Antidote
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 8.444
- Πόντοι
- 6.246
Magic προτείνω να πρωτοπορήσεις και να μπορούμε να πληρώνουμε με paypal!ανεβαινει καινουργια κοπελα ελληνιδα
Magic προτείνω να πρωτοπορήσεις και να μπορούμε να πληρώνουμε με paypal!ανεβαινει καινουργια κοπελα ελληνιδα
Σήμερα ένας πελάτης μου είπε πως με περίμενε με μακρύ μαλλί.. τελικά δεν μπορώ να διαλέξω και με επηρεάζετε κι εσείς ? αλλά νομίζω ο κωλος με κοντό δείχνει καλύτερα
Ερωτιαρη.......ωραία αφιερώσει στο κορίτσι σουΕγώ προσωπικά σε προτιμώ με το κοντό σου φυσικό μαλλάκι.
Ξανθό κοντό καρεδάκι ... και είσαι πανέμορφη !!!
Dragon είδα νέα κριτική για Σοφία.. Νομίζω πως το δικό σου κορίτσι σε απατάει!Ερωτιαρη.......ωραία αφιερώσει στο κορίτσι σου
Μιλάμε τάρανδοσ! 2 ώρες την είχε ???Dragon είδα νέα κριτική για Σοφία.. Νομίζω πως το δικό σου κορίτσι σε απατάει!
Dragon είδα νέα κριτική για Σοφία.. Νομίζω πως το δικό σου κορίτσι σε απατάει!
Καλύτερα να τρώς κατσικάκι παρέα με άλλους, παρά προβατίνα μόνος σου...Μιλάμε τάρανδοσ! 2 ώρες την είχε ???
ανταποδιδεις το κωλογλειψιμο ??Νόμιζα εμένα λέει και για λίγο με έπιασε η καρδιά μου ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το αγαπημένο μου μιστερ
για γραψεΤραγική εμπειρία με Χριστίνα. Πέταξα στην κυριολεξία 170 ευρώ. Θα γραφτεί κριτική.
Συμφωνώ...Καλύτερα να τρώς κατσικάκι παρέα με άλλους, παρά προβατίνα μόνος σου...
Προβατίνα κοντοσουβλι πέρα από την πλάκα είναι τίγκα στη βιταμίνα!! Στάζει το λιπακι κ λιώνει στο στόμα σαν φιλι 17 ΕΕΕΕ 18χρονης θέλω να πω...Καλύτερα να τρώς κατσικάκι παρέα με άλλους, παρά προβατίνα μόνος σου...
Δεν πειράζει, εγώ θα πάρω το στεγνό (Σάντρα) χαχα!Προβατίνα κοντοσουβλι πέρα από την πλάκα είναι τίγκα στη βιταμίνα!! Στάζει το λιπακι κ λιώνει στο στόμα σαν φιλι 17 ΕΕΕΕ 18χρονης θέλω να πω...
Απίστευτο κωλαρακι για γλυψιμοΣήμερα ένας πελάτης μου είπε πως με περίμενε με μακρύ μαλλί.. τελικά δεν μπορώ να διαλέξω και με επηρεάζετε κι εσείς ? αλλά νομίζω ο κωλος με κοντό δείχνει καλύτερα
μια κοπέλα που κάνει πρώτη φορά την δουλειά,και για τα δικά μου γούστα ειναι αρκετά εμφανίσιμη,σπάει το προφυλακτικό στον πελάτη,και την πιάνει πανικός, και ο πελατης να συνεχιζει να θελει επαφη για να μην χασει την ωρα και τα λεφτα του,τα οποια θα του επιστραφουνε ΟΛΑ είναι λόγος αυτος να την χαντακώσει? την επόμενη θα σας στέλνουμε ρομποτΜήπως να κοιτούσατε και λίγο πέρα από κορμιά τι παίρνετε στη δουλειά κύριοι? Σε λίγο θα φάμε ξύλο
https://www.bourdela.com/call-girls/xristina-magic-girls#review-88091
Λίγη σοβαρότητα