Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.475
Μόνο καινούριες αγαπεςΩπ, μπερδεύτηκες! Εγώ μίλησα για παλιές αγάπες που ξεκίναγαν από Τ!
Μόνο καινούριες αγαπεςΩπ, μπερδεύτηκες! Εγώ μίλησα για παλιές αγάπες που ξεκίναγαν από Τ!
Σοφία ΔΕΝ έχω δοκιμάσει ακόμα, μαλακια μου ξέρω.Εγω θα προτεινα σοφια δεσποινα.μιλφαρες και οι δυο.δινουν κωλο και οι δυο.σταγονα δε θα μενε.
Ολα τα Αλέθει το Δέσποινακι μου! Να της στείλω φιλιά μιας κ μας διαβάζειΣοφία ΔΕΝ έχω δοκιμάσει ακόμα, μαλακια μου ξέρω.
Δέσποινα σούπερ, ΜΙΛΦ από τα πολυυύ καλά, πρωκτικό balls deep (!), τσιμπούκια με MF & DT, γλωσσοφιλα, δάκτυλα, γαμησι βαρβατο.
ΑΝ είναι τα ίδια και καυλοτερα η Σοφία, καλύτερα άστο, εμένα δλδ με βλέπω με φορείο στο τέλος...
γενικά κανά ντούο πρέπει να μπει στις επιλογές θα έλεγαΕγω θα προτεινα σοφια δεσποινα.μιλφαρες και οι δυο.δινουν κωλο και οι δυο.σταγονα δε θα μενε.
Και σε κοκκινο εχουμε λεμε!Αύριο Κυριακή απο τις 18.00 μετά την παραλία,σας περιμένω για ενυδάτωση ...
Δεν προλαβαίνω μάνα μου... θα 'μαι στα βουνάΑύριο Κυριακή απο τις 18.00 μετά την παραλία,σας περιμένω για ενυδάτωση ...
Δε το φοραγες αυτο στο ραντεβου μας ομως.Αύριο Κυριακή απο τις 18.00 μετά την παραλία,σας περιμένω για ενυδάτωση ...
Ποια ενυδάτωση;........για ολική αφυδάτωση ,μας βλέπω!!!Αύριο Κυριακή απο τις 18.00 μετά την παραλία,σας περιμένω για ενυδάτωση ...
Στο επόμενο ότι χρώμα γουστάρεις!Δε το φοραγες αυτο στο ραντεβου μας ομως.
Ωραία φωτογραφία... Εγώ έχω ζητήσει κόκκινο της φωτιάς... Τυχερός ο φωτογράφος...Αύριο Κυριακή απο τις 18.00 μετά την παραλία,σας περιμένω για ενυδάτωση ...
θεϊκός κώλος....που τον αγκαλιάζει το δικτυωτό με τόση στοργήΑύριο Κυριακή απο τις 18.00 μετά την παραλία,σας περιμένω για ενυδάτωση ...
Έκλεισα already... See u... Όποιος προλάβει.. ΧΑ ΧΑ..Αύριο Κυριακή απο τις 18.00 μετά την παραλία,σας περιμένω για ενυδάτωση ...
ωραια μουνοχειλα εχεις και εσυ!Αύριο Κυριακή απο τις 18.00 μετά την παραλία,σας περιμένω για ενυδάτωση ...
Ο λαος θελει να δει το euro βυζιον σου!Στο επόμενο ότι χρώμα γουστάρεις!
ο λαός απαιτεί να δείξει κ βυζί..........χαχαΟ λαος θελει να δει το euro βυζιον σου!
κουκλαρα!!Καλό Σαββατόβραδο μωρακια ετοιμη για έξοδο