Tzenh magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2024
- Like
- 503
Δεν τον δίνω αγαπηΜε τέτοιο κωλαρακι μόλις μπήκες στην λίστα. Να θυμάσαι όμως μετά ότι εσύ το ξεκίνησες έτσι;;;
Δεν τον δίνω αγαπηΜε τέτοιο κωλαρακι μόλις μπήκες στην λίστα. Να θυμάσαι όμως μετά ότι εσύ το ξεκίνησες έτσι;;;
Για να δούμε θα το διορθώσεις ή θα έχεις το μυαλό σου στη Σοφία & στην πίπα μόνιμα!!!Σε ευχαριστω πολυ που με διορθωνεις καλο μου..
μ.μ.χαχαχα
Και η κωλαρα σου τοπΑγάπες μού τα ραντεβού μου για σήμερα είναι, κλεισμένα, δουλεύω και αύριο! Φιλιά πολλά και παντού ❤❤
Εισαι μεγαλη καρδιαΑγάπες μού τα ραντεβού μου για σήμερα είναι, κλεισμένα, δουλεύω και αύριο! Φιλιά πολλά και παντού ❤❤
Το έχω καταλάβει κορίτσι, έχω διαβάσει τις υπηρεσίες σου. Τα όμορφα κωλαρακια δεν είναι μόνο για anal, αλλιώς δεν θα μας κερναγες κ φωτογραφία.... Και εάν θέλεις να αρχίσουμε να γνωριζόμαστε σιγά σιγά, εγώ προσωπικά είμαι pussy fanΔεν τον δίνω αγαπη
αστα αυτα πας να το τουμπαρεις το κοριτσιΤο έχω καταλάβει κορίτσι, έχω διαβάσει τις υπηρεσίες σου. Τα όμορφα κωλαρακια δεν είναι μόνο για anal, αλλιώς δεν θα μας κερναγες κ φωτογραφία.... Και εάν θέλεις να αρχίσουμε να γνωριζόμαστε σιγά σιγά, εγώ προσωπικά είμαι pussy fan
Όλα θέλουν τρόπο φίλεαστα αυτα πας να το τουμπαρεις το κοριτσι
Σιγά ένα ήταν το "φιλέτο" που είχε και έφυγεΜετα απο εσενα το χαος!
πρεπει να τραγουδα ο μαγος μετα την φυγη ολων των ''φιλετων΄΄!
Θέλω να σε ρωτήσω κάτιΔεν τον δίνω αγαπη
Δεν τον δίνω αγαπη
Δεν τον δίνω αγαπη
ΌΧΙ!Ξέρει κανείς αν η Ελίζα τώρα που γύρισε δίνει κωλαρακι?
Ειναι αυτη που σε αφηνει να χυσεις μονο στον τοιχο?ΌΧΙ!
Αλλά και πάλι πεταμένα λεφτά, ΔΕΝ νομίζω να έχει βάλει μυαλό αυτή.
κάτω αριστερά ο σνουπης είναι ?
Πότε θα έρθεις;