Dragon18
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 6
- Like
- 3.323
- Πόντοι
- 726
???????????Γειά σας Αγάπες ???
???????????Γειά σας Αγάπες ???
καυλιαρα σοφια ,εχε υποψιν σου οτι δεν εισαι ενταξει.κανει να σκανδαλιζεις ετσι γερους ανθρωπους?θα παθουμε τιποτα και θα το εχεις βαρος.Γειά σας Αγάπες ???
Παρακαλείσαι νεαρέ να παρακολουθείς το θέμα με δική σου ευθύνη! Άσε ήσυχη την Σοφία να ποστάρει!κανει να σκανδαλιζεις ετσι γερους ανθρωπους?θα παθουμε τιποτα και θα το εχεις βαρος.
ποιος ειναι ο νεαρος ρε?Παρακαλείσαι νεαρέ να παρακολουθείς το θέμα με δική σου ευθύνη! Άσε ήσυχη την Σοφία να ποστάρει!
Είπα να σε ανεβάσω ψυχολογικά!ποιος ειναι ο νεαρος ρε?
ανεβασμενος ειμαι ρε μαγγα ,ουτως η αλλως.αφου μπορω και γαμω ωραια μουνακια ,οπως η σοφουλα,αριανουλα και γιολαντουλα.τα γλειφω και τα γαμω ανετα.τι αλλο θελω?Είπα να σε ανεβάσω ψυχολογικά!
Όχι όπως η Σοφία βέβαια αλλά κάτι είναι κι αυτό! χαχα
Μωράκι μου ❤❤ανεβασμενος ειμαι ρε μαγγα ,ουτως η αλλως.αφου μπορω και γαμω ωραια μουνακια ,οπως η σοφουλα,αριανουλα και γιολαντουλα.τα γλειφω και τα γαμω ανετα.τι αλλο θελω?
Θα παίξεις στην "Γη της ελιάς" μήπως;Καλήν Εσπέρα Άρχοντες ?
Σε λίγες μέρες , ίσως, λέω ίσως, θα σας έχω μια έκπληξη .. Θα την ανακοινώσω εδώ ?
Καλό βράδυ λεβέντες και καυλιτσες μου ?
Θα της ταίριαζε;Ρόλος;Θα παίξεις στην "Γη της ελιάς" μήπως;
Βεβαίως χαίρεσαι φίλε γιατί πρώτον έχεις την οικονομική δυνατότητα και δεύτερον την σωματική υγεία να το κάνεις. Επομένως από μία οπτική είσαι πολύ τυχερός.Το ότι χαιρεστε που σας καθονται για τα λεφτα με ξεπερνάει...
Από αυτή τη πλευρά ναιΒεβαίως χαίρεσαι φίλε γιατί πρώτον έχεις την οικονομική δυνατότητα και δεύτερον την σωματική υγεία να το κάνεις. Επομένως από μία οπτική είσαι πολύ τυχερός.
Από πνευματική υγεία;Βεβαίως χαίρεσαι φίλε γιατί πρώτον έχεις την οικονομική δυνατότητα και δεύτερον την σωματική υγεία να το κάνεις. Επομένως από μία οπτική είσαι πολύ τυχερός.
Δεν παρακολουθώ για να ξέρω αλλά όλο και κάποια θα υπάρχει που "τον παίρνει λάχανο και τον βγάζει κουνουπίδι"...Θα της ταίριαζε;Ρόλος;
Φυσικά και η πνευματική.Από πνευματική υγεία;
Μπά...
Καινούρια κοπέλα η Αμέλια?
Άσε να μαντέψω θα έρθεις Θεσσαλονίκη?Καλήν Εσπέρα Άρχοντες ?
Σε λίγες μέρες , ίσως, λέω ίσως, θα σας έχω μια έκπληξη .. Θα την ανακοινώσω εδώ ?
Καλήν Εσπέρα Άρχοντες ?
Κλαιωωω ??Τι να σου πω κούκλα μου!!!
Τέτοια αγωνία έχω να αισθανθώ από την πρωτοχρονιά του 2002 με τον τελικο του BIG BROTHER 1 !!! 80% τηλεθέαση λέμε !!!
Και αν με αυτά και αυτά και εντελώς σοβαρά, δεν έχεις σπουδάσει PROMOTION, εγώ υποβάλω τα σέβη μου !!!
Μωρή καυλιαρα γυναίκα ❤Γειά σας Αγάπες ???