ariana.magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2021
- Like
- 19.272
Βάλε μας και μια καινούργια φωτογραφία.Εχουμε μείνει με του καλοκαιριούΕίμαι διαθέσιμη
Διαθεσιμη και εσυ και ο κωλος να υποθεσω?Είμαι διαθέσιμη
Σταμάτα να μαςΕίμαι διαθέσιμη
Α,εχουμε και τετοια!!!!!!!!!!!!!! μπραβο παιδακι μου.Ο χειμώνας μπήκε Ήρθε η ώρα να αρχίσουμε το παιχνίδι που παίζουμε κάθε χειμώνα! Όσοι με ξέρετε ήδη, γνωρίζετε τι εννοώ.. Για εσάς που δεν ξέρετε, κλείστε με ραντεβού και αφού το κλείσετε στείλτε μου μήνυμα εδώ (και όχι στην τηλεφωνήτρια, αφού έχω πια προφίλ) και πείτε μου ποιο είναι το αγαπημένο σας σετ εσωρούχων και την αγαπημένη σας φαντασίωση.. Όταν ανοίξει η πόρτα σας θα σας περιμένει μια έκπληξη.. Ξεκινάμε! ??
Σύμφωνα με όλο το "στήσιμο", ένα σέτ μαύρων εσωρούχων, κάλτσες μαύρες με ραφή, ζαρτιέρες επίσης μαύρες και φυσικά γόβες με ένα μαύρο κοντό φουστανάκι, είναι το σύνολο που σε στέλνει στον διάολο, εύκολα...Ο χειμώνας μπήκε Ήρθε η ώρα να αρχίσουμε το παιχνίδι που παίζουμε κάθε χειμώνα! Όσοι με ξέρετε ήδη, γνωρίζετε τι εννοώ.. Για εσάς που δεν ξέρετε, κλείστε με ραντεβού και αφού το κλείσετε στείλτε μου μήνυμα εδώ (και όχι στην τηλεφωνήτρια, αφού έχω πια προφίλ) και πείτε μου ποιο είναι το αγαπημένο σας σετ εσωρούχων και την αγαπημένη σας φαντασίωση.. Όταν ανοίξει η πόρτα σας θα σας περιμένει μια έκπληξη.. Ξεκινάμε! ??
Σε DM αυτά αγαπητέ , αφού ξέρεις ..Σύμφωνα με όλο το "στήσιμο", ένα σέτ μαύρων εσωρούχων, κάλτσες μαύρες με ραφή, ζαρτιέρες επίσης μαύρες και φυσικά γόβες με ένα μαύρο κοντό φουστανάκι, είναι το σύνολο που σε στέλνει στον διάολο, εύκολα...
Υπέροχη! Ανυπομονούμε!Ο χειμώνας μπήκε Ήρθε η ώρα να αρχίσουμε το παιχνίδι που παίζουμε κάθε χειμώνα! Όσοι με ξέρετε ήδη, γνωρίζετε τι εννοώ.. Για εσάς που δεν ξέρετε, κλείστε με ραντεβού και αφού το κλείσετε στείλτε μου μήνυμα εδώ (και όχι στην τηλεφωνήτρια, αφού έχω πια προφίλ) και πείτε μου ποιο είναι το αγαπημένο σας σετ εσωρούχων και την αγαπημένη σας φαντασίωση.. Όταν ανοίξει η πόρτα σας θα σας περιμένει μια έκπληξη.. Ξεκινάμε! ??
Αχ αυτή η μαγδα....για μένα στην κατηγορία πεπιτ είναι ίσως η κορυφαίαΕπιστρέφουν σε λιγες μερες Σοφια και Μαγδα
Φαίνεται μούναρος. Λανθάνω;
Όταν θα ξανά έρθεις θα την βρεις....Αλλά πρώτα θα την δώ εγώ ????το γραφειο εχει τοποθετηση στη σελιδα του την καρτελα τη Σοφιας.
πότε θα είναι διαθέσιμη ?
4 Οκτώβρη θα είναιτο γραφειο εχει τοποθετηση στη σελιδα του την καρτελα τη Σοφιας.
πότε θα είναι διαθέσιμη ?
4 Οκτώβρη θα είναι
Να δω ποιος θα πρώτοπάρει σειρά!! Χα χα!!Όταν θα ξανά έρθεις θα την βρεις....Αλλά πρώτα θα την δώ εγώ ????
Ήταν αναμενόμενη η επιστροφή της Σοφίας...Επιστρέφουν σε λιγες μερες Σοφια και Μαγδα