Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 13.178
- Πόντοι
- 2.256
Εσείς να μου στείλετε ακόμα παραπάνω για να σας ζεστάνω εγώ….
Εσείς να μου στείλετε ακόμα παραπάνω για να σας ζεστάνω εγώ….
Μόνο στο μαλλί
Μην βριζεις!Μόνο στο μαλλί
Η ρομαντικια είναι τουμπαναρα
Η Ρούλα είναι
Εγώ μια μελαγχολία διέκριναΜην βριζεις!
Στα 4 είμαι πάντα χαρούμενη να ξέρεις....Μελαγχολικη σε βλέπω στην δεύτερη φωτό
Νομιζα οτι ειχες μαθει να διαβαζεις κωλους διπλα μουπαρε ενα πλοκ μνπνο!Εγώ μια μελαγχολία διέκρινα
Μη φωνάζεις σε παρακαλώ! Εδώ είμαι....Ρουυυυλλλααααα μ ακουςςςςςς????????
Με ξεγέλασαν οι γόβες στο κρεβάτιΝομιζα οτι ειχες μαθει να διαβαζεις κωλους διπλα μουπαρε ενα πλοκ μνπνο!
Σε εχω πλοκ!για κωλους μιλαςΜε ξεγέλασαν οι γόβες στο κρεβάτι
Σπύρο μου σε ευχαριστώ πολύ αγόρι μου..Είδη μου έχετε λείψει το χαβαλέ μας..✨️Περαστικα δεσποιναρα μας!γυρνα πισω και δεν θα σου ξανακάνω σκηνη!!
Σπύρο μου σε ευχαριστώ πολύ αγόρι μου..Είδη μου έχετε λείψει το χαβαλέ μας..✨️
Μονο που δεν είμαι από Αλβανία αγόρι.. Και ελλα κάτω από το Αυλάκι που είμαι να δεις πως γαμαει η Καλαμάτα αγόρι μου..χαχαχα..Το ''ταλεπορι'' είναι όλα τα λεφτά...Σε Αλβανικό επώνυμο με παραπέμπει..
Γερη και δυνατη να εισαι δεσποιναρα μας!!και ας με εχεις κανει ρουντολφΣπύρο μου σε ευχαριστώ πολύ αγόρι μου..Είδη μου έχετε λείψει το χαβαλέ μας..✨️
Για ρώτα εάν έχει ελιές ρεΓερη και δυνατη να εισαι δεσποιναρα μας!!και ας με εχεις κανει ρουντολφ
Λαδι να μου φερειςΜονο που δεν είμαι από Αλβανία αγόρι.. Και ελλα κάτω από το Αβλακη που είμαι να δεις πως γαμαει η Καλαμάτα αγόρι μου..χαχαχα..
Θέλω να σε κάνω χαρούμενη πολύ εσέναΣτα 4 είμαι πάντα χαρούμενη να ξέρεις....
Για αυτό είσαι και ξεχωριστό για μένα εδώ μέσα Ρούντολφ.μου..✨️Γερη και δυνατη να εισαι δεσποιναρα μας!!και ας με εχεις κανει ρουντολφ
Έχω και λάδι καλό..Λαδι να μου φερεις
Έχω εχωωω και λαδάκι ..και καυλακι ειμαιΓια ρώτα εάν έχει ελιές ρε
Είναι από κάτω ( κ)αυλακι