Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 48.056
Ομολογώ δεν σε έχω συνηθίσει σε τέτοιες δηλώσεις...Αλλά Χορνυ μου οπότε θέλεις...Πόσο θά'θελα νά χαθῶ στὶς βυζἀρες σου! @Sofia_Magic
Ομολογώ δεν σε έχω συνηθίσει σε τέτοιες δηλώσεις...Αλλά Χορνυ μου οπότε θέλεις...Πόσο θά'θελα νά χαθῶ στὶς βυζἀρες σου! @Sofia_Magic
Ουάου ως θαυμασμό στη Σοφάρα μας
Ταραζεις τον κόσμο, κριτικές γράφουν για σένα...καυλωσα
Ταραζεις τον κόσμο, κριτικές γράφουν για σένα...![]()
έλα δάσκαλε χορνυ να την πάρουμε παρέα την αρχοντομουναΠόσο θά'θελα νά χαθῶ στὶς βυζἀρες σου! @Sofia_Magic
Αυτό που βλέπω και είναι θλιβερό ότι δεν υπάρχει σεβασμός για την γυναίκα....Τί ξέρουν ὅσοι γράφουν κριτικές μπροστά σέ σένα;
Αυτό που βλέπω και είναι θλιβερό ότι δεν υπάρχει σεβασμός για την γυναίκα....
Θα μπορούσα να πω πολλά αλλά δεν θα έχει καμία αξία με ότι βλέπω πλέον! Μπράβο σου που φέρεσαι ωραίαἌσ'τα μἀ πᾶνε!! Κάνετε ( έσύ καί οἱ συναδέλφισσές σου ) ὄχι μόνον τὸ ἀρχαιτότερο ἐπάγγελμα τοῦ κόσμου, ἀλλά ἴσως καί τὸ δυσκολώτερο: κανείς δέν ἔρχεται σέ τόσο στενή ἐπαφή μέ τόσους πόλλους ἀγνώστους σέ τόσο σύντομο χρόνο.... Μέ ὅλους τοὺς ἀγῶνες καί κινδύνους ποὺ αὐτό συνεπάγεται... Ἐγ΄ώ πάντα φέρομαι καλά στὸν ἄλλο, εἰδικά ἄν μοῦ φέρεται καλά... Καί σέ μιά ἐπαγγελματία σάν καί σένα πάντα εἶμαι εὐγενικός... Τίς βιολογικές μου -καί συναισθηματικές μου ὡς ἐργένης- ἀνάγκες καλύπτω άγοράζοντας τὶς ὑπηρεσίες σας, ΟΧΙ ΕΣΑΣ!
Σε άλλα νέα....
Ποιος πείραξε το Σοφακι, να του μαδήσουμε(είμαι βέβαιος πως θα προστρέξουν κι άλλοι γι αυτό κι Α' πληθυντικός) τις κωλότριχες μια-μια!Θα μπορούσα να πω πολλά αλλά δεν θα έχει καμία αξία με ότι βλέπω πλέον! Μπράβο σου που φέρεσαι ωραία![]()
Θα τούς πλένουμε τα δόντια με το ζόρι για τιμωρία...Ποιος πείραξε το Σοφακι, να του μαδήσουμε(είμαι βέβαιος πως θα προστρέξουν κι άλλοι γι αυτό κι Α' πληθυντικός) τις κωλότριχες μια-μια!
Τότε αλλάζω την τιμωρία που έγραψα παραπάνω...αν δε συμμορφωθούν θα τους βγάλω τα δόντια....τρίχα-τρίχα!Θα τούς πλένουμε τα δόντια με το ζόρι για τιμωρία...
Το κορμί για αμαρτίες @!
Το κορμί για αμαρτίες @!