hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.905
- Πόντοι
- 12.896
Και να ειναι μονιμα το νημα του Μαγου ενεργο και να γραφονται μνμ!
Σωστό! Δέν τό σκέφθηκα...
Και να ειναι μονιμα το νημα του Μαγου ενεργο και να γραφονται μνμ!
Αυτο ειναι το marketing-advertising που λενε στο χωριο μου!!Σωστό! Δέν τό σκέφθηκα...
Με αυτά που διαβάζω...ούτε με σφαίρες.
Ο νικητής άμα πάρει ντούο που είναι πακέτο Αριάνα Φραντζέσκα μετράει σαν δωρο
Εγώ αυτή θέλω.
Δεν με ενδιαφέρει τι γράφουν οι άλλοι.
Χαρά στο κουράγιο!
Τι να το κάνω το θεόμουνο αν είναι κομοδίνο;
Το πραγματικό θεόμουνο είναι στο Παρίσι.
Ισχυει ακομα αυτη η προυποθεση οτι για να κλεισεις αριανα πρεπει πρωτα να χεις παρει ενα αλλο κοριτσι του μαγου και μετα την αριανα?
Εγω το θεωρω απαραδεκτο αυτο ποια ειναι η αριανα δηλαδη ?Ἀπ'ὅσο γνωρίζουμε.... ΝΑΙ!
Είμαι εξπέρ στα κομοδίνα.
Ανοίγω-κλείνω τα συρτάρια ...
Δέν ξέρω γιατί....Εγω το θεωρω απαραδεκτο αυτο ποια ειναι η αριανα δηλαδη ?
Οκ νταξει αποθεωτικες κριτικες καλες υπηρεσιες και λοιπα και λοιπα αλλα γιατι????? ποιος ο λογος να υπαρχει αυτος ο ορος?????
5Διαγωνισμός για 30-11
Το πρώτο νούμερο που θα βγει στην κλήρωση του Τζόκερ θα είναι και ο νικητής . Άρα διαλέγετε από το 1 μέχρι το 45.
Προϋπόθεση να έχετε κάνει δύο κριτικές στο γραφείο μας,
Ο νικητής κερδίζει μία ώρα δωρεάν με όποια κοπέλα θέλει από το γραφείο μας.
Ο νικητής έχει δικαίωμα να εξαργυρώσει το δώρο του σε 20 μέρες, Καλή επιτυχία
Εγω το θεωρω απαραδεκτο αυτο ποια ειναι η αριανα δηλαδη ?
Οκ νταξει αποθεωτικες κριτικες καλες υπηρεσιες και λοιπα και λοιπα αλλα γιατι????? ποιος ο λογος να υπαρχει αυτος ο ορος?????
Κάθε κοπέλα όταν κουράζεται βάζει αυτό το φίλτρο. Όλες οι κοπέλες σε όλα τα γραφεία το ίδιο κάνουν, το ίδιο έκανε η Αλεξία σε άλλο γραφείο, το ίδιο η Δήμητρα και το ίδιο κάνουν και θα κάνουν όλες. Ταπινά πιστεύω πως καλά κάνουν, ή θα καούνε ή θα βάλουν φίλτρα. Τι να κάνουμε άμα δεν την γνωρίσουμε δεν την γνωρίσαμε.Εγω το θεωρω απαραδεκτο αυτο ποια ειναι η αριανα δηλαδη ?
Κάθε κοπέλα όταν κουράζεται βάζει αυτό το φίλτρο. Όλες οι κοπέλες σε όλα τα γραφεία το ίδιο κάνουν, το ίδιο έκανε η Αλεξία σε άλλο γραφείο, το ίδιο η Δήμητρα και το ίδιο κάνουν και θα κάνουν όλες. Ταπινά πιστεύω πως καλά κάνουν, ή θα καούνε ή θα βάλουν φίλτρα. Τι να κάνουμε άμα δεν την γνωρίσουμε δεν την γνωρίσαμε.