Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 187
- Like
- 41.012
- Πόντοι
- 32.548
Θέλω να γεράσουμε μαζίΜηηηηη σταματά....
Θέλω να γεράσουμε μαζίΜηηηηη σταματά....
Νομίζω το βασικό πρόβλημα είναι η δυσκολία στις μετακινήσεις...Κάτι μοῦ λέει πώς ὄχι... Εἰδικά ἄν κάποια κορίτσια θέλουν νά συμμετάσχουν... Μήν τό πάρης καί μετὰ βεβαιότητος βεβαίως, βεβαίως.... ΔΥΣτυχῶς ( φαίνεται ὅτι ) ὅλα κατεβάζουν ρολά ἐκτός ἀπ' τὶς ποῦτσες μας
Καί αὐτό... Ἀλλά ἀπ'τὴν Τετάρτη ἀκούω ὅτι κλείνουν καί ἐπιχειρήσεις ποὺ δέν περίμενα. Χθές διάβασα ὅτι τὰ σουπερμάρκετ πλήν ὁμερισμένων στὰ κέντρα τῶν πόλεων θά 'ταν ἀνοικτά ἀπ'τὶς 8:00 ἕως τὶς 11 καί μετά τὶς 14:00. Πάω τὸ πρωί. Ἀνακοίνωση: Θά εἴμαστε ἀνοικτά μετά τὶς 16:00! Παρασκευή ἀπόγευμα καί Σάββατο ΔΕΝ ψωνίζω ΠΟΤΕ: Πάει ἡ σάρα, ἡ μάρα καί τὸ κακό συναναπάντημα σάν σὰν τὰ πρόβατα ὅπως ἀκριβῶς σέ ΟΛΕΣ τὶς διαδηλώσεις ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ θέματοςΝομίζω το βασικό πρόβλημα είναι η δυσκολία στις μετακινήσεις...
Αυτό είναι άσχετο. Δεν έχει καμία σημασία.ΔΥΣτυχῶς ( φαίνεται ὅτι ) ὅλα κατεβάζουν ρολά ἐκτός ἀπ' τὶς ποῦτσες μας
Αυτό είναι άσχετο. Δεν έχει καμία σημασία.
Το μουνί θα αποφασίσει αν θα κατεβάσει ρολά. Αν θα ανοίξει πόδια.
Εξαρτάται από τι εντολή θα δεχτεί από την τσέπη.
Σίγουρα θα έπρεπε να ζω σε άλλη χώρα, όχι σε αυτή που 41% καθυστερημένοι ψηφίζουν καθυστερημένους!Καθόλου ἄσχετο! Δείχνει τὸν βαθμό ποὺ ΟΛΑ παγώνουν.. Πῶς θά μετακινηθοῦν μέ τόσο κόσμο στὸ κέντρο καί ὄχι μόνον;;;!!
Μᾶλλον ἐσύ, ὅπως καί οἱ διαδηλωτές, ζεῖς σέ ἄλλη χώρα
Σίγουρα θα έπρεπε να ζω σε άλλη χώρα, όχι σε αυτή που 41% καθυστερημένοι ψηφίζουν καθυστερημένους!
59%Γιατί τό 69% εἶναι ξύπνιοι; Εἷναι πιό ἠλίθιοι ἀπ'το 41%...
Σίγουρα θα έπρεπε να ζω σε άλλη χώρα, όχι σε αυτή που 41% καθυστερημένοι ψηφίζουν καθυστερημένους!
Αδιαφορώ τι γράφεις πάλι μπλοκαρισμένε
αμα δεν ειναι ορθογραφικο δεν πιανεται!Σωστά! Τό 'σιαξα!
Ἔκανα τό λάθος ! Εἶδες ποῦ δέν εἶμαι καλός στὰ μαθηματικά;!
Νά δοῦμε τί ὥρα θά φτάνουν στὰ ραντεβού μέ τόση κίνηση καί μέ ἀπεργίες, στάσεις ἐργασίας κλπ... Ἀπό ἑβδομάδαΚαλησπέρα, διαθέσιμες σήμερα Αθηνά Ισιδώρα Νίκη Ιωάννα Μελίνα Έλενα
Έξαλλος σήμερα...Νά δοῦμε τί ὥρα θά φτάνουν στὰ ραντεβού μέ τόση κίνηση καί μέ ἀπεργίες, στάσεις ἐργασίας κλπ... Ἀπό ἑβδομάδα
Ήρεμα μανΚαλησπέρα!Πράγματιιιιιι....
καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση,
Μια θαλεια που είχα συναντήσει παλιότερα και μια λουση ξέρουμε πως τις βρίσκουμε ή αν δουλεύουν ακόμα; ( αν κάποιος ξέρεις ας μου στείλει dm παρακαλώ )
Έκανες ταξίδι στον χρόνο και πήγες σε εποχές pro covid..καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση,
Μια θαλεια που είχα συναντήσει παλιότερα και μια λουση ξέρουμε πως τις βρίσκουμε ή αν δουλεύουν ακόμα; ( αν κάποιος ξέρεις ας μου στείλει dm παρακαλώ )