Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.574
- Πόντοι
- 4.496
Συμφωνω μαζι σου.μια φορα πηρα huawei ετσι για αλλαγη αλλα τα σαμσουνκ με βολευουνI Love only Samsung
Συμφωνω μαζι σου.μια φορα πηρα huawei ετσι για αλλαγη αλλα τα σαμσουνκ με βολευουνI Love only Samsung
Ένα ωραίο μωρό σε ένα ωραίο δωμάτιοHeyyy μωρακια …. μην ξεχνιόμαστε είμαι διαθεσιμη
Επίτρεψε μου να διαφωνήσω με την αποψη σου….Το να είσαι πουτανα και να ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙΣ μπας και πάρεις λίγο δουλίτσα και δεν κάθεσαι όλη μέρα με 1 ραντεβού stand by δηλώνει γτ έγινες πουτανα και δεν κατάφερες κάτι άλλο και ότι δεν ήταν επιλογή...
Προφανώς και δεν μιλάω γι 2-3 που αν φύγουν η σταματήσουν (όπως έκανε η γιολαντα) θα κλείσει το γραφείο ολο
Τσάμπα ασχολησε ρε Βανέσα. Όταν χρησιμοποιεί τη λέξη πουτανα 2 φορές σε μια προταση καταλαβαίνεις τι τύπος είναιΕπίτρεψε μου να διαφωνήσω με την αποψη σου….
Όμως θέλω να ελπίζω ότι αν εξηγήσεις τι εννοεις ίσως καταλάβω κάτι διαφορετικό από αυτό που πιστεύω…
Για εξήγησε λοιπόν σε εμάς τις «πουτανες» τι θες να πεις,….
I Love only Samsung
Γιατί το βαζεις σε παρένθεση? Καλό είναι να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους...Επίτρεψε μου να διαφωνήσω με την αποψη σου….
Όμως θέλω να ελπίζω ότι αν εξηγήσεις τι εννοεις ίσως καταλάβω κάτι διαφορετικό από αυτό που πιστεύω…
Για εξήγησε λοιπόν σε εμάς τις «πουτανες» τι θες να πεις,….
Γιατί το βαζεις σε παρένθεση? Καλό είναι να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους...
Δεν είναι κακό δεν είναι αν ηθικό δεν είναι παράνομο....
Τι να εξηγήσω? Τι ακριβώς θέλεις να σου πω?
Δεκτό τοτεΣέ εἰσαγωγικά τό'βαλε.... Μὲ τὸ συμπάθειο....
Δεκτό τοτε
Δεν ξέρω γιατί κάποια να κάνει αυτό το επάγγελμα που είναι από τα πιο δύσκολα και να βγάζει ένα σωρό λεφτα(2 ραντεβού να κάνεις βγάζεις 200 ευρώ χαλαρά καθαρά) και να σε νοιάζει αν θα σε πουν πουτανα η βιζιτα η σύνοδο, στο κάτω κάτω εγώ έτσι βλέπω τις αναφέρει το γραφείο και όχι μόνο αυτό το γραφείο γενικαἘπί τῆς οὐσίας, τὴν ἴδια ἀπορία εἶχα καί ἐγώ....
Δεν ξέρω γιατί κάποια να κάνει αυτό το επάγγελμα που είναι από τα πιο δύσκολα και να βγάζει ένα σωρό λεφτα(2 ραντεβού να κάνεις βγάζεις 200 ευρώ χαλαρά καθαρά) και να σε νοιάζει αν θα σε πουν πουτανα η βιζιτα η σύνοδο, στο κάτω κάτω εγώ έτσι βλέπω τις αναφέρει το γραφείο και όχι μόνο αυτό το γραφείο γενικα
καλημερα κουκλα τελειο πλανοΚαλημέρα μωρακια !!!
Θέλεις σπρώξιμο;;Καλημέρα μωρακια !!!
Κάτω το κεφάλι και δυνατό σπρώξιμο!!!Heyyy μωρακια …. μην ξεχνιόμαστε είμαι διαθεσιμη
Καλησπέρα μωράκι Ε ρε ένα πλάνο που έδωσε ο σκηνοθέτηςΚαλημέρα μωρακια !!!