μονο με την καθηγητρια ??? εμεις τιποτα ???Ναι καυλιτσα μ για σένα ετοιμάζομαι
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μονο με την καθηγητρια ??? εμεις τιποτα ???Ναι καυλιτσα μ για σένα ετοιμάζομαι
Ότι καλύτερο μετά από μία σκληρή προπόνηση... μασάζ κάνω μετά το σεξ ή και πρίν...Ότι θέλει ο πασάς μού....
Εσύ ξέρεις?? Ότι γράφει το γουγλε??Μα η Σοφια δε ξερει να μαγειρευει,κατι λιγα βασικα ξερει. Το ειδα σε σχολιο και ειπα να διορθωσω.
Βάλε βρακί κάνει κρύο....Ναι καυλιτσα μ για σένα ετοιμάζομαι
Ναι οτι γραφει το βουγλε ξερω. Ημουν μαγειρας,και'σενα μαγειρευω αμα θες.Εσύ ξέρεις?? Ότι γράφει το γουγλε??
Sushi φτιάχνεις? Λατρεύω τελευταία Sushi...Ναι οτι γραφει το βουγλε ξερω. Ημουν μαγειρας,και'σενα μαγειρευω αμα θες.
Ναι φτιαχνω και sushi,ετρωγα στο χωριο μου πολυ sushi και προσουτο με παπαγια. Εσυ στο χωριο σου ειχες καθολου sushi?Sushi φτιάχνεις? Λατρεύω τελευταία Sushi...
Εγώ είπα ότι μού αρέσει τελευταία αυτό! Τώρα εσύ το γυρνάς στο ειρωνικό...και δεν βρίσκω λόγο να απαντήσω...Ναι φτιαχνω και sushi,ετρωγα στο χωριο μου πολυ sushi και προσουτο με παπαγια. Εσυ στο χωριο σου ειχες καθολου sushi?
Μη μου το κανεις αυτο τωρα. Θα μεινω μισός απο τη στεναχωρια και το ποτο. Που ειν'η αγαπη?Εγώ είπα ότι μού αρέσει τελευταία αυτό! Τώρα εσύ το γυρνάς στο ειρωνικό...και δεν βρίσκω λόγο να απαντήσω...
Ευτυχώς δεν έχετε περίοδο η άντρες...Μη μου το κανεις αυτο τωρα. Θα μεινω μισός απο τη στεναχωρια και το ποτο. Που ειν'η αγαπη?
Η ορθογραφία σου ειναι αξιοσημείωτη.Ευτυχώς δεν έχετε περίοδο η άντρες...
δεν πιστευω να εισαι και μουστακαλης εεε ?Ναι φτιαχνω και sushi,ετρωγα στο χωριο μου πολυ sushi και προσουτο με παπαγια. Εσυ στο χωριο σου ειχες καθολου sushi?
Τσιγκελωτο κιολας,το γυριζω με κερι.δεν πιστευω να εισαι και μουστακαλης εεε ?
η σερβιτορα τι σου εφταιξε ?Τσιγκελωτο κιολας,το γυριζω με κερι.
Κω..λαρα κροφτ που λεει κ η Σαντρα!!Είμαι διαθέσιμη σήμερα
Πολλοί άντρες έχουν μόνιμη περίοδο....εκεί να δεις νεύρα...Ευτυχώς δεν έχετε περίοδο η άντρες...
Από της 4 Αγαπη ❤Σοφία, συνήθως τί ώρες εργάζεσαι;
Μού αρέσει να μιλάω και να κάνουμε πλάκα με όσους έχουν χιούμορ.... εδώ δεν έχω λόγο να προσβάλω οποιονδήποτε.....Πολλοί άντρες έχουν μόνιμη περίοδο....εκεί να δεις νεύρα...