ΔανάηMagic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2024
- Like
- 5.212
Εδωωω είμαι@ΔανάηMagic Που χάθηκες πάλι;
Εδωωω είμαι@ΔανάηMagic Που χάθηκες πάλι;
Εδωωω είμαι
Μας πέθανες πρωινιάτικα!!!Δανάη@ Magicgirls
Διαθέσιμη από τις 18.00
Δες μήνυμα που σου γράφω το "καινούργιο" σου όνομαΕδωωω είμαι
Πολύ με καυλωνει αυτή η γλώσσα σου μωρό μου..Εδωωω είμαι
Ευχαριστώ για την πρωινή μωρό μουΕδωωω είμαι
ενα γαμησακι μαζι σου σε ψυκτικο θαλαμο θα ηταν super χαχαχΠρος αυτούς που γαμάνε μεσημεριάτικα μέσα στους 40 βαθμούς, τουλάχιστον φροντίστε να ειναι το air-condition στους 18 βαθμούς και να έχει απόδοση...
Με αγάπη το λέω, πάνω από 19 βαθμούς θερμοκρασία δωματίου, δε κουνάω δάχτυλο...
Επίσης να ενημερώσω ότι από 1η Αυγούστου έως 15 Σεπτέμβρη δεν θα εργάζομαι λόγω διακοπών. Ευχαριστώ
για να γινει δουλεια σωστη μ αυτη την γαμημενη ζεστη , air - condition , ανεμιστηρα οροφης και το κρεβατι στρωμενο με παγακια !!!Προς αυτούς που γαμάνε μεσημεριάτικα μέσα στους 40 βαθμούς, τουλάχιστον φροντίστε να ειναι το air-condition στους 18 βαθμούς και να έχει απόδοση...
Επίσης να ενημερώσω ότι από 1η Αυγούστου έως 15 Σεπτέμβρη δεν θα εργάζομαι λόγω διακοπών. Ευχαριστώ
Προς αυτούς που γαμάνε μεσημεριάτικα μέσα στους 40 βαθμούς, τουλάχιστον φροντίστε να ειναι το air-condition στους 18 βαθμούς και να έχει απόδοση...
Έχεις δίκιο αν και στα χοτελ ημιδιαμονης τα κλιματιστικά είναι για κλάματα...Πλην ελαχίστων περιπτώσεων...Προς αυτούς που γαμάνε μεσημεριάτικα μέσα στους 40 βαθμούς, τουλάχιστον φροντίστε να ειναι το air-condition στους 18 βαθμούς και να έχει απόδοση...
45 μέρες διακοπές μάνα μου..?Επίσης να ενημερώσω ότι από 1η Αυγούστου έως 15 Σεπτέμβρη δεν θα εργάζομαι λόγω διακοπών. Ευχαριστώ
Αχχχ αυτή η γλώσσα τι μπορεί να κάνει!!Εδωωω είμαι
Κωλαρα για δυνατό κάρφωμα!!Δανάη@ Magicgirls
Διαθέσιμη από τις 18.00
Αγάπη σου έχω λύση....Προς αυτούς που γαμάνε μεσημεριάτικα μέσα στους 40 βαθμούς, τουλάχιστον φροντίστε να ειναι το air-condition στους 18 βαθμούς και να έχει απόδοση...
Γυναικάρα!!!Αστερακια μου γλυκα και Αυριο Διαθεσιμη απο της 18μ.μ Με δυνατους παικτες οπως παντα σας θελωΚαλο βραδη να εχετε καυλαρικα Αστερακια
Μουνάκι για ατελείωτο γλύψιμο!!!Για σένα ❤❤
Τι μας κάνεις ρε πατομουνο εκφυλοΑστερακια μου γλυκα σας ευχωμαι ενα ομορφο Σαββατοβραδο να μου εχετε
και μια ομορφη Κυριακη.
Τα λεμε απο Δευτερα εμεις με Δυνατους οπως παντα παιχτες και Διαθεσιμη Δευτερα ωρα 18μ.μ
Πολλα φιλακια απο το Δεσποινακι σας.