντό δείχνει καλύτερα
Τα πράγματα δεν είναι τόσο περίπλοκα.Σήμερα ένας πελάτης μου είπε πως με περίμενε με μακρύ μαλλί.. τελικά δεν μπορώ να διαλέξω και με επηρεάζετε κι εσείς ? αλλά νομίζω ο κωλος με κοντό δείχνει καλύτερα
Μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι!Τα πράγματα δεν είναι τόσο περίπλοκα.
Όταν είσαι κάπως έτσι το κοντό μαλλί δεν βολεύει για τράβηγμα..
Από την άλλη, το μακρύ πάλι δεν βολεύει γιατί αν είναι να μας μείνει στο χέρι, θα μας πάρεις στο κυνήγι
Οπότε μόνο ο κώλος μας ενδιαφέρει! ?
Το κωλαρακι άμα αρχίσεις να δίνεις δεν μας νοιάζει το μαλλιΣήμερα ένας πελάτης μου είπε πως με περίμενε με μακρύ μαλλί.. τελικά δεν μπορώ να διαλέξω και με επηρεάζετε κι εσείς ? αλλά νομίζω ο κωλος με κοντό δείχνει καλύτερα