Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.429
- Πόντοι
- 4.496
Ναι και εχει και ωραια χειλη.γαμάει η ελιά στο πρόσωπο..πραγματικά μπράβο..
ενα απο τα αγαπημενα μου φετιχ σεξυ πολυ
Ναι και εχει και ωραια χειλη.γαμάει η ελιά στο πρόσωπο..πραγματικά μπράβο..
ενα απο τα αγαπημενα μου φετιχ σεξυ πολυ
ποσο τζεντλεμεν ειμαστε!ουτε ενας δεν προσεξε το στηθος τηςΝαι και εχει και ωραια χειλη.
το βλέπω..κ μελαχρινή επίσης ....τα σπαειΝαι και εχει και ωραια χειλη.
ναι ναι ναι εχει ωραια μπιρμπιλοτα....ξέρεις μην μας πει κ λιγουργιαποσο τζεντλεμεν ειμαστε!ουτε ενας δεν προσεξε το στηθος της
Πρέπει να τι ζητήσεις...Δε το φοραγες αυτο στο ραντεβου μας ομως.
Τι όμορφο κωλαρακι. Μου έλειψε..Αύριο Κυριακή απο τις 18.00 μετά την παραλία,σας περιμένω για ενυδάτωση ...
Πολύ ωραίο στήσιμο , φωτογραφία, για το κωλαρακι τι να πω..Αύριο Κυριακή απο τις 18.00 μετά την παραλία,σας περιμένω για ενυδάτωση ...
Άμα θέλουμε , είμαστε πολύ ρομαντικοί πράγματι . Μας έχουν παρεξηγήσει νομίζω τα κορίτσια. Κατά βάθος είμαστε πολύ γλυκούληδες.ποσο τζεντλεμεν ειμαστε!ουτε ενας δεν προσεξε το στηθος της
ολα τα παραπανω και λιγο κωλο φυσικα!!Άμα θέλουμε , είμαστε πολύ ρομαντικοί πράγματι . Μας έχουν παρεξηγήσει νομίζω τα κορίτσια. Κατά βάθος είμαστε πολύ γλυκούληδες.
Και τι θέλουμε στην τελική ; Tίποτα. Λίγα φιλάκια, λίγες αγκαλίτσες, λίγο πασπάτεμα , αυτά μόνο. Απλά πράγματα δηλαδή , τρυφερά και πρωτίστως αγνά. Δεν έχουμε πονηρούς σκοπούς κορίτσια. Μην ανησυχείτε.
Πρωτα κωλο και μετα αγκαλιτσες και χαδακια και γουτσου...ολα τα παραπανω και λιγο κωλο φυσικα!!
Δεν έχω ακόμα αγαπητικια εδω κυρία ΣοφίαΣήμερα το φόρουμ έχει νοσταλγία! Ο καθένας την Αγαπητικια του ! Μαλονεεεεεεεεεεεεεεε
Καλωςηρθες στη παρεα δεσποινακαλησπερα και απο μενα Αστερακι μουΚαλησπερα γλυκια μου Σοφια
Καλο σας βρικα αστερακια μουΚαι καλος με δεχτηκατε και εμενα στη ομορφη παρεα σαςΚαλωςηρθες στη παρεα δεσποινα
Καλως την!Καλο σας βρικα αστερακια μουΚαι καλος με δεχτηκατε και εμενα στη ομορφη παρεα σας
Λεω να μηνο στη παρεα σαςΚαλως την!
Ελπιζω να μν εισαι περαστικη!!!!
Να περνας συχνα!