Eliza magicgirls
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2024
- Like
- 996
Χαχαχγειά σου και σένα....αγάπη!
Χαχαχγειά σου και σένα....αγάπη!
Μάγε η Αθηνά έχει ξαναδουλέψει;Καλησπέρα, διαθέσιμες σήμερα Ισιδώρα Αφροδίτη Νίκη Αθηνά Δανάη Ελίζα Αρτέμιδα Δέσποινα Ρόξυ Νέμεσις Βικτόρια Βίκυ
Η σοφία ;πότε θα εργαστεί;Καλησπέρα, διαθέσιμες σήμερα Ισιδώρα Αφροδίτη Νίκη Αθηνά Δανάη Ελίζα Αρτέμιδα Δέσποινα Ρόξυ Νέμεσις Βικτόρια Βίκυ
Κάνε λίγο το χέρι στην άκρη να δω κάτι και να ρουφήξω τα χειλάκια σου...Έτσι πρέπει.....Να στάζουν καύλα όλα!!!!!
Μωρή καυλά, έτσι θελα να κάτσεις κι αφου απολάυσεις ένα σπέσιαλ γλύψιμοΑπόψε Πέμπτη
διαθέσιμη από τις 23.30......
Δανάη...DaniBadGirl
Να μου στηθείς για να σε πάρω δυνατά.Αnaλυση λέμε!!!!!χαχαχα
Τι είναι αυτό που κρατάς στο δεξι σου χέριΑστεράκια μου γλυκά σας εύχομαι ένα όμορφο βράδυ καλό σαββατοκύριακο η μάλλον καλο παρασκευο σαββατοκύριακο να μου εχετε και τα ξανα λεμε εμεις πάλι μαζί από τρίτη διαθέσιμη από τις 18ώρα καλό βράδυΜε αγαπη το Δεσποινακι σας
Φωτογραφίες από Αθηνά?Μάγε η Αθηνά έχει ξαναδουλέψει;
Ειναι διάφορα διαφημιστικά που δίνουνε μπροστά στο θέατρο στο ηρώδειο και τα κραταγα στο χερι Αστερι μου γλυκο Είχα πάει για παράσταση να δω εχτες κλασική μουσική και οπερα με κλασικο παλέτο που αγαπαω πολυΤι είναι αυτό που κρατάς στο δεξι σου χέρι
Σας Λατρεύω αστεράκια μου γλυκά καλημέρα με το καθένα με το ξεχωριστό τρόπο που ξέρω μόνο εγώ καλά να μου περάσετεΚάτι κάνατε στην Δέσποινα μου και δεν ανεβάζει πλέον την κωλαρα της. Μάτια μου όμορφα μην ακούς κανέναν .
Είσαι ξεχωριστή γυναίκα γι'αυτό καυλιαρα Δέσποινα.Σας Λατρεύω αστεράκια μου γλυκά καλημέρα με το καθένα με το ξεχωριστό τρόπο που ξέρω μόνο εγώ καλά να μου περάσετε
Σωματαρα!!!Έτσι πρέπει.....Να στάζουν καύλα όλα!!!!!
Βάλε πιο νωρίς τα ραντεβού...Απόψε Πέμπτη
διαθέσιμη από τις 23.30......
Δανάη...DaniBadGirl
Να σε καλα αστερακι μου γλυκοΕίσαι ξεχωριστή γυναίκα γι'αυτό καυλιαρα Δέσποινα.
Γεια σου δεσποιναρα με την κωλαραΓια τα γλυκα μου Αστερακιακαλα να μου περασεται ολοι σας αυτες της μερες..
Και μην μου κανεται παραπονα εδω ειμαι και σας βλεπω...
φιλακια πολλα το Δεσποινακι σας
Τι καυλιαρα γυναίκα είσαι εσύ
Βάζω και πιο νωρίς γλυκό μουΣωματαρα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βάλε πιο νωρίς τα ραντεβού...