Διαγραμμένο μέλος 201295
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.448
- Πόντοι
- 6.246
Διάβασε την κριτική μουΕσύ έχεις δοκιμάσει; Η άποψη σου;
Διάβασε την κριτική μουΕσύ έχεις δοκιμάσει; Η άποψη σου;
Α ρε Σάντρα, πόσο θα γούσταρα, εκεί που όλοι περιμένουν η εκπληξη να είναι να τους δώσεις το κωλαράκι σου, εσύ να πας στο δωμάτιό τους με δύο συμπρωταγωνιστές σου από τις ταινίες. Να τους δω να πηδάνε από τον 4ο κι ας πεθάνω.Μωράκια καλησπέρα ! Μετά από πολύ καιρό απουσίας και παρά πολλά μηνύματα δικά σας, αποφάσισα για ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ να δουλέψω κανονικά, ακόμη κι αν δεν υπάρχω στο σάιτ αυτή τη στιγμή Από αύριο μέχρι και 12/5 είμαι διαθέσιμη κάθε μέρα, με παρά πολλές εκπλήξεις στο κάθε ραντεβού που σίγουρα δεν θα τις περιμένετε .. Σας περιμένω και μου λείψατε πολύ !
Αύριο διαθέσιμη από 6 το απόγευμα έως αργά το βράδυ
Αχαχαχαχαχαχαχα η καλύτερη μη σου πω ???Α ρε Σάντρα, πόσο θα γούσταρα, εκεί που όλοι περιμένουν η εκπληξη να είναι να τους δώσεις το κωλαράκι σου, εσύ να πας στο δωμάτιό τους με δύο συμπρωταγωνιστές σου από τις ταινίες. Να τους δω να πηδάνε από τον 4ο κι ας πεθάνω.
Έκπληξη είναι κι αυτό?
Α ρε Σάντρα, πόσο θα γούσταρα, εκεί που όλοι περιμένουν η εκπληξη να είναι να τους δώσεις το κωλαράκι σου, εσύ να πας στο δωμάτιό τους με δύο συμπρωταγωνιστές σου από τις ταινίες. Να τους δω να πηδάνε από τον 4ο κι ας πεθάνω.
Έκπληξη είναι κι αυτό?
Έχει 2 κριτικές. Η 3η σβήστηκε - δε γνωρίζω γιατί. Σ´ εμένα δεν ενέδωσε αν και την πολιόρκησα.
Συμφωνώ. Έγραψα για τις κριτικές γιατί θεώρησα ότι δεν τις έχει διαβάσει. Έστω αυτές τις 2.Δέ λέω... Καί χωρίς παρεξήγηση, ἀλλά καμμία φορά δέν ἀρκοῦν δύο κριτικοῦλες... .. Δίνουν ΜΙΑ ἰδέα ἀλλά ΟΧΙ ἀπαραίτητα μιά ΚΑΛΗ εἰκόνα... Εἰδικά ἄν τύχη ὁ ἕνας νά λέη τά ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ἀπ'τὸν ἄλλο...
Αχαχαχαχαχαχαχα η καλύτερη μη σου πω ???
Ναι ναι ναι!Ποτε θα το μάθουμε;δωσε κωλο στο λαο
Καθαρό και υπεύθυνο μωράκι όπως πάντα ?Μωρά.μου καλησπέρα!
Λόγω των πάρα πολλών κρουσμάτων και επειδή κάποιους τους αποτρέπει να καλέσουν κοπέλα, ααν επαγγελματίας θέλω να ενημερώσω οτι καθημερινά πριν ξεκινήσω τα ραντεβού κάνω rapid test σε φαρμακείο καθώς και εχω εμβολιαστεί. Το γνωρίζω ότι δεν φτάνει αυτό διότι δεν βλέπω μόνο έναν πελάτη τη μέρα αλλά και από τη μεριά μας κάνουμε το καλύτερο δυνατόν να κρατήσουμε σε ασφάλεια τόσο εμάς όσο και εσάς!!!
Εύχομαι να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό και να σιμαστε υγιής για να γαμιομαστσ καλύτερα!!
Με πολύ καύλα σήμερα θα είμαι διαθέσιμη από 4 ?❤
Μια εβδομάδα τώρα που θα σε.εχω δεν θα μου γλυτώσεις ?Καθαρό και υπεύθυνο μωράκι όπως πάντα ?
Με προκαλείς;;; Εδω είμαι και περιμένω να χτυπήσει το τηλ για ντουο… ΕΣΥ δεν θα γλιτώσεις ???Μια εβδομάδα τώρα που θα σε.εχω δεν θα μου γλυτώσεις ?
σοφη επιλογή ώρας που λειτουργεί και ως επιλογη αγαπημενης στασης. Απο τις και στα 4?Μωρά.μου καλησπέρα!
Λόγω των πάρα πολλών κρουσμάτων και επειδή κάποιους τους αποτρέπει να καλέσουν κοπέλα, ααν επαγγελματίας θέλω να ενημερώσω οτι καθημερινά πριν ξεκινήσω τα ραντεβού κάνω rapid test σε φαρμακείο καθώς και εχω εμβολιαστεί. Το γνωρίζω ότι δεν φτάνει αυτό διότι δεν βλέπω μόνο έναν πελάτη τη μέρα αλλά και από τη μεριά μας κάνουμε το καλύτερο δυνατόν να κρατήσουμε σε ασφάλεια τόσο εμάς όσο και εσάς!!!
Εύχομαι να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό και να σιμαστε υγιής για να γαμιομαστσ καλύτερα!!
Με πολύ καύλα σήμερα θα είμαι διαθέσιμη από 4 ?❤
Κ εμένα είναι αγαπημένη στα 4 και το ξέρεις ❤?σοφη επιλογή ώρας που λειτουργεί και ως επιλογη αγαπημενης στασης. Απο τις και στα 4?
Γειά σας μωράκια ❤ είναι κάνεις εδώ? ???
Άντε και στα δικά μου τώρα... να μού τα αλλάζεις και εσύ..??❤Ἡμέρα τῶν Φώτων καί μᾶς ἀλλάζεις τὰ Φῶτα...
Μέχρι πόσο αργάΈπειτα από ενημέρωση της πριγκίπισσας Γιολάντας , να ενημερώσω κι εγώ πως από σήμερα δουλεύω από τις 6 το απόγευμα έως αργά Όπως όλα τα υπεύθυνα καθαρά μωράκια του γραφείου έτσι κι εγώ πλήρως τεσταρισμενη καθώς και έχω να βγω από το σπίτι σίγουρα 2 εβδομάδες ? σας περιμένω Μην αργήσετε, θα είμαι διαθέσιμη μόνο για λίγες ημέρες