pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.288
- Πόντοι
- 3.556
Και εσύ εμένα θες άσε τον άνθρωπο
Με παίρνει η Σίντυ η Κρόφορντ να του την πασάρω ? Ρωτάω να ξέρω
Δε θέλει λέει κόλλησε με σένα τώρα, τι α κάνουμε
Και εσύ εμένα θες άσε τον άνθρωπο
Που τριγυρνάς μωρή πάλι?Έλα γρήγορα σπίτι!Ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια σού! Χάρηκα που σε γνώρισα ❤❤
Ξέρει ο άνθρωπος ότι πολύ ώρα Κωλο εγω θα του δώσω ...και εσύ ξέρεις βέβαιαΜε παίρνει η Σίντυ η Κρόφορντ να του την πασάρω ? Ρωτάω να ξέρω
Δε θέλει λέει κόλλησε με σένα τώρα, τι α κάνουμε
Ξέρει ο άνθρωπος ότι πολύ ώρα Κωλο εγω θα του δώσω...και εσύ ξέρεις βέβαια
Καλά κοψε κατι..Απόψε στο Bill έζησα μια από τις καλύτερες ώρες της ζωής μου με την Σοφία. Εκτός του ότι είναι πανέμορφη και έχει απίστευτα τέλειο σώμα, κάθε δευτερόλεπτο, κάθε κίνησή της ήταν μια απόλαυση!!! Πραγματικά ότι καλύτερο υπάρχει!!! Μακάρι όλες οι γυναίκες να ήταν σαν αυτή!!
Είναι αργά κοιμήσου εσύ...Καλά κοψε κατι..
Ο άντρας αγάπη μου που έχει τρόπους αυτά που έχει μάθει από την οικογένεια του,πάντα όταν αναφέρεται στην γυναίκα μιλάει με σεβασμό, και αν δεν περνάει καλά για πολλούς λόγους, παει παρακάτω..ο άντρας κάτινα την βρίσκει στο να βρίζει γυναίκες γιατί έτσι νιώθει αρσενικό! Κάτι που καμία ποτέ δεν το έχει κάνει να νιώσει! Είναι για λύπηση...Σοφία είναι καθηγήτρια, ό,τι πιο όμορφο υπάρχει στο χώρο...μπράβο της ναναι καλα
Να είσαι καλά αγόρι μου σε ευχαριστώ πολύ όποτε θέλεις εννοείται σήμερα από 6.30Εγώ πάλι θέλω να σε δω και θα το προσπαθήσω αύριο για να διαμορφώσω μόνος άποψη .
Κατσε,σε λίγο θα αφιερώνει στοίχους του Πλούταρχου.Καλά κοψε κατι..
Μια χαρά είναι ο Πλούταρχος και μια χαρά και η αφιερώσεις...Κατσε,σε λίγο θα αφιερώνει στοίχους του Πλούταρχου.
"Περασα να πω μια καλησπέρα και μου κρυφτηκες,στον έρωτα που έκρυβες ανοιχτηκες και αυτό θα στο κραταω όσο ζωωωω"
Λείπεις καιρό (Σοφια) και μ' έχει πάρει από κάτωΜια χαρά είναι ο Πλούταρχος και μια χαρά και η αφιερώσεις...
Αχ πως τα λες έτσι πως τα λεςΟ άντρας αγάπη μου που έχει τρόπους αυτά που έχει μάθει από την οικογένεια του,πάντα όταν αναφέρεται στην γυναίκα μιλάει με σεβασμό, και αν δεν περνάει καλά για πολλούς λόγους, παει παρακάτω..ο άντρας κάτινα την βρίσκει στο να βρίζει γυναίκες γιατί έτσι νιώθει αρσενικό! Κάτι που καμία ποτέ δεν το έχει κάνει να νιώσει! Είναι για λύπηση...
Λείπεις καιρό (Σοφια) και μ' έχει πάρει από κάτω
Το πρόσωπό σου να ξεχάσω δεν μπορώ
Με κρίνουν όλοι που δεν πάω παρακάτω
Καλά τα λένε όλοι έξω απ' το χορό
Τι να τα κάνεις τα ρομαντικά μαρή εσύ....;;; Βάλτους κάτω και άλλαξε τους τα φώτα να μην βγάζουν και γλώσσα.....Σήμερα και αύριο διαθέσιμη από της 18:00 ! Τα σημερινά είναι κλεισμένα, ελπίζω με ρομαντικούς
Μερικοί είναι πολύ καλή στην γλώσσα...και δεν εννοώ να πετάνε χαζομάρες που δεν ενδιαφέρει και κανέναν στην τελική...Τι να τα κάνεις τα ρομαντικά μαρή εσύ....;;; Βάλτους κάτω και άλλαξε τους τα φώτα να μην βγάζουν και γλώσσα.....
Πάντα έτοιμη...Σήμερα και αύριο διαθέσιμη από της 18:00 ! Τα σημερινά είναι κλεισμένα, ελπίζω με ρομαντικούς
Για πολύ άδειασμα!!Σήμερα και αύριο διαθέσιμη από της 18:00 ! Τα σημερινά είναι κλεισμένα, ελπίζω με ρομαντικούς