Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.320
- Πόντοι
- 2.036
Διαθέσιμες σήμερα magic????
Συγγνώμη, για να καταλάβω. Αυτές οι ματάρες είναι της Ζηνας Petite;
Διαθέσιμες σήμερα magic????
αλλος μνηστηρας για την πηνελοπη(ζηνα)Σοβαρά τώρα? Αν είναι όντως, δηλώνω ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ!!!!
είναι ερωτευμένη αφήστε το κορίτσιαλλος μνηστηρας για την πηνελοπη(ζηνα)
παναγο στο χωριο μου στην αθηνα ξερεις τι λενε ;) οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια πες ρε μπαγασα θα ηθελες να σε κοιταει με αυτες της ματαρες και να σου περνειείναι ερωτευμένη αφήστε το κορίτσι
ναι πιπα όχι απλή όμως σπέσιαλ με όλα τα κομφόρ. Βασικά θα ήθελα δύο κορίτσια για πιπα η άλλη με γαλανά ματιά... Η ακόμα καλύτερα δύο πρασινοματες... το θέμα είναι η μεγάλη κατάθεση στο atm τους για την όλη διαδικασία. Άρε πασοκ και Ανδρέα που είσαι να μην έχουμε τέτοια προβλήματα ρευστότητας... 45 χρόνια μετά τη διακήρυξη της 3 Σεπτεμβρίου σε ζητάμε ξανά.... Αλλά θα επιστρέψουμε για το σοσιαλισμό την Ελλάδα τις ελληνιδες και τους ελληνες. Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφαλα νεκροθαφτηπαναγο στο χωριο μου στην αθηνα ξερεις τι λενε ;) οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια πες ρε μπαγασα θα ηθελες να σε κοιταει με αυτες της ματαρες και να σου περνει
καλο το πολιτικο μυνημα ;) μετα ομως θα θυμηθεις εποχες προ μεταπολιτευσης στην ελλαδα γιατι σε βλεπω βενεζουελα βολιβια καπου εκει να διαφευγειςΉταν ένα πολιτικό μήνυμα
ναι πιπα όχι απλή όμως σπέσιαλ με όλα τα κομφόρ. Βασικά θα ήθελα δύο κορίτσια για πιπα η άλλη με γαλανά ματιά... Η ακόμα καλύτερα δύο πρασινοματες... το θέμα είναι η μεγάλη κατάθεση στο atm τους για την όλη διαδικασία. Άρε πασοκ και Ανδρέα που είσαι να μην έχουμε τέτοια προβλήματα ρευστότητας... 45 χρόνια μετά τη διακήρυξη της 3 Σεπτεμβρίου σε ζητάμε ξανά.... Αλλά θα επιστρέψουμε για το σοσιαλισμό την Ελλάδα τις ελληνιδες και τους ελληνες. Δε θα πεθάνουμε ποτέ κουφαλα νεκροθαφτη
πάμε να γίνουμε σικαριος έχει λεφτά εκεί!!!καλο το πολιτικο μυνημα μετα ομως θα θυμηθεις εποχες προ μεταπολιτευσης στην ελλαδα γιατι σε βλεπω βενεζουελα βολιβια καπου εκει να διαφευγεις
Παναγο έκανες αίτηση εδώ;πάμε να γίνουμε σικαριος έχει λεφτά εκεί!!!
αστον τωρα ετοιμαζει την διαφυγη του ;) μην τον τρακαρεις πουθενα παει για μαδουρο με λος τσιπραΠαναγο έκανες αίτηση εδώ;
Παναγο έκανες αίτηση εδώ;
Ο Πανάγος πρέπει να κάνει αίτηση που ειναι Πορνοσταρ, εξαλλου το γραφειο έχει ήδη 2 άνδρες!βλεπω οι αποτυχημενες του GNTM να τρεχουν για casting ...
Σοβαρά τώρα? Αν είναι όντως, δηλώνω ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ!!!!
έκανα αλλά μου παν πρώτα να γίνω πορνοσταρ και να κάνω 6 pack δε θέλουνε μπυροκοιλι εκειΠαναγο έκανες αίτηση εδώ;
Μα εισαι είδη Πορνοσταρ και επισης εδώ λες ότι εισαι όλο μυςέκανα αλλά μου παν πρώτα να γίνω πορνοσταρ και να κάνω 6 pack δε θέλουνε μπυροκοιλι εκει