magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 48.308
Ανεβαίνει καινούργια κοπέλα τις επόμενες μέρες ??
Η Νικολ μου φαίνεται ομιχλώδες φυσιογνωμία....
πολυ καλο αυτο, μπραβο στο γραφειο και την κοπελα καθως φερνει το συνολικο κοστος συναντησης σε πιο λογικα πλαισιαΑριάνα
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ
(Anal, Τελείωμα στο στόμα ή Δεύτερο άτομο
πολυ καλο αυτο, μπραβο στο γραφειο και την κοπελα καθως φερνει το συνολικο κοστος συναντησης σε πιο λογικα πλαισια
ευχομαι και αλλες κοπελες σας να ακολουθησουν το ιδιο παραδειγμα, ισως να υπαρχουν 1-2 για καθε μερα της εβδομαδας
αν θυμαμαι καλα και η Στελλα κανει
ΧυστεεεεεεεΕίμαι διαθέσιμη
ο χειμωνας μπαινει 21 δεκεμβριου....μη μας γαμας ετσι, ακομα μπανια κανουμεΟ χειμώνας μπήκε Ήρθε η ώρα να αρχίσουμε το παιχνίδι που παίζουμε κάθε χειμώνα! Όσοι με ξέρετε ήδη, γνωρίζετε τι εννοώ.. Για εσάς που δεν ξέρετε, κλείστε με ραντεβού και αφού το κλείσετε στείλτε μου μήνυμα εδώ (και όχι στην τηλεφωνήτρια, αφού έχω πια προφίλ) και πείτε μου ποιο είναι το αγαπημένο σας σετ εσωρούχων και την αγαπημένη σας φαντασίωση.. Όταν ανοίξει η πόρτα σας θα σας περιμένει μια έκπληξη.. Ξεκινάμε! ??
Θα ενημερωθείτε σύντομαΚαλησπέρα ξέρουμε πότε γυρίζει η μαγδα;
ωραιος πατος , κριμα που δεν τον εχει στο μενου
Οκ ευχαριστώΘα ενημερωθείτε σύντομα
Μπορώ να κάνω ένα test drive πρώτος εγώ;Ανεβαίνει καινούργια κοπέλα τις επόμενες μέρες ??
...και να υπάρχουν άλλες, Αριάνα δεν είναι...πολυ καλο αυτο, μπραβο στο γραφειο και την κοπελα καθως φερνει το συνολικο κοστος συναντησης σε πιο λογικα πλαισια
ευχομαι και αλλες κοπελες σας να ακολουθησουν το ιδιο παραδειγμα, ισως να υπαρχουν 1-2 για καθε μερα της εβδομαδας
αν θυμαμαι καλα και η Στελλα κανει
ποτε δεν κολλαμε με μια κοπελα...και να υπάρχουν άλλες, Αριάνα δεν είναι...