Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
@magicgirls.tv εχουμε καποιο νέο για την επιστροφή της Μονικας;
μου αρεσει το emoji που εβαλεςΣε καμιά εβδομάδα από τι ξέρω,ας απαντήσει και η ίδια έχει λογαριασμό εδώ ...
Για λόγους οικονομίας γίνεται, μην έχεις αμφιβολίαΌταν μου παίρνετε φυσικό χυμό την ώρα του ραντεβού ξέρω ακριβώς τι θα ακολουθήσει μετά.. τουλάχιστον φροντίζετε να έχω δυνάμεις ?
ναι πρώτη μέραμου αρεσει το emoji που εβαλες
να ξεκουραστει το κοριτσι και να μας επιστρεψει φρεσκια και ανανεωμενη
και αν σταματησε, ειναι κατι που ευχομαι σε καθε κοπελα και παντα με χαροποιει ιδιαιτερα
Ελενα δουλευει σημερα?
Καλημέρα σας η Λιλου δεν δουλεύει πλέον;
Ακριβώς έτσι!Οποτε κανει ραντεβου παρολο που δεν ειναι στο σαιτ του γραφείου; τη ζητάμε στη τηλεφωνητρια;
Η κοπελα σήμερα ξεκίνησε ?Έχει δοκιμάσει κάποιος την Αμυγδαλιά?
Ναι κανονικά και θα ανέβουν οι καινούργιες φωτογραφίες σύντομα..απλά είναι στις μέρες της τώραΟποτε κανει ραντεβου παρολο που δεν ειναι στο σαιτ του γραφείου; τη ζητάμε στη τηλεφωνητρια;
Σε ποια κοπέλα αναφέρεσαι φίλε;ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
Να ευχαριστησω πολυ την κοπελα και το γραφειο
Κριτικη μετα τη 2η συναντηση(???) εννοειται αν και μερικα πραγματα ειναι φως φαναρι, μην την πλακωσετε στα ραντεβου, φιλικη συμβουλη
ΥΓ. Αναγκαστικα θα πρεπει να γραψω καποιες μετριες/οχι τοσο καλες κριτικες που προηγηθηκαν ημερολογιακα, για να βαλω και την καλη(απλα παντα προσπαθω να κανω και 2ο ραντεβου με τα "εγχωρια κοριτσια", οποτε μου δινεται η ευκαιρια φυσικα, για να εχω μια πιο ολοκληρωμενη αποψη), θα δουμε
ωραία η Σαμπρίνα...
Ο Χριστός κι η μάνα του, τι σώμα είναι αυτό!!
Πως θα δούμε το προσωπακι σου! Το σώμα πιο καυλα πεθαίνεις ?Καλησπέρα είμαι διαθέσιμη σήμερα μετά τις 6:30 ???????