ΔανάηMagic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2024
- Like
- 5.204
Με μεγάλη μου χαρααααααΦέρε τη γλώσσα σου μωράκι
Με μεγάλη μου χαρααααααΦέρε τη γλώσσα σου μωράκι
Ποσό σύντομα μωρό;;;;Αστερακια μου γλυκα σας ευχομαι να μου εχετε μια ομορφη εβδομαδα και διμοιουγρηκη οπως εσυ ξερετε πανταΣυντομα και παλι στη παρεα σας θα ειμαι
Σοφία καλησπέρα, ποιες μέρες κάνεις ραντεβου;Θες να βγάλω τον ΑΝΑΚΟΝΤΑ ΜΟΎ? λεγε…
Hot and sexyΚαι την Κυριακή οι σεξοθεραπείες συνεχίζουν......
Από τις 18.00..
Αστερακι μου γλυκο απο πεμπτη Ομορφια μουΠοσό σύντομα μωρό;;;;
Και που είναι η κριτική σου? Για γραψε.Δανάη όλα τα λεφτά! Μας έλιωσε απόψε με τον δικό μου !
Να σου βάλουν και την βενζίνηKoρίτσια του magic. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω οτι αύριο θα είμαι διαθέσιμος για ραντεβού με δωράκι.. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε που λένε.. Θα δουλέψω απο τις 15.00 και μετά και θα εξυπηρετήσω περιοχές κέντρο και νότια. Τελική επιλογή αύριο , αναλόγως του τι βενζίνη θα έχω στο αυτοκίνητο.
Θα τηρηθεί αυστηρή προτεραιότητα στα ραντεβού, σαν να είστε στον οδοντίατρο σας . Και εδώ εξέταση θα γίνει άλλωστε. Θα φοράω και το στηθοσκόπιο μου. Σας περιμένω. Είμαι έτοιμος να σας χαρίσω προτόγνωρες ηδονές, θα κάνουμε μαζί ένα ταξίδι στον χρόνο. Θα έρθετε καλοκαίρι και θα φύγετε χειμώνα. Μην με τρελάνετε μόνο στα πμ, ένα πουλί το έχω, οποια το προλάβει, θα το χαρεί. Βιαστείτε γιατί έχω και προτάσεις απο το εξωτερικό. Ξεκινάω παγκόσμιο tour οσονούπω..
Προγραμμα τιμεςKoρίτσια του magic. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω οτι αύριο θα είμαι διαθέσιμος για ραντεβού με δωράκι.. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε που λένε.. Θα δουλέψω απο τις 15.00 και μετά και θα εξυπηρετήσω περιοχές κέντρο και νότια. Τελική επιλογή αύριο , αναλόγως του τι βενζίνη θα έχω στο αυτοκίνητο.
Θα τηρηθεί αυστηρή προτεραιότητα στα ραντεβού, σαν να είστε στον οδοντίατρο σας . Και εδώ εξέταση θα γίνει άλλωστε. Θα φοράω και το στηθοσκόπιο μου. Σας περιμένω. Είμαι έτοιμος να σας χαρίσω προτόγνωρες ηδονές, θα κάνουμε μαζί ένα ταξίδι στον χρόνο. Θα έρθετε καλοκαίρι και θα φύγετε χειμώνα. Μην με τρελάνετε μόνο στα πμ, ένα πουλί το έχω, οποια το προλάβει, θα το χαρεί. Βιαστείτε γιατί έχω και προτάσεις απο το εξωτερικό. Ξεκινάω παγκόσμιο tour οσονούπω..
Τα έχω γράψει κ 'γω αυτά κανα δυο φορές. Το 150αρι δε θα το γλιτώσουμε ποτε Υποτακτικε,χωρίς αυτό μόνο στις φωτογραφίες κ στο χαλβαδιασμα εδω μεσα θα μείνουμε.Koρίτσια του magic. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω οτι αύριο θα είμαι διαθέσιμος για ραντεβού με δωράκι.. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε που λένε.. Θα δουλέψω απο τις 15.00 και μετά και θα εξυπηρετήσω περιοχές κέντρο και νότια. Τελική επιλογή αύριο , αναλόγως του τι βενζίνη θα έχω στο αυτοκίνητο.
Πολυ καλο αυτοKoρίτσια του magic. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω οτι αύριο θα είμαι διαθέσιμος για ραντεβού με δωράκι.. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε που λένε.. Θα δουλέψω απο τις 15.00 και μετά και θα εξυπηρετήσω περιοχές κέντρο και νότια. Τελική επιλογή αύριο , αναλόγως του τι βενζίνη θα έχω στο αυτοκίνητο.
Να πάρεις λίγο χρώμα μωρό μου , να καυλωσουμε κιάλλοΚαλημερα αστερακια μου απο πεμπτη και παλι κοντασαΚαλη συνεχεια να μου εχετε ολοι σας
Πηρα αστερι μου θα το δεις στη πορειαΜε νεο.λουκ.Μαλλακι κοντο και Μαυρισμα σοκολατα..Η κανουμε αλαγες η οχι..Να πάρεις λίγο χρώμα μωρό μου , να καυλωσουμε κιάλλο