ΔανάηMagic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2024
- Like
- 5.302
Φέρε τη γλώσσα σου μωράκι
Θεάρα μου εσύ!!!!Δανάη όλα τα λεφτά! Μας έλιωσε απόψε με τον δικό μου !
Αφού είστε υπερκαυλοι πως να μην σας λιώσω!!!!
Μαζί σας λιώνω κι εγώ!!!!
Φέρε τη γλώσσα σου μωράκι
Θεάρα μου εσύ!!!!Δανάη όλα τα λεφτά! Μας έλιωσε απόψε με τον δικό μου !
Έχε χάρη που φεύγω πάλι στα παρισιαKoρίτσια του magic. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω οτι αύριο θα είμαι διαθέσιμος για ραντεβού με δωράκι.. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε που λένε.. Θα δουλέψω απο τις 15.00 και μετά και θα εξυπηρετήσω περιοχές κέντρο και νότια. Τελική επιλογή αύριο , αναλόγως του τι βενζίνη θα έχω στο αυτοκίνητο.
Θα τηρηθεί αυστηρή προτεραιότητα στα ραντεβού, σαν να είστε στον οδοντίατρο σας . Και εδώ εξέταση θα γίνει άλλωστε. Θα φοράω και το στηθοσκόπιο μου. Σας περιμένω. Είμαι έτοιμος να σας χαρίσω προτόγνωρες ηδονές, θα κάνουμε μαζί ένα ταξίδι στον χρόνο. Θα έρθετε καλοκαίρι και θα φύγετε χειμώνα. Μην με τρελάνετε μόνο στα πμ, ένα πουλί το έχω, οποια το προλάβει, θα το χαρεί. Βιαστείτε γιατί έχω και προτάσεις απο το εξωτερικό. Ξεκινάω παγκόσμιο tour οσονούπω..
το εχεις εικονα πανω σε καποια κοπελα μπαγασακο
το εχεις εικονα πανω σε καποια κοπελα μπαγασακο
Κλωνάρι θα γράψεις κριτικη?Δανάη όλα τα λεφτά! Μας έλιωσε απόψε με τον δικό μου !
Αφήστε ήσυχο το κορίτσι με το ζόρι θα γράψει κριτική?βρε σεις!Και που είναι η κριτική σου? Για γραψε.
Τα αγαπαμε τα κλωναρια,τεσπα παμε παρακατω.Αφήστε ήσυχο το κορίτσι με το ζόρι θα γράψει κριτική?βρε σεις!
να κανει λογαριασμο αμεσως!θελω να ζητησω κωλο@Spiros_73 Αν δεν το πρόσεξες, νέα καλοκαιρινή φωτογράφιση Αλεξίας στο site..
Guess what.. Έχει και κωλο!
Κλείσε ραντεβού και φτιάχτης προφίλ επί τόπου στο δωμάτιο!!να κανει λογαριασμο αμεσως!θελω να ζητησω κωλο
να κανει λογαριασμο αμεσως!θελω να ζητησω κωλο
δεν το ηξερα!να βαλει κωλο λοιπον!!Ἔχει, ἔχει καί λογαριασμοΎΣ καί κῶλο
δεν το ηξερα!να βαλει κωλο λοιπον!!
να εχω δει κωλο και να τον εχω ξεχασει πρεπει να ειμαι ενα βημα πριν το ΑλτσχαιμερΔέν ἔχεις δεῖ κάποιες ἀναρτήσεις στὸ νῆμα ὲδῶ πέρα; Πᾶνε ἀρκετές δεκάδες σελίδες πίσω πάντως
να εχω δει κωλο και να τον εχω ξεχασει πρεπει να ειμαι ενα βημα πριν το Αλτσχαιμερ
Μια χαρά είσαι. Δεν έχει η Αλεξία προφίλ.να εχω δει κωλο και να τον εχω ξεχασει πρεπει να ειμαι ενα βημα πριν το Αλτσχαιμερ
Μια χαρά είσαι. Δεν έχει η Αλεξία προφίλ.
Έχει μπερδευτεί με άλλη ο φίλος horny.
Οπότε χαλαρωσε χαχα