Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.478
????????χαχαχαχαχα ? ? ? ?
εντάξει, το δέχομαι!
????????χαχαχαχαχα ? ? ? ?
εντάξει, το δέχομαι!
Κωλο _ συζήτηση....?? της Αριανας ο ΚωλοςςςςςΕτσι για να βαζουμε τους κωλους στην θεση τους!!!
Λογικα δεν κωλωνει πουθενα!!Κωλο _ συζήτηση....?? της Αριανας ο Κωλοςςςςς
ΠΟΥΘΕΝΑ από ότι έχω δει ????Λογικα δεν κωλωνει πουθενα!!
ετσι ακούγεται!Λογικα δεν κωλωνει πουθενα!!
καλά....εκτός απ'το ότι δεν ντρεπεσαι που κάθεσαι κ βλέπεις τέτοια πράγματα, ντροπή σου να μας τα πετάς έτσι στα μούτρα!ΠΟΥΘΕΝΑ από ότι έχω δει ????
Εχεις δικιο.Εδώ είναι για τα κορίτσια του Μάτζικ μη γράφετε άσχετα πράγματα.. ευχαριστώ?
Μου αρέσει το χιούμορ κορίτσια...Φαντάζομαι από κοντά πόσο γελάτε ....Έτσι να συνεχίζεις το έργο μου ιέρεια Σοφία ?
Χαχαχαχαχα μα Αγαπη μου δεν φταίω, με καλούν ντουο με Άριανα και εγώ βλέπω....καλά....εκτός απ'το ότι δεν ντρεπεσαι που κάθεσαι κ βλέπεις τέτοια πράγματα, ντροπή σου να μας τα πετάς έτσι στα μούτρα!
Γιατί??? Θες να μας κάνεις να ζηλέψουμε? ε?
ΠαΛιοΚόΡιΤΣο....!!!!!
Ναιιι ...για μια στιγμή νόμιζα ότι με τεστάρει η μάνα μου...τρόμαξα...Εχεις δικιο.
Να ρωτησω,στα γιουβαρλακια βαζουμε ανιθο?
να με καλούν κ εμένα να βλέπω μόνο??? Γίνεται???Χαχαχαχαχα μα Αγαπη μου δεν φταίω, με καλούν ντουο με Άριανα και εγώ βλέπω....
Θες να είμαι και εγώ?? Αν βαρεθούμε κάνουμε και σεξ ??να με καλούν κ εμένα να βλέπω μόνο??? Γίνεται???
εννοείται να είσαι......αλλά...... εγω λέω να κάνουμε ότι βλέπουμε, όχι μόνο αν βαρεθούμε! Ε? τι λες?Θες να είμαι και εγώ?? Αν βαρεθούμε κάνουμε και σεξ ??
Ποπ κορν και λιβε σεξ...Αριανα που τον περνει άγρια από Κωλοοοοοοο??εννοείται να είσαι......αλλά...... εγω λέω να κάνουμε ότι βλέπουμε, όχι μόνο αν βαρεθούμε! Ε? τι λες?
Άντε σε περιμένω....φιλιά ???Μου αρέσει το χιούμορ κορίτσια...Φαντάζομαι από κοντά πόσο γελάτε ....
Υπέροχες ????
ε αυτό είναι το πόιντ καλή μου, καποιος να ξεκωλιάζει την Αριάνα κι εγώ? τι θα κάνω? άσε τα ποπ κορν...Ποπ κορν και λιβε σεξ...Αριανα που τον περνει άγρια από Κωλοοοοοοο??
??????? δεν θα ήθελα ότι κάνουν στην Αριανα ... έφυγα ?????ε αυτό είναι το πόιντ καλή μου, καποιος να ξεκωλιάζει την Αριάνα κι εγώ? τι θα κάνω? άσε τα ποπ κορν...
ότι κάνουν στην Αριάνα, θα κάνω σε σένα...!
Χάπια και ύπνο Σοφάκι...???Κανονίσατε κάτι για σήμερα αγόρια μου????
Κλασσατη οπως παντα!!!Κανονίσατε κάτι για σήμερα αγόρια μου????