despoinamagicmilf
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2024
- Like
- 11.005
Έχω εχωωω και λαδάκι ..και καυλακι ειμαιΓια ρώτα εάν έχει ελιές ρε
Είναι από κάτω ( κ)αυλακι
Τελευταία τροποποίηση:
Έχω εχωωω και λαδάκι ..και καυλακι ειμαιΓια ρώτα εάν έχει ελιές ρε
Είναι από κάτω ( κ)αυλακι
Και όχι μόνο στα 4 θα προσθέσω εγώΣτα 4 είμαι πάντα χαρούμενη να ξέρεις....
Θα κατεβεις για ραβδο?Μονο που δεν είμαι από Αλβανία αγόρι.. Και ελλα κάτω από το Αυλάκι που είμαι να δεις πως γαμαει η Καλαμάτα αγόρι μου..χαχαχα..
Ριγανη απο ταυγετο θες να πειςΛαδι να μου φερεις
Η φωτό προφίλ σου σκέτη καβλα μωρό μουΈχω εχωωω και λαδάκι ..και καυλακι ειμαι
Για την ακρίβεια μοιάζει με μια πολύ βελτιωμένη εκδοχή της ΚορομηλάΦτυστή η Ρούλα Κορομηλά εισαι
Καλησπέρα κουκλάραΑγάπες μου, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή διαθέσιμη από της 18:00
ας φερει και ριγανηΘα κατεβεις για ραβδο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ριγανη απο ταυγετο θες να πεις
Ναι έλεγα να μαγειρέψω κοτοπουλάκι με ρίγανη και λαδάκι από τα μέρη μου..χαχαχα..✨️Σε ευχαριστώ πολύ Αστέρι μου..✨️✨️Η φωτό προφίλ σου σκέτη καβλα μωρό μου
Σε σένα Σπύρο μου και ρίγανη και λάδι και Λαλακια και μια γουρουνοπουλα..✨️χαχαχαας φερει και ριγανη
τι μου θυμησες δεσποινακι μου!ισως την πιο ωραια γουρουνοπουλα που εχω φαει ηταν λιγο εξω απο καλαματα!!Σε σένα Σπύρο μου και ρίγανη και λάδι και Λαλακια και μια γουρουνοπουλα..✨️χαχαχα
Και τσαπελες.και παστελια.Σε σένα Σπύρο μου και ρίγανη και λάδι και Λαλακια και μια γουρουνοπουλα..✨️χαχαχα
Είδες Σπύρο μου..τι μου θυμησες δεσποινακι μου!ισως την πιο ωραια γουρουνοπουλα που ειχω φαει ηταν λιγο εξω απο καλαματα!!
ερωτας εισαι σοφιαΑγάπες μου, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή διαθέσιμη από της 18:00
Ετσι ακριβώς και παστέλι πεθάνω..Πρέπει να πάω να φέρω..Τα σκέφτομαι και τρέχουν τα σαλακια μου..χαχαχα..✨️Και τσαπελες.και παστελια.
θα το κανονισουμε δεσποιναρα!κερνανε τα παιδια @james034 - @XaramofaisΕίδες Σπύρο μου..
Παπούτσι από το τόπο σου και ας είναι μπαλωμένο...
Ετσι είναι όπως το λες..γουρουνοπουλα και ελιές και φέτα με λάδι και ριγανη επανο η καλύτερες μεζέδες στη Καλαμάτα.✨️
Τέλεια τα Αστεράκια μου..θα το κανονισουμε δεσποιναρα!κερνανε τα παιδια @james034 - @Xaramofais
Αστεράκια μου γλυκά λογο ενα κρύομα που με ταλεπορι αυτο το διάστημα που απέχω από την παρέα σας για αυτο δεν θα με βρίσκεται στο γραφείο ✨️Σας ευχαριστώ να μου περνάτε καλά και να μου προσέχετε την υγεία σας Πανό από όλα θα επιστρέψω από εβδομάδα την επόμενη 2 Δεκεμβρίου φιλάκια πολλά από το Δεσποινακι σας✨️
Εγώ δεν είπα ότι είσαι από την Αλβανία. Για το ταλεπορι είπα που μας ''ταλαιπωρεί''...Μονο που δεν είμαι από Αλβανία αγόρι.. Και ελλα κάτω από το Αυλάκι που είμαι να δεις πως γαμαει η Καλαμάτα αγόρι μου..χαχαχα..
Περαστικά να είναιΑστεράκια μου γλυκά λογο ενα κρύομα που με ταλεπορι αυτο το διάστημα που απέχω από την παρέα σας για αυτο δεν θα με βρίσκεται στο γραφείο ✨️Σας ευχαριστώ να μου περνάτε καλά και να μου προσέχετε την υγεία σας Πανό από όλα θα επιστρέψω από εβδομάδα την επόμενη 2 Δεκεμβρίου φιλάκια πολλά από το Δεσποινακι σας✨️