Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 45.597
..και εσύ πάντα με τον καλό τον λόγο! Κύριος ❤Κλασσατη οπως παντα!!!
..και εσύ πάντα με τον καλό τον λόγο! Κύριος ❤Κλασσατη οπως παντα!!!
Πολύ φίλη μουΕγώ προσωπικά πρόγραμμα στο σεξ δεν βάζω ποτε
Όποτε μου καυλωσει δουλεύω να σου πω την αλήθεια ?
κι εμείς είμαστε φίλοι σου ?Πολύ φίλη μου
Κι εγώ...Θες να είμαι και εγώ?? Αν βαρεθούμε κάνουμε και σεξ ??
No problem.... Αλλά δεν ήταν μόνο το δικό μου off topic...ευχαριστωΕδώ είναι για τα κορίτσια του Μάτζικ μη γράφετε άσχετα πράγματα.. ευχαριστώ?
εννοειται οτι βαζεις,τον μαγο τεσταρω που μαλλον δε ξερει να μαγειρευει.Ναιιι ...για μια στιγμή νόμιζα ότι με τεστάρει η μάνα μου...τρόμαξα...
Και για να μην σε βάζω σε κόπο να κάθεσαι να σβηνεις άσχετα μηνύματα όπως λες, δεν πρόκειται και να ξανασχολιασω....μόνο μια τελευταία κουβεντα..Εδώ είναι για τα κορίτσια του Μάτζικ μη γράφετε άσχετα πράγματα.. ευχαριστώ?
Πρέπει να τα σπάει η Γιολάντα...ολο κριτικες για τη Γιολαντα βλεπω,την εχετε ξεκωλιασει. παρτε και καμια σοφια,αμυγδαλια,αριανα να δουμε και καμια αλλη κριτικη.
τα σπαει ναι,εχω κανει και 'γω κριτικη.Πρέπει να τα σπάει η Γιολάντα...
Αν υπάρχουν πιο σοβαρά και σημαντικά πράγματα ασχοληθείτε με αυτά αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάει να σχολιάζετε για αυτά σε νήμα με βίζιτες . Προφανώς άνθρωποι υποφέρουν αυτή τη στιγμή αλλά νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να λύσουμε εδώ το κυπριακό, το ουκρανικό κλπ κλπ.. μην καταστρέφετε το νήμα με άκυρα πράγματα που δεν του ταιριάζουνΚαι για να μην σε βάζω σε κόπο να κάθεσαι να σβηνεις άσχετα μηνύματα όπως λες, δεν πρόκειται και να ξανασχολιασω....μόνο μια τελευταία κουβεντα..
Όταν είσαι ένα βήμα πριν την πυρηνική καταστροφή...τιποτα δεν είναι άσχετο....υπαρχουν κ πιο σημαντικά πράγματα από ένα νήμα στο bou που καυλαντιζουμε... Αντε κ καλά ξεμπερδέματα...
Σοφία και Αριανα έχουν πολλές κριτικές, μάλλον επειδή είναι καινούρια στο άθλημα και θέλουν να την δούνε...κάνει και Πρωκτικό οπότε ..τρέξανε να δοκιμάσουν...ολο κριτικες για τη Γιολαντα βλεπω,την εχετε ξεκωλιασει. παρτε και καμια σοφια,αμυγδαλια,αριανα να δουμε και καμια αλλη κριτικη.
Υπάρχει τοπικ για τα πολεμικά μέτωπα που έχει ανοίξει από τις πρώτες ημέρεςΚαι για να μην σε βάζω σε κόπο να κάθεσαι να σβηνεις άσχετα μηνύματα όπως λες, δεν πρόκειται και να ξανασχολιασω....μόνο μια τελευταία κουβεντα..
Όταν είσαι ένα βήμα πριν την πυρηνική καταστροφή...τιποτα δεν είναι άσχετο....υπαρχουν κ πιο σημαντικά πράγματα από ένα νήμα στο bou που καυλαντιζουμε... Αντε κ καλά ξεμπερδέματα...
εδω ειναι νημα για βιζιτες,τους τα λεω και 'γω για να μη γεμιζουμε με ακυρα μηνυματα. κατι ον τοπικ τωρα,στα μπιφτεκια βαζουμε ριγανη?Αν υπάρχουν πιο σοβαρά και σημαντικά πράγματα ασχοληθείτε με αυτά αλλά δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάει να σχολιάζετε για αυτά σε νήμα με βίζιτες . Προφανώς άνθρωποι υποφέρουν αυτή τη στιγμή αλλά νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να λύσουμε εδώ το κυπριακό, το ουκρανικό κλπ κλπ.. μην καταστρέφετε το νήμα με άκυρα πράγματα που δεν του ταιριάζουνέχουν ανοίξει νήματα για τα θέματα που σας απασχολούν έτσι κι αλλιώς
Τι θα γίνει με σένα? εγώ δεν βάζω....αλλά στην μπριζόλα ταιριάζει απόλυτα...εδω ειναι νημα για βιζιτες,τους τα λεω και 'γω για να μη γεμιζουμε με ακυρα μηνυματα. κατι ον τοπικ τωρα,στα μπιφτεκια βαζουμε ριγανη?