magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 48.678
σε ξερω και εχουμε μιλησει για γιολαντα, δεν ξερω αν την πηρες, κριτικη δεν βλεπω... κριμαΣε ποια κοπέλα αναφέρεσαι φίλε;
Δεν έχω πάρει γιολαντα. Γενικά το τελευταίο διάστημα απέχω από το σπορ λόγω υποχρεώσεων. Όσο για το πιάτο κανένα πρόβλημασε ξερω και εχουμε μιλησει για γιολαντα, δεν ξερω αν την πηρες, κριτικη δεν βλεπω... κριμα
αλλα φιλε καθηστε να ξοδεψετε Χ ποσό σε 3-4 μηνες σε μαγισσες να μαθετε
αρκετοι τα θελετε στο πιατο... αβιαστα(δεν υπονοω λογοπαιγνιο με το nickname σου, τωρα το ειδα)
το γραφειο αρκετα εξυπηρετικο τωρα τελευταια, τους ευχαριστω
θα βαλει αλλος κριτικη μην ανησυχεις
τα καλα απο εδω και περα θα τα κραταω για pm, μεχρι να γινει 2η συναντηση, αν γινει και κριτικη φυσικα καποια στιγμη μετα απο ευλογο χρονικο διαστημα αν ειναι κατι μη-εξαιρετικο
τις επομενες μερες θα μπουν αρκετες κριτικες και αν την ξαναδω.... θα σου λυσω και την απορια ...
το τελευταιο διαστημα εχω ασχοληθει αποκλειστικα με ανεξαρτητες για 4ωρα/ολονυχτια, η συγκεκριμενη ηταν το πρωτο μου ραντεβου μετα απο καιρο και ξεκινησα απο το αγαπητο μου magic αν και θα τους στεναχωρησω λιγακι τις επομενες μερες
φιλικα παντα και με πολυ σεβασμο τα σχολια μου
κριτικες δε βλεπω ομως εδω και 2 χρονια απο τοτε που τα λεγαμε, να βαζεις και να μην κολλας που στη λεγανε, αν διαβασα καλα καπουΜε αυτό το ρόστερ, τον βλέπω τον Μάγο στο Champions league εύκολα. Τα συγχαρητήρια από μένα!
Έχει και Νέντοβιτς, για τους μπασκετικούς χαχα!κριτικες δε βλεπω ομως εδω και 2 χρονια απο τοτε που τα λεγαμε, να βαζεις και να μην κολλας που στη λεγανε, αν διαβασα καλα καπου
επιπεδο πλησιαζει Europa League, με υψηλες τιμες εισιτηριων, θελει δουλιτσα ακομα, το ειχαν παραδεχτει και καμια 20ρια σελιδες πριν και οι ιδιοι και τους τιμαει
Θετικο οι προσφορες και η ανανεωση του ροστερ, εκει ναι λεμε μπραβο
Μεσσι εχει, Ροναλντο εχει, Σαλαχ εχει, απο εκει και περα εχει και νεα πουλεν που θελουν πολυ προπονηση να δουμε αν θα γινουν "ποδοσφαιρικοι αστερες" γιατι 3 κούκοι δεν εφεραν ποτε την ανοιξη
Τις προοπτικες τις εχει να γινουνε παλι ολες .... ντιβες
edit: ξεχασα να συμπληρωσω οτι ακουσα οτι δυστυχως ο μαγος εχει αποσυρθει, ΜΑΚΑΡΙ να επιστρεψει και να ζησουμε τις ενδοξες στιγμες του παρελθοντος, τον χρειαζεται το γραφειο, οπως και την πειρα του , εχουμε να τα πουμε πολλα χρονια, τα χαιρετισματα μου
στο Νεντοβιτς με χαλασες χαχαΈχει και Νέντοβιτς, για τους μπασκετικούς χαχα!
Όντως δεν έχω γράψει κριτική για τον λόγο που ανέφερες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι στον πάγκο ντεφορμέ. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί τους "χαλούσα την μανέστρα" Το έμαθα κι εγώ ότι η ομάδα άλλαξε διοίκηση και ελπίζω να μείνει στα σαλόνια της Ευρώπης και να κατακτήσει και το τρόπαιο!
Γεια σου μουνάρα
Δυνατό κομμάτι ?
Γεια σου όμορφη!
κουκλακι μου εσυ