Jim85
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 1.599
- Πόντοι
- 216
Βυζάρες.... αλλά ήθελα να 'ξερα, δεν κρυώνετε...;Χαιρετώ τα αγόρια μού τα τρελά... ❤❤
Βυζάρες.... αλλά ήθελα να 'ξερα, δεν κρυώνετε...;Χαιρετώ τα αγόρια μού τα τρελά... ❤❤
Σαν τον Μαζωνάκη..... ( Gucci φόρεμα)Βυζάρες.... αλλά ήθελα να 'ξερα, δεν κρυώνετε...;
Κρυωνουν αλλα θυσιαζονται για εμας!Βυζάρες.... αλλά ήθελα να 'ξερα, δεν κρυώνετε...;
Αυτά φοράω από κάτω... Πριν το ραντεβού βάζω γόβες.....Κρυωνουν αλλα θυσιαζονται για εμας!
Το καθήκον πάνω απ' όλα.Κρυωνουν αλλα θυσιαζονται για εμας!
Ετσι να μου ερθειςΑυτά φοράω από κάτω... Πριν το ραντεβού βάζω γόβες.....
This is kaula....Σαν τον Μαζωνάκη..... ( Gucci φόρεμα)
Εάν έχει και ωραίο πρόσωπο είναι στα γουστα μου 100%
Πολύ σέξι φωτογραφία...Αν τα σπάει στο κρεβάτι θα είναι καλή περίπτωση...
Είναι το μωρο μου καυλα ατελείωτη@Sofia_Magic νομίζω είναι η πιο καυλα από όλες. Πόσες πουτσες αντέχει σε παρτουζα? Νομίζω 2 τις έχει άνετα..
ΧΑΧχχαχαχα κλαιωΑυτά φοράω από κάτω... Πριν το ραντεβού βάζω γόβες.....
και την ωρα που η Αριανα χαιρεται το διπλο εσυ της γλυφεις το μουνακι και την κλειτοριδα ??/Αυτά τα κάνει η Αριανα.... Εγώ θέλω μια πουτσα ένα μουνάκι ..
Χαχαχαχαχαχαχα τιμωρίαφλέβες
Πρώτα της ανοίγω εγώ με γλώσσα την κολοτρυπηδα μετά μπαίνουν τα παλικάρια....και την ωρα που η Αριανα χαιρεται το διπλο εσυ της γλυφεις το μουνακι και την κλειτοριδα ??/
Μπα σε καλο σου μας καυλωσεςΠρώτα της ανοίγω εγώ με γλώσσα την κολοτρυπηδα μετά μπαίνουν τα παλικάρια....
την δικιά σου....δεν σου αρέσει να στην γλείφουν για να στην ανοίξουν, πριν μπει κάποιο παλικάρι καύλα μου?Πρώτα της ανοίγω εγώ με γλώσσα την κολοτρυπηδα μετά μπαίνουν τα παλικάρια....
Εδώ είσαι???Μπα σε καλο σου μας καυλωσες
Θέλεις κάτι να μού ζητήσεις?την δικιά σου....δεν σου αρέσει να στην γλείφουν για να στην ανοίξουν, πριν μπει κάποιο παλικάρι καύλα μου?