Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.202
Δεν μπορώ πονάει ο κολος μού ????Έτσι να συνεχίζεις το έργο μου ιέρεια Σοφία ?
Δεν μπορώ πονάει ο κολος μού ????Έτσι να συνεχίζεις το έργο μου ιέρεια Σοφία ?
Ελα δικαιολογίεςΔεν μπορώ πονάει ο κολος μού ????
Θες να μας κάνεις σαν εσένα..Ελα δικαιολογίες
Λειζερ σε όλο το σώμα ξερεις να κανεις λίγο αναλ σε χαλάει
Στοργή και προδέρμΘες να μας κάνεις σαν εσένα..
Αυτό βλέπω...το Laser 5 λεπτά άντε 10 κορίτσι μου...Η πελάτες σού είναι 50 λεπτά non stop κολο.....?????
Είσαι μοναδική σε αυτό...Δεν υπάρχει καμία άλλη....Έχω δει δονητες σου μακριά από τον κολο μου...??Στοργή και προδέρμ
Και η κωλοτρυπα θα σου γίνει διευρω ?
(Για έξτρα πληροφορίες για άνοιγμα κωλοτρυπας στείλτε dms….η εκπομπή περιέχει τοποθέτηση προϊόντος)
Τα πολιτικά στα αντίστοιχα που ήδη υπάρχουν ,ΟΧΙ εδώ ...Εδώ είναι για τα κορίτσια του Μάτζικ μη γράφετε άσχετα πράγματα.. ευχαριστώ?
Κρύβε λόγια μωρή ?Είσαι μοναδική σε αυτό...Δεν υπάρχει καμία άλλη....Έχω δει δονητες σου μακριά από τον κολο μου...??
αμάν βρε Σοφάκι μου όμορφο...."κώλο", όχι "κόλο"! Κόλο κόλο είναι ομάδα στην Χιλή...Θες να μας κάνεις σαν εσένα..
Αυτό βλέπω...το Laser 5 λεπτά άντε 10 κορίτσι μου...Η πελάτες σού είναι 50 λεπτά non stop κολο.....?????
γιατί να κρύψει καλέ? ωραία είναι, να μαθαίνουμε τα γούστα σου!!Κρύβε λόγια μωρή ?
Ξεκάθαρααμάν βρε Σοφάκι μου όμορφο...."κώλο", όχι "κόλο"! Κόλο κόλο είναι ομάδα στην Χιλή...
αγαπημένη ομάδα της Αριάνας?
Της Αριανα είναι Κωλο το δικό μου είναι κολο ....?αμάν βρε Σοφάκι μου όμορφο...."κώλο", όχι "κόλο"! Κόλο κόλο είναι ομάδα στην Χιλή...
αγαπημένη ομάδα της Αριάνας?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
γιατί να κρύψει καλέ? ωραία είναι, να μαθαίνουμε τα γούστα σου!!
Ετσι για να βαζουμε τους κωλους στην θεση τους!!!Της Αριανα είναι Κωλο το δικό μου είναι κολο ....?
χαχαχαχαχα ? ? ? ?Της Αριανα είναι Κωλο το δικό μου είναι κολο ....?
????????χαχαχαχαχα ? ? ? ?
εντάξει, το δέχομαι!
Κωλο _ συζήτηση....?? της Αριανας ο ΚωλοςςςςςΕτσι για να βαζουμε τους κωλους στην θεση τους!!!
Λογικα δεν κωλωνει πουθενα!!Κωλο _ συζήτηση....?? της Αριανας ο Κωλοςςςςς
ΠΟΥΘΕΝΑ από ότι έχω δει ????Λογικα δεν κωλωνει πουθενα!!
ετσι ακούγεται!Λογικα δεν κωλωνει πουθενα!!
καλά....εκτός απ'το ότι δεν ντρεπεσαι που κάθεσαι κ βλέπεις τέτοια πράγματα, ντροπή σου να μας τα πετάς έτσι στα μούτρα!ΠΟΥΘΕΝΑ από ότι έχω δει ????
Εχεις δικιο.Εδώ είναι για τα κορίτσια του Μάτζικ μη γράφετε άσχετα πράγματα.. ευχαριστώ?
Μου αρέσει το χιούμορ κορίτσια...Φαντάζομαι από κοντά πόσο γελάτε ....Έτσι να συνεχίζεις το έργο μου ιέρεια Σοφία ?