manoscooper
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2019
- Like
- 159
- Πόντοι
- 1
Sandra εισουν χτες αρχηγο ?Καλά ναι αλλά όλοι με κάνουν πάνω από 26 όταν με βλέπουν όποτε είπα να παρεκτραπώ λίγο
Sandra εισουν χτες αρχηγο ?Καλά ναι αλλά όλοι με κάνουν πάνω από 26 όταν με βλέπουν όποτε είπα να παρεκτραπώ λίγο
Ε όχι και πάνω από 26…Καλά ναι αλλά όλοι με κάνουν πάνω από 26 όταν με βλέπουν όποτε είπα να παρεκτραπώ λίγο
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!το ματι ανοιγει καλυτερα με πρωινο σεξ
Τι τανκ είναι αυτό μωρή αρρώστεια!Τι κωλάρα για μάχη που έχεις..Καλησπέρα μωράκια
Διαθέσιμη από 6 μισή
Να περάσεις πολύ καλά όπου πας Γιολάντα !!Αγάπες καλημερα!!
21 /03 θα βρίσκομαι εκτός Ελλάδος για περίπου 15 ημέρες, ωστόσο μέχρι τις 20 του μηνός θα με βρίσκετε διαθέσιμη! Για ραντεβού καλέστε το τηλεφωνικό μας!
Φιλιά παντού
Και στο κωλογαμίσι ο κότσος έχει την χρησιμότητα τουκαλα ρε καυλακι,εσυ ολο κοτσο τα εχεις τα μαλλια?αν μου υποσχεθεις οτι θα τα εχεις ελευθερα ,χυμα και ανεμελα ,σε κλεινω αμεσα.
Ο να σουυυυυυ !!!!Καλό Σαββατοκύριακο Αγάπες! Από Δευτέρα ξανά μαζί...❤❤❤❤❤ σαν στέλνω τα φιλιά μου...
Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα καβλιαρα μας!!!Καλό Σαββατοκύριακο Αγάπες! Από Δευτέρα ξανά μαζί...❤❤❤❤❤ σαν στέλνω τα φιλιά μου...
Ναιιι θέλω...❤❤Ο να σουυυυυυ !!!!
Φιλιά πολλά αγάπη ❤❤❤❤Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα καβλιαρα μας!!!
Σε θέλω στα 4 και να βγάζεις βίντεο στον καθρεύτη την ώρα του αγώναΚαλό Σαββατοκύριακο Αγάπες! Από Δευτέρα ξανά μαζί...❤❤❤❤❤ σαν στέλνω τα φιλιά μου...
Με σένα πρωταγωνιστή??Σε θέλω στα 4 και να βγάζεις βίντεο στον καθρεύτη την ώρα του αγώνα
Καλό Σκ θεάρα..Καλά να περάσεις κ από Δευτέρα σε θέλουμε στις επάλξειςΚαλό Σαββατοκύριακο Αγάπες! Από Δευτέρα ξανά μαζί...❤❤❤❤❤ σαν στέλνω τα φιλιά μου...
Σου υποσχομαι οτι η επιθυμια σου θα πραγματοποιηθειΝαιιι θέλω...❤
Ρομαντικά εγώ και εσύ όπως ξέρουμεΣου υποσχομαι οτι η επιθυμια σου θα πραγματοποιηθει
Καλό Σαββατοκύριακο μωρό ❤Καλό Σκ θεάρα..Καλά να περάσεις κ από Δευτέρα σε θέλουμε στις επάλξεις
Και όχι πολύ ΣΕΞ ξεκουράσου κ λίγο..γιατί κ η επόμενη βδομάδα θα έχει κρύο...Ρομαντικά εγώ και εσύ όπως ξέρουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλό Σαββατοκύριακο μωρό ❤