Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.731
- Πόντοι
- 7.636
Όντως...ΚαθόλουΔεν χρειάζομαι zoom
Π
Όντως...ΚαθόλουΔεν χρειάζομαι zoom
Π
Η κωλοΑρια είναι διαστημική.....κάτι σαν το Tesla στις κωλοτρυπίδες
Θελω να κλαψω απο την χαρα μου. Ειμαι και σε βαρια νυστια βρε αναφτρα!!!
να σε χυσουμε πανω στη κωλοτρυπιδα...μπορουμε;
πολυ σωστα και 'γω αυτο βλεπω.Αυτό που παρατηρώ, είναι ότι έχει πέσει πολύ το επίπεδο του γραφείου. Ελάχιστες οι ανανεώσεις στο ρόστερ που θα μπορούσαν να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κόσμου. Λειτουργεί σαν μια κλειστή ομάδα κοριτσιών πλέον, με ελάχιστες προσθαφαιρέσεις. Έχει χάσει την αίγλη που είχε ως athens diva. Δυστυχώς...
Θέλω να μου βρεις άλλο γραφείο στην Αθήνα στο οποίο να γράφουν οι κοπέλες στο νήμα καθημερινά και να επικοινωνούν με τους πελάτες . Ένα γραφείο τέτοιο βρες μου και μετά έλα να μου κανεις παράπονα .. μην είστε αχάριστοι, μόνο υπερηχογράφημα δεν έχουμε ανεβάσει ακόμα εδώ μέσα, κοπέλες βάζουν φωτό το πρόσωπο τους και είναι Ελληνίδες , τι άλλο να θέλετε ; Αν είναι δυνατόναντε να αλλαζουν σιγα σιγα,βαλτε καμια καινουρια να συμμετεχει εδω μεσα.τοσες ωραιες κοπελες εχετε,φρεσκαρετε λιγο το νημα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
πολυ σωστα και 'γω αυτο βλεπω.
Θέλω να μου βρεις άλλο γραφείο στην Αθήνα στο οποίο να γράφουν οι κοπέλες στο νήμα καθημερινά και να επικοινωνούν με τους πελάτες . Ένα γραφείο τέτοιο βρες μου και μετά έλα να μου κανεις παράπονα .. μην είστε αχάριστοι, μόνο υπερηχογράφημα δεν έχουμε ανεβάσει ακόμα εδώ μέσα, κοπέλες βάζουν φωτό το πρόσωπο τους και είναι Ελληνίδες , τι άλλο να θέλετε ; Αν είναι δυνατόν
ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ !!!Σάντρα ειλικρινά δεν υπάρχει άλλο τέτοιο γραφείο.
Δεν καταλαβαίνεις ότι ορισμένοι ότι και να γίνει δεν ικανοποιούνται ποτέ.
Είναι οι λεγόμενοι ανικανοποίητοι ...
Θα ήθελα και εγώ ένας υπέρηχο άνω κάτω κοιλίας. Ευχαριστώ.Θέλω να μου βρεις άλλο γραφείο στην Αθήνα στο οποίο να γράφουν οι κοπέλες στο νήμα καθημερινά και να επικοινωνούν με τους πελάτες . Ένα γραφείο τέτοιο βρες μου και μετά έλα να μου κανεις παράπονα .. μην είστε αχάριστοι, μόνο υπερηχογράφημα δεν έχουμε ανεβάσει ακόμα εδώ μέσα, κοπέλες βάζουν φωτό το πρόσωπο τους και είναι Ελληνίδες , τι άλλο να θέλετε ; Αν είναι δυνατόν
Έτσι μου ρχεται να βάλω τη γλώσσα μου στη φώτο...
Πρωτα απ'ολα δε με ενδιαφερει η εθνικοτητα. Δευτερο,εγω αυτο που αναφερω ειναι ενας καινουριος κυκλος κοριτσιων να συμμετεχει εδω,ωστε να δωθει και σε αυτες ευκαιριες για παραπανω πελατεία. Το περιεργο που το ειδες και μπηκες με φορα και καλα? Που κολλανε ολα αυτα που μου γραφεις?Θέλω να μου βρεις άλλο γραφείο στην Αθήνα στο οποίο να γράφουν οι κοπέλες στο νήμα καθημερινά και να επικοινωνούν με τους πελάτες . Ένα γραφείο τέτοιο βρες μου και μετά έλα να μου κανεις παράπονα .. μην είστε αχάριστοι, μόνο υπερηχογράφημα δεν έχουμε ανεβάσει ακόμα εδώ μέσα, κοπέλες βάζουν φωτό το πρόσωπο τους και είναι Ελληνίδες , τι άλλο να θέλετε ; Αν είναι δυνατόν
Αυτό που υποστηρίζεις πως είπες, δεν έχει και πολύ σχέση με αυτό που είπες στην αρχή. Εσυ μπήκες με φόρα λίγο πιο κάτω, εγώ απλά σου απάντησα . Μου φαίνεται απλά ηλιθιο να γκρινιάζετε και να ζητάτε παραπάνω πράγματα σε ένα νήμα που σαν αυτό δεν θα βρεις άλλο στο μπου.Πρωτα απ'ολα δε με ενδιαφερει η εθνικοτητα. Δευτερο,εγω αυτο που αναφερω ειναι ενας καινουριος κυκλος κοριτσιων να συμμετεχει εδω,ωστε να δωθει και σε αυτες ευκαιριες για παραπανω πελατεία. Το περιεργο που το ειδες και μπηκες με φορα και καλα? Που κολλανε ολα αυτα που μου γραφεις?