Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 10.775
- Πόντοι
- 2.256
@Eliza magicgirls ο μιλου θελει φωτο
Για να κλεισουμε με το θεμα,προσωπικά εγώ δε θα σε πάρω,όμως σου εύχομαι καλή συνέχεια και καλές δουλειές.Δεν είναι ένα αλλά τα πρώτα τα πιο παλιά ήταν καλά και όταν ειπα πως έχω αλλάξει στις υπηρεσίες μου και γενικά στην δουλειά μου είμαι πιο καλή και στην διάθεση και σε όλα ακόμα τα εννοώ και αρκετά άτομα το έχουν πει και μόνα τους χωρίς να το έχουν γράψει εδώ γιατί δεν έχουν όλοι forum
Τα σημεία στίξης δεν τα μάθατε στο σχολείο;;Λοιπόν για να τελειώνει όλη αυτή η ιστορία δεν θέλω να ξανά δω κανένα σχόλιο από κανέναν σας γράψατε ότι είχατε να πείτε ευχαριστώ πολύ τέλος δεν θέλετε δεν σας αρέσω δεν χρειάζεται να μου χαλάτε την ημέρα εσείς επειδή δεν έχετε τι να κάνετε με την ζωή σας μαλακες γιατί οποίος από εσάς που με έχετε δει όπως λέτε από κοντά και δεν σας άρεσε η δουλειά μου έχει πρόβλημα θα μπορούσε να μου το πει ξέρεις δεν μαρεσει αυτό και αυτό όχι να κράζετε ανελέητα σαν τις κοτούλες εάν έχετε τόσα αρχιδια πείτε τα από κοντά
Μετράς τα χιλιόμετρα τον μεγάλων ονομάτων??Νομίζω τα κάνατε τσουρέκια της δεσποινίδος Ελίζας!
21 χρονών ξανθό καυλάκι και το βγάλατε από τα ρούχα του (ευτυχώς!) όπως είδαμε και στην φωτό!
Τα έγραψα στην κριτική μου αλλά το μπάχαλο συνεχίζεται..
180ε δωράκι είναι πολλά ναι, δεν θα πάρετε υπηρεσίες των μεγάλων ονομάτων του γραφείου!
Και πως να τις πάρετε δηλαδή? Πρόλαβε το κορίτσι να γράψει χιλιόμετρα αντίστοιχα των μεγάλων ονομάτων και να φτάσει στο σημείο να κάνει παπάδες? Μήπως τα μεγάλα ονόματα στα 21 τους έκαναν αντίστοιχα αυτά που κάνουν τώρα?Πιτσιρίκα είναι η Ελίζα. Φωτιά όμως. Αν την πετυχαίνατε έξω θα την κοιτάζατε συνέχεια.
Αυτό ουσιαστικά πληρώνουμε, το σεξ (ίσως πετύχει, ίσως όχι) με μια γαμάτη πιτσιρίκα. Νιάτα, φρεσκάδα, ομορφιά.
Το υψηλό δωράκι είναι δικαίωμα της κοπέλας να το ορίζει.. Δεν κάνουμε κουμάντο για πόσα χρήματα θα πουλήσει το κορμί της. Εμείς απλά αποφασίζουμε αν θα προσπεράσουμε ή όχι.
Anyway. Δεν την υπερασπίζομαι, μία φορά την είδα αλλά το κράξιμο είναι υπερβολικό για μια φοιτήτρια.. Άσχετα που επαναλαμβάνω έχει όντως υψηλό δωράκι..
Υπάρχει και άλλη πιτσιρίκα στο γραφείο που έχει φάει πολύ θάψιμο, μάλλον τελικά θα δω και αυτή άσχετα αν δεν κάνουμε τα όργια.. Γιατί καμιά φορά το πρόβλημα είναι οι πελάτες και οι απαιτήσεις τους..
Είναι περίεργο να περιμένει κάποιος από 20κάτι χρονών κορίτσια να είναι πορνοστάρ στο κρεβάτι.. Εδώ μου έχουν πει εργαζόμενες ότι άρχισαν να ανακαλύπτουν πραγματικά το σώμα τους και την σεξουαλικότητα τους μετά τα 30.
Αυτό τα λέει όλα.
Όχι γιατί δεν με ενοχλούν.Μετράς τα χιλιόμετρα τον μεγάλων ονομάτων??
Αν όχι δεν θα το είχες αναφέρει ξανά και ξανα....Όχι γιατί δεν με ενοχλούν.
Σε ευχαριστώ πολύ και σεβαστό εννοείταιΓια να κλεισουμε με το θεμα,προσωπικά εγώ δε θα σε πάρω,όμως σου εύχομαι καλή συνέχεια και καλές δουλειές.
Ίσα ίσα που δημιουργούν ανώτατες υπηρεσίες και δημιουργούν vfm καταστάσεις για τον πελάτη.Αν όχι δεν θα το είχες αναφέρει ξανά και ξανα....
Σε ευχαριστώ πολύ αγόρι μου δεν είχα πρόβλημα με τις αρνητικές κριτικές αλλά με το θάψιμο όλη την ώρα σεβαστό είναι το οτιδήποτε αλλά όχι σε αυτήν την κατάσταση να είσαι καλά χαίρομαι πολύ που βλέπω και κάτι διαφορετικό εδώ μέσα φιλιαΝομίζω τα κάνατε τσουρέκια της δεσποινίδος Ελίζας!
21 χρονών ξανθό καυλάκι και το βγάλατε από τα ρούχα του (ευτυχώς!) όπως είδαμε και στην φωτό!
Τα έγραψα στην κριτική μου αλλά το μπάχαλο συνεχίζεται..
180ε δωράκι είναι πολλά ναι, δεν θα πάρετε υπηρεσίες των μεγάλων ονομάτων του γραφείου!
Και πως να τις πάρετε δηλαδή? Πρόλαβε το κορίτσι να γράψει χιλιόμετρα αντίστοιχα των μεγάλων ονομάτων και να φτάσει στο σημείο να κάνει παπάδες? Μήπως τα μεγάλα ονόματα στα 21 τους έκαναν αντίστοιχα αυτά που κάνουν τώρα?Πιτσιρίκα είναι η Ελίζα. Φωτιά όμως. Αν την πετυχαίνατε έξω θα την κοιτάζατε συνέχεια.
Αυτό ουσιαστικά πληρώνουμε, το σεξ (ίσως πετύχει, ίσως όχι) με μια γαμάτη πιτσιρίκα. Νιάτα, φρεσκάδα, ομορφιά.
Το υψηλό δωράκι είναι δικαίωμα της κοπέλας να το ορίζει.. Δεν κάνουμε κουμάντο για πόσα χρήματα θα πουλήσει το κορμί της. Εμείς απλά αποφασίζουμε αν θα προσπεράσουμε ή όχι.
Anyway. Δεν την υπερασπίζομαι, μία φορά την είδα αλλά το κράξιμο είναι υπερβολικό για μια φοιτήτρια.. Άσχετα που επαναλαμβάνω έχει όντως υψηλό δωράκι..
Υπάρχει και άλλη πιτσιρίκα στο γραφείο που έχει φάει πολύ θάψιμο, μάλλον τελικά θα δω και αυτή άσχετα αν δεν κάνουμε τα όργια.. Γιατί καμιά φορά το πρόβλημα είναι οι πελάτες και οι απαιτήσεις τους..
Είναι περίεργο να περιμένει κάποιος από 20κάτι χρονών κορίτσια να είναι πορνοστάρ στο κρεβάτι.. Εδώ μου έχουν πει εργαζόμενες ότι άρχισαν να ανακαλύπτουν πραγματικά το σώμα τους και την σεξουαλικότητα τους μετά τα 30.
Αυτό τα λέει όλα.
Την είπες και εσυ τώρα και καλά τι αστείος ;Τα σημεία στίξης δεν τα μάθατε στο σχολείο;;
καλημερα αστερακια μου γλυκα..
καλη εβδομαδα να εχουμε ολοι μας και παντα με τρελες καυλες σας θελω.Διαθεσιμη σημερα απο 1
Τι τέλειο κωλαρακι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπέρα μωράκια από αύριο μαζί σας για πολλές τρελές αγοράκια
Δεσποινάκι είσαι τρέλα ειδικά το παίξιμο της γλωσσιτσας είναι όλα τα λεφτάκαλημερα αστερακια μου γλυκα..
καλη εβδομαδα να εχουμε ολοι μας και παντα με τρελες καυλες σας θελω.Διαθεσιμη σημερα απο 19
Σήμερα 21 Αυγούστου - Παγκόσμια Ημέρα Σεξ.Το κουνούπι είναι Τίγρης και δεν με έχει αφήσει σε ησυχία όλο το βράδυ! Για να μη το ψάχνει κάνεις...
Γειά σου Ελιζάρα. Δώσε στο κόσμο να καταλάβει τι 10αρι είσαι.
Καλησπέρα μωράκια από αύριο μαζί σας για πολλές τρελές αγοράκια
Δεν διαβάζεται αγαπητή μου ένα κείμενο 4-5 γραμμών απνευστί..Σε ευχαριστώ πολύ αγόρι μου δεν είχα πρόβλημα με τις αρνητικές κριτικές αλλά με το θάψιμο όλη την ώρα σεβαστό είναι το οτιδήποτε αλλά όχι σε αυτήν την κατάσταση να είσαι καλά χαίρομαι πολύ που βλέπω και κάτι διαφορετικό εδώ μέσα φιλια
Την είπες και εσυ τώρα και καλά τι αστείος ;
Και για να μην παρεξηγηθω, από τις φωτό σου φαίνεσαι ΜΟΥΝΑΡΑ αλλά το κόστος και οι κριτικές με έχουν αποτρέψει, μέχρι στιγμής, να σε επιλέξω. Τα φιλιά μου, καλά να περνάς!
Όχι αγόρι μου δεν μίλησα για αυτό εγώ του απάντησα του τύπου από κάτω το θέμα είναι κάποιοι που γράφουν επανελειμενα άσχημα πράγματα και έχει καταντήσει κουραστικό πολύ
Αυτό τα λέει όλα.
Παλι λαθος το θετεις το θεμα ....."εάν έχετε τόσα αρχιδια πείτε τα από κοντά" .... οχι "αρχιδια " λοιπον αλλα 200 για πεταμα!!!Λοιπόν για να τελειώνει όλη αυτή η ιστορία δεν θέλω να ξανά δω κανένα σχόλιο από κανέναν σας γράψατε ότι είχατε να πείτε ευχαριστώ πολύ τέλος δεν θέλετε δεν σας αρέσω δεν χρειάζεται να μου χαλάτε την ημέρα εσείς επειδή δεν έχετε τι να κάνετε με την ζωή σας μαλακες γιατί οποίος από εσάς που με έχετε δει όπως λέτε από κοντά και δεν σας άρεσε η δουλειά μου έχει πρόβλημα θα μπορούσε να μου το πει ξέρεις δεν μαρεσει αυτό και αυτό όχι να κράζετε ανελέητα σαν τις κοτούλες εάν έχετε τόσα αρχιδια πείτε τα από κοντά