Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.475
Και εγώ από την ωραία Θεσσαλονίκη! Λίγο η παρέα ήταν βαρετή αλλά την επόμενη θα έρθω με καλητερη παρέα...Μπορώ να πω ….εντυπωσιαστηκα
Και εγώ από την ωραία Θεσσαλονίκη! Λίγο η παρέα ήταν βαρετή αλλά την επόμενη θα έρθω με καλητερη παρέα...Μπορώ να πω ….εντυπωσιαστηκα
Ισχύει … η παρέα παίζει σημαντικό ρόλο στο πως θα περάσεις !!Και εγώ από την ωραία Θεσσαλονίκη! Λίγο η παρέα ήταν βαρετή αλλά την επόμενη θα έρθω με καλητερη παρέα...
Πιτσιλισα οθόνη παίδες...Σε περιμένει....
Πήγε στο αριστερό μάτι... Πώς γίνεται πάντα πάει αριστερόΠιτσιλισα οθόνη παίδες...
Καλές διακοπές Σοφία και καλό καλοκαίριΚαι εγώ από την ωραία Θεσσαλονίκη! Λίγο η παρέα ήταν βαρετή αλλά την επόμενη θα έρθω με καλητερη παρέα...
Μεινε εδώ να σε χαρούμε λίγο κι εμεις!!Και εγώ από την ωραία Θεσσαλονίκη! Λίγο η παρέα ήταν βαρετή αλλά την επόμενη θα έρθω με καλητερη παρέα...
πες μου οτι ηρθες για δουλεια και δεν ειπες τιποτα.Και εγώ από την ωραία Θεσσαλονίκη! Λίγο η παρέα ήταν βαρετή αλλά την επόμενη θα έρθω με καλητερη παρέα...
Εγώ πάλι θέλω να σε δω και θα το προσπαθήσω αύριο για να διαμορφώσω μόνος άποψη .Χαχαχ πίστεψε με δεν το κάνω επειδή έχω ξεμείνει δεν έχω την ανάγκη να το κάνω για αυτό το ότι ειπα ότι άλλαξα κάποια πράγματα στο πρόγραμμα δεν πάει να πει πως το κάνω επειδή δεν έχω λεφτά
Όντως αν έχουμε πληροφορίες θα θέλαμε...Καλησπέρα σε όλους,
Για Ραφαέλα που ηταν παλιά στο μάγο και επανήλθε έχει κανεις εμπειρία να μας διαφωτίσει??
Ρωτάω γιατι δεν έχει κριτικές!
Για σου κουκλαρα μου
Δεν είναι τυχαίο ότι είναι η no1 εδώ και χρόνια...και ας γαμιούνται μερικοί βλαμμένοι να κράζουν....Απόψε στο Bill έζησα μια από τις καλύτερες ώρες της ζωής μου με την Σοφία. Εκτός του ότι είναι πανέμορφη και έχει απίστευτα τέλειο σώμα, κάθε δευτερόλεπτο, κάθε κίνησή της ήταν μια απόλαυση!!! Πραγματικά ότι καλύτερο υπάρχει!!! Μακάρι όλες οι γυναίκες να ήταν σαν αυτή!!
Πραγματικά αν μου έλεγε κάποιος μπορείς να κάνεις μόνο μια φορά σεξ με μια γυναίκα στην ζωή σου, επέλεξε οποία θες, θα επέλεγα με κλειστά μάτια Σοφία.Δεν είναι τυχαίο ότι είναι η no1 εδώ και χρόνια...και ας γαμιούνται μερικοί βλαμμένοι να κράζουν....
Πραγματικά αν μου έλεγε κάποιος μπορείς να κάνεις μόνο μια φορά σεξ με μια γυναίκα στην ζωή σου, επέλεξε οποία θες, θα επέλεγα με κλειστά μάτια Σοφία.
Και εσύ εμένα θες άσε τον άνθρωποΑ δε θες να ναι διάσημη ... τα φώτα και οι κάμερες δεν σε απασχολούσαν ποτέ