magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 48.842
Αρκεί να έχει επιδόρπιο στο τέλος ;)Γιατί δεν κάνετε διαγωνισμό έτσι ώστε τυχερά μέλη του bou να παρευρεθούν στα pool parties σας?
Γαμώ τις ιδέες?
Π
Έχω να πω ότι οι νέες φωτό της είναι και πολύ καύλα!
Προς συναγωνιστές,
το κωλαρακι σου πουτανακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!
μπελα εισαι μουναρος,και ομορφη αποτι ειδα.θα σε δω τωρα που θα ερθω,αν δεν πας τιποτα διακοπες και θα τεσταρω υπηρεσιες και συμμετοχη.περιμενε με.
το κωλαρακι σου πουτανακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!
ποτε δεν θα εγραφα για κατι που δεν αναφερεται σε υπηρεσιες κοπελας,ανεξαρτητης η γραφειου.αρα την στιγμη που δεν υπαρχει σαν υπηρεσια της,δεν λεω.οτι μπορει παραπανω να κανει μια κοπελα με μενα,δεν παει να πει οτι το κανει και με σενα η καποιον αλλο.και το αντιστροφο.Το έχεις πάρει ;
Χμμμμ... Ώστε το έχεις πάρει.. ;)ποτε δεν θα εγραφα για κατι που δεν αναφερεται σε υπηρεσιες κοπελας,ανεξαρτητης η γραφειου.αρα την στιγμη που δεν υπαρχει σαν υπηρεσια της,δεν λεω.οτι μπορει παραπανω να κανει μια κοπελα με μενα,δεν παει να πει οτι το κανει και με σενα η καποιον αλλο.και το αντιστροφο.
εισαι εγκρυτος συναδελφος και σε σεβομαι.αλλα εδω κανεις λαθος διπλο.οχι δεν το εχω παρει,θα το επιδιωξω παραυτα.Χμμμμ... Ώστε το έχεις πάρει.. ;)