Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.320
- Πόντοι
- 2.036
Ρε παιδιά μην δημιουργείτε μύθους εκεί που δεν υπάρχουν. Δεν βοηθάει κανέναν αυτή η τακτική. Ακόμη και αν κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο...
Καλησπερα,Ελληνιδα ειναιη ροζα ελληνιδα ειναι ;
τωρα δηλαδη που δουλευει μονη της,δεν σου κανει?...και φυσικά αναμένουμε το βαρύ πυροβολικό Χατζή
σωστός εξάλλου ίδια τιμή θα είναι μη σου πω και ακριβότερη...τωρα δηλαδη που δουλευει μονη της,δεν σου κανει?
Παιδιά από πρακτική και μόνο άποψη, θεωρώ ότι στο πλαίσιο συνεργασίας με οργανωμένο γραφείο, μπορεί να διαχειριστεί ευκολότερα τα ραντεβού και μπορούν να την βρουν οι ενδιαφερόμενοι ευκολότερα. Επιπλέον ένα γραφείο προσφέρει και σχετική ασφάλεια στα κορίτσια. Μπορεί να κάνω και λάθος.τωρα δηλαδη που δουλευει μονη της,δεν σου κανει?
180 h ωρα;βλεπω τιμες ειναι πιο τσιμπημενες σε σχεση με τον ανταγωνισμο...αλλα οκ αν οι υπηρεσιες ειναι σωστεςΚαλημέρα στην παρέα. Λοιπόν, ήθελα να είμαι ο πρώτος που θα ανέβαζε κριτική για το εν λόγω γραφείο και εννοείται φυσικά και για κοπέλα που δεν έχω βρεθεί προηγουμένως. Η μπίλια έκατσε Αριάνα. Ανέβηκε ήδη η κριτική και μάλλον θα μπορούσε να αποτελείται από μία λέξη. ΤΡΕΞΤΕ! Μία μόνο συμβουλή. Φροντίστε να είσαστε ξεκούραστοι και με καλή διάθεση. Αυτό το κορίτσι το απολαμβάνεις, πραγματικά. Α και κάτι ακόμη. Μία ώρα δεν φτάνει με τίποτα. Ένα σ/κ χρειάζεται με κίνδυνο ν' αργήσεις πολύ μετά την Αριάνα να πάρεις άλλη. Τα χρήματα που θα βρεθούν, είναι το θέμα...
180 h ωρα;βλεπω τιμες ειναι πιο τσιμπημενες σε σχεση με τον ανταγωνισμο...αλλα οκ αν οι υπηρεσιες ειναι σωστες
Πρέπει να καλύψουν και τα δικαστικά έξοδα βλέπεις !!!
Φίλε μου, που είδες να αναφέρω 180€; Μην τρελαθούμε. 140€ έδωσα, τόσα έγραψα. Πουθενά δεν είπα 180€. Εκ των υστέρων ναι, από κάτι άλλες των 120 και 150 ενδεχομένως η κοπέλα να αξίζει και 180€ αλλά εγώ δεν έδωσα τόσα!Το τελευταίο που θα ήθελα για τον εαυτό μου, είναι να με πείτε αναξιόπιστο.180 h ωρα;βλεπω τιμες ειναι πιο τσιμπημενες σε σχεση με τον ανταγωνισμο...αλλα οκ αν οι υπηρεσιες ειναι σωστες