Νομίζω τα κάνατε τσουρέκια της δεσποινίδος Ελίζας!
21 χρονών ξανθό καυλάκι και το βγάλατε από τα ρούχα του (ευτυχώς!) όπως είδαμε και στην φωτό!
Τα έγραψα στην κριτική μου αλλά το μπάχαλο συνεχίζεται..
180ε δωράκι είναι πολλά ναι, δεν θα πάρετε υπηρεσίες των μεγάλων ονομάτων του γραφείου!
Και πως να τις πάρετε δηλαδή? Πρόλαβε το κορίτσι να γράψει χιλιόμετρα αντίστοιχα των μεγάλων ονομάτων και να φτάσει στο σημείο να κάνει παπάδες? Μήπως τα μεγάλα ονόματα στα 21 τους έκαναν αντίστοιχα αυτά που κάνουν τώρα?Πιτσιρίκα είναι η Ελίζα. Φωτιά όμως. Αν την πετυχαίνατε έξω θα την κοιτάζατε συνέχεια.
Αυτό ουσιαστικά πληρώνουμε, το σεξ (ίσως πετύχει, ίσως όχι) με μια γαμάτη πιτσιρίκα. Νιάτα, φρεσκάδα, ομορφιά.
Το υψηλό δωράκι είναι δικαίωμα της κοπέλας να το ορίζει.. Δεν κάνουμε κουμάντο για πόσα χρήματα θα πουλήσει το κορμί της. Εμείς απλά αποφασίζουμε αν θα προσπεράσουμε ή όχι.
Anyway. Δεν την υπερασπίζομαι, μία φορά την είδα αλλά το κράξιμο είναι υπερβολικό για μια φοιτήτρια.. Άσχετα που επαναλαμβάνω έχει όντως υψηλό δωράκι..
Υπάρχει και άλλη πιτσιρίκα στο γραφείο που έχει φάει πολύ θάψιμο, μάλλον τελικά θα δω και αυτή άσχετα αν δεν κάνουμε τα όργια.. Γιατί καμιά φορά το πρόβλημα είναι οι πελάτες και οι απαιτήσεις τους..
Είναι περίεργο να περιμένει κάποιος από 20κάτι χρονών κορίτσια να είναι πορνοστάρ στο κρεβάτι.. Εδώ μου έχουν πει εργαζόμενες ότι άρχισαν να ανακαλύπτουν πραγματικά το σώμα τους και την σεξουαλικότητα τους μετά τα 30.
Αυτό τα λέει όλα.