NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.590
- Πόντοι
- 216
Έρωτας....Αυτό θέλω....
Έρωτας....Αυτό θέλω....
Γιατί φωνάζει η γκόμενά...Μόνο να την δώ θέλω....τσιρίζειΜωρό μου εσυ
Μόνο Lacoba θα σε γαμησω εγώ.... επειδή δίπλα είναι η εντατική από το Ωνάσειο....μήπως να το σκεφτουν έτσι και άλλα γέρικα άλογαΚαλησπερα μωρα μου ....
Κάνει κρύο καιρός για τριο
Αυριο διαθέσιμη από 4 με δωρεάν τα ζευγάρια.....
Καυλωσε τους ναυπλιοτες βανεσαρα.Καλησπέρα μωρακιαα από Ναύπλιο….Παίρνω δυνάμεις και επιστρέφω
Αδυναμία μεγάλη!!!!Καλησπέρα μωρακιαα από Ναύπλιο….Παίρνω δυνάμεις και επιστρέφω
Κατευθεία στα βαθειά Γιολάντα !! Μάλλον λόγω της προσφοράς σου... Ενδιαφέρουσα !Καλησπερα μωρα μου ....
Κάνει κρύο καιρός για τριο
Αυριο διαθέσιμη από 4 με δωρεάν τα ζευγάρια.....
Αυτό θέλω....
Τώρα είδες το μνμ μου και έκανες λάικ εσύ μικρή μου?Μην την πάρεις, δεν είναι καλή!!
Στην τηλεόραση αναφέρομαι ε?! Όχι στην Σοφία!!
Την Σοφία να την πάρεις ...Όπως θες!!
Σε αφήνω για το τέλος εσένα... μωρό μου ❤Τώρα είδες το μνμ μου και έκανες λάικ εσύ μικρή μου?
Το γλυκό στο τέλος... να πάρω και τα γλυκόλογα μού..❤καλό είναι αυτό τώρα?
ε, καληνυχτα λοιπόν!!Το γλυκό στο τέλος... να πάρω και τα γλυκόλογα μού..❤
Όνειρα γλυκά ❤❤❤❤❤ε, καληνυχτα λοιπόν!!
Αυτο θες ... ?Αυτό θέλω....
Αχχχ μη τα λες αυτά δημόσια και μαθαίνουν πόσο γούτσου _γούτσου είμαιΑυτο θες ... ?
Η ιστορια εχει δειξει παντως( απο την δικη μου πειρα μιλαω) οτι εκτος απο αυτο εισαι αρκετα δοτικη και οταν εισαι απο πανω και καβαλας το αλογο αλλα και στο ιεραποστολικο
Έτσι μωρή τρέλα σε θέλω,να ναι κάθε μέρα γιορτή!Όταν με ρωτάνε πως γιορταζω την μέρα της γυναίκας....
Γουτσου Γουτσου??Αχχχ μη τα λες αυτά δημόσια και μαθαίνουν πόσο γούτσου _γούτσου είμαι
Χαχαχαχαχαχαχα άρα δεν είμαι?Γουτσου Γουτσου??
Πως PSE εισαι θες να πεις,
Γουτσου Γουτσου εισαι μονο πριν αρχισει το σεξ!!!
Για να λεμε τα πραγματα ακριβως με το ονομα τους στα χαδια και στα φιλια εισαι ναι,Χαχαχαχαχαχαχα άρα δεν είμαι?
Είσαι καλός στο διάβασμα εσύ......Για να λεμε τα πραγματα ακριβως με το ονομα τους στα χαδια και στα φιλια εισαι ναι,
Στο σεξ μην λεμε μ..κιες εισαι αυτο που λεμε ποιοPSE παιθενεις(εκτος και αν καποιος κανει σεξ μαζι σου σε ποιο αργο τεμπο)
Στο ίδιο δωμάτιο μείναμε;Καλησπέρα μωρακιαα από Ναύπλιο….Παίρνω δυνάμεις και επιστρέφω