Sandra Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2021
- Like
- 12.469
Από τις 5 το πρωΐ ?Διαθέσιμη αύριο από 5
Ε είπαμε … 5 το απόγευμα ποιος γαμαει 5 το πρωί;Από τις 5 το πρωΐ ?
Όλες οι ώρες καλές είναιΕ είπαμε … 5 το απόγευμα ποιος γαμαει 5 το πρωί;
Όσοι πάνε στην ψαραγορά για λούτσουςΕ είπαμε … 5 το απόγευμα ποιος γαμαει 5 το πρωί;
Ε είπαμε … 5 το απόγευμα ποιος γαμαει 5 το πρωί;
Να σου πω την αλήθεια ισχύει, κάποτε δούλευα από 11 το πρωί αλλά συνήθως όσοι κλείνουν πρωί, 9 στα 10 ραντεβού τα ακυρώνουν λίγο πριν φτάσει η ώρα .. πριν ένα μήνα τελευταία φορά έβαλα ραντεβού 11 το πρωί και λίγο πριν φτάσω ο τύπος έστειλε άκυρο, και προφανώς έφαγε άκυρο από μένα γενικό .. δεν μου αρέσει να ξυπνάω τζάμπα τόσο νωρίς όποτε πάω στα σίγουρα 5 το απόγευμαΌλες οι ώρες καλές είναι
Σαντρα εισαι Θεα και στις υπηρεσιες και στις.. ΑτακεςΕ είπαμε … 5 το απόγευμα ποιος γαμαει 5 το πρωί;
ΧαχαχαχαχαΣαντρα εισαι Θεα και στις υπηρεσιες και στις.. Ατακες
Αν κατεβάσεις μέχρι κάτω από τον κώλο το βρακί στην ίδια στάση, θα σου πατήσω ουαου αντί για Like.Διαθέσιμη αύριο από 5
Τελεια ιδέαΑν κατεβάσεις μέχρι κάτω από τον κώλο το βρακί στην ίδια στάση, θα σου πατήσω ουαου αντί για Like.
πατα ουαου για το λαρτζ 30αρι στο ερκο, που το ξεφτιλισεΑν κατεβάσεις μέχρι κάτω από τον κώλο το βρακί στην ίδια στάση, θα σου πατήσω ουαου αντί για Like.
Είδες τι ιδέες βάζω ο πρόστυχος;Τελεια ιδέα
εχμμμμ.... γεια σας... πως ειστε;;Ε είπαμε … 5 το απόγευμα ποιος γαμαει 5 το πρωί;
Εσυ αποτελείς εξαίρεσηεχμμμμ.... γεια σας... πως ειστε;;
5 το πρωι γαμάει άνετα....αμέσως μετά το κλάμπινγκ !Ε είπαμε … 5 το απόγευμα ποιος γαμαει 5 το πρωί;
που πήγε το μάτι σου κι εσένα?!?! Αντί να κοιτάς την κωλάρα της, το ac κοίταξες????πατα ουαου για το λαρτζ 30αρι στο ερκο, που το ξεφτιλισε
τοσες φορες εχουμε δει τον κωλο της καθε κοπελας, αλλα 30αρι στο ερκο δεν εχω ξαναδειπου πήγε το μάτι σου κι εσένα?!?! Αντί να κοιτάς την κωλάρα της, το ac κοίταξες????
Ψυκτικός????
σε πειράζω...τοσες φορες εχουμε δει τον κωλο της καθε κοπελας, αλλα 30αρι στο ερκο δεν εχω ξαναδει
παρατηρητικος απλα