Sandra Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2021
- Like
- 12.472
Εδώ μέσα έχουμε και πράκτορες του FBI, και προικισμένους, και καρπερούς, και ποιητές.. τι ομαδάρα είμαστε ρε γαμωτο !!
εμενα με ξεχασεςΕδώ μέσα έχουμε και πράκτορες του FBI, και προικισμένους, και καρπερούς, και ποιητές.. τι ομαδάρα είμαστε ρε γαμωτο !!
εμενα με ξεχασεςΕδώ μέσα έχουμε και πράκτορες του FBI, και προικισμένους, και καρπερούς, και ποιητές.. τι ομαδάρα είμαστε ρε γαμωτο !!
Κα(υ)λως τηνΕδώ μέσα έχουμε και πράκτορες του FBI, και προικισμένους, και καρπερούς, και ποιητές.. τι ομαδάρα είμαστε ρε γαμωτο !!
ξερεις αν υπάρχουν και μάγειρες?Εδώ μέσα έχουμε και πράκτορες του FBI, και προικισμένους, και καρπερούς, και ποιητές.. τι ομαδάρα είμαστε ρε γαμωτο !!
Κάτι έχει πάρει το αυτί μουξερεις αν υπάρχουν και μάγειρες?
Τι κάνει ο άνθρωπος για να μαμήσει ε?Εδώ μέσα έχουμε και πράκτορες του FBI, και προικισμένους, και καρπερούς, και ποιητές.. τι ομαδάρα είμαστε ρε γαμωτο !!
Τι κάνει ο άνθρωπος για να μαμήσει ε?
Και γιατί δεν κλείνεις ραντεβού μέσω του γραφείου;όποιος ξέρει τα instagram των κοριτσιων εκτός από αριάνα και σάντρα να μου στείλει
θέλω να δω και φάτσες πριν αποφασίσω τρελέ μουΚαι γιατί δεν κλείνεις ραντεβού μέσω του γραφείου;
Σωστός. Λίγο δύσκολο πάντως να σου στείλει κάποιος το ίνστα τους που το έχουν δώσει αυτές εμπιστευτικά σε τακτικούς πελάτες τους.θέλω να δω και φάτσες πριν αποφασίσω τρελέ μου
αυτες οι δυο ειναι οι ομορφοτερες του γραφειου, κριτικες διαβασε για τις αλλες κι αναλογα αποφασιζεις, ινστα δεν ξερωθέλω να δω και φάτσες πριν αποφασίσω τρελέ μου
Η Νικόλ ωραία βυζιά έχει...
Σωστος.Η Σάντρα φαίνεται κούκλααυτες οι δυο ειναι οι ομορφοτερες του γραφειου, κριτικες διαβασε για τις αλλες κι αναλογα αποφασιζεις, ινστα δεν ξερω
τα εδωσα και το πιτσιρικι ειναι πολυ τουμπανο!!Συγνώμη ποιος θα δώσει 150€ την ώρα με μόνο μια φωτογραφία ?? Καινούργιας κιόλας κοπέλας . ...
Θα συμφωνήσωτα εδωσα και το πιτσιρικι ειναι πολυ τουμπανο!!
τα εδωσα και το πιτσιρικι ειναι πολυ τουμπανο!!
πειτε ρε σεις τιποτα, γραψτε μια κριτικη να ξερουμε και οι υπολοιποιΘα συμφωνήσω