Εγώ ειπα οτι συνέκρινες στο παραδειγμά σου εναν άνθρωπο με ένα προιόν.
Συγνώμη που ειπα οτι μερικοι ειστε για το πούτσο. Ανακαλώ.
Επρεπε να πω οτι εσυ εισαι βλάκας.
Όσο για το αν την συνάντησα. Οχι.
Αλλα βλέπω οτι ασχολεισαι στην κυριολεξία με τρίχες αρκετά ποστ τώρα.
Οκ δικαιωμά σου ειναι να γράφεις οτιδήποτε θέλεις και βεβαια υποχρεωσή σου ειναι με τα παραδειγματά σου να ενισχύεις και να επιβεβαιώνεις τον χαρακτηρισμο μου για σένα.
Περιμενω να σε δω σε άλλο νημα γραφειου ή κοπέλας και να συγκρίνεις την κοπέλα του εκάστοτε γραφείου με παπούτσια ή με πορτοκάλια.
Τώρα με λες και βλάκα απο πάνω ...
Δεν μου αρέσουν οι αντιπαραθέσεις.
Όμως οφείλεις να διαβάσεις προσεκτικά τόσο αυτο το post όσο και όλα τα προηγούμενα που έχουν προηγηθεί πριν βγάλεις εύκολα συμπεράσματα ως γνήσιος Ελληνας ξερόλας κατηγορώντας και βρίζοντας πρόσωπα.
Ακουσε λοιπόν γιατι μάλλον ο βλάκας είναι κάποιος άλλος.
Πρώτον:
Το παράδειγμά μου ήταν μεταφορικό και όχι κυριολεκτικό.
Δεν συνέκρινα άνθρωπο με προϊόν δηλαδή την Μπέλλα με τυριά για να στο κάνω λιανά γιατι είναι προφανές οτι έχεις περιορισμένη αντίληψη.
Το παραδειγμά μου ήταν μεταφορικό και εστιάζει στις φωτογραφίες που άλλο δείχνουν και άλλη είναι η πραγματικότητα.
Δεύτερον:
Οταν δεν έχεις συναντήσει κάποιο κορίτσι και δεν έχεις προσωπική άποψη το καλύτερο που έχεις να κάνεις ειναι να το βουλώσεις και να ανοίξεις τα αυτιά σου και τα μάτια σου.
Στο κάτω κάτω εμείς πληρώσαμε και όχι εσυ.
Σκάσε εσυ τα €200 κόστος της συνάντησης και μετά μίλα.
Τρίτον:
Εδω είμαστε για να γράφουμε τις εντυπώσεις μας και τις απόψεις μας.
Συγνώμη δηλαδή που δεν σε ρωτήσαμε τι να γράψουμε.
Τέταρτον:
Η κριτική προς το γραφείο και την Μπέλλα έγινε καλοπροαίρετα προς βελτίωση και όχι κακοπροέραιτα όπως κακώς αντιληφθηκες.
Είμαι συχνός πελάτης του γραφείου και εχω γράψει αρκετες εξαιρετικές κριτικές παλαιότερα για την Ζήνα, Αννα-Μαρία και πρόσφατα για την Μαριάννα, όλα τους εξαιρετικά κορίτσια.
Πως να το κάνουμε η Μπέλλα πρέπει να βελτιωθεί σε κάποιους τομείς.
Είμαστε άνθρωποι και εμείς ξέρεις.
Πρόσεξε δεν αναφέρω την λέξη πελάτες ...
Μπορώ να συμπληρώσω πολλά ακόμα αλλά σταματάω εδω.
Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση !!!