lepalaisdeversailles
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 221
- Πόντοι
- 21
Με την Ισιδώρα έχει πάει κανείς?
Και αυτό το duo αφου θα σαι @Γιολάντα Magic μέσα εσύ θα γράψει ιστορία..Θα γίνει του κωλοσκάμπηλου το κάγκελολοιπόν αυτό το Ντούο θα ξεκινήσει αυτή την Παρασκευή και Κυριακή από τις.18;00 το απόγευμα
Η τιμη θα είναι στα 280 με ΔΩΡΕΑΝ το πρωκτικο μου
όποιος θέλει κατοικίδια θα μας.βρει τις.μερες που ανεφερα
Εννοειται οτι.παντα θα εχουμε το κολάρο και τις.αλυσίδες.
μας μαζι γιατί δεν είναι να μένουμε αμολητές πολλές ώρες....
@Βαλέρια magic
** το πρόγραμμα μας.δεν θα περιλαμβάνει μόνο.sub καταστάσεις, θα έχει λεσβιακο show αρκετό και ο,τι άλλo
επιθυμείτε
λοιπόν αυτό το Ντούο θα ξεκινήσει αυτή την Παρασκευή και Κυριακή από τις.18;00 το απόγευμα
@Βαλέρια magic
** το πρόγραμμα μας.δεν θα περιλαμβάνει μόνο.sub καταστάσεις, θα έχει λεσβιακο show αρκετό και ο,τι άλλo
επιθυμείτε,
Ποια θα τα πιει όλα;λοιπόν αυτό το Ντούο θα ξεκινήσει αυτή την Παρασκευή και Κυριακή από τις.18;00 το απόγευμα
@Βαλέρια magic
επιθυμείτε
Ανοίγουμε στοματάκι και τα μοιραζόμαστε αν τύχει και.παρω περισσότερα τις φτύνω μερικάΠοια θα τα πιει όλα;
Πάντα μες την καύλα!!!Ανοίγουμε στοματάκι και τα μοιραζόμαστε αν τύχει και.παρω περισσότερα τις φτύνω μερικά
Εξάλλου μπυ αρέσει η δικαιοσύνη
@Βαλέρια magic
κάνει εξίσου σκληροπυρηνικό πρόγραμμα με εσένα και η Βαλέρια ;Ανοίγουμε στοματάκι και τα μοιραζόμαστε αν τύχει και.παρω περισσότερα τις φτύνω μερικά
@Βαλέρια magic
Υπάρχει κάποια αλλαγή στα " μετοπισθεν " ή είναι ιδέα ?Helloooooo
Και εμείς θα κάνουμε καιρό να συνέλθουμε από αυτή τη συνάντηση!Καλή Κυριακή σε όλους ❤
Αγάπησα το πιο καυλιαρικο ζευγάρι που γνώρισα εχθές , πολύ ωραίες γνωριμίες είχε αυτη η εβδομάδα, πολύ καλά γαμησια !
Χόρτασα ( πλάκα κάνω εννοείται κι άλλο θέλω)
Σας φιλώ πολύ
Και εμένα μου αρέσει η δικαιοσύνη... Να φιλιομαστε με τα χυσια στο στόμα...Ανοίγουμε στοματάκι και τα μοιραζόμαστε αν τύχει και.παρω περισσότερα τις φτύνω μερικά
@Βαλέρια magic
Αυτά είναι!Και εμένα μου αρέσει η δικαιοσύνη... Να φιλιομαστε με τα χυσια στο στόμα...
φανταζομαι οτι μετά τέτοιο χύσιμο θα χρειαστώ το φιλί της ζωής και από τις δυο....Ανοίγουμε στοματάκι και τα μοιραζόμαστε αν τύχει και.παρω περισσότερα τις φτύνω μερικά
@Βαλέρια magic
Και να τα φτυνει η μια στην αλληΚαι εμένα μου αρέσει η δικαιοσύνη... Να φιλιομαστε με τα χυσια στο στόμα...
Ήταν πιο πολύ.... "Γειά και από μένα" το χελοοοοτο Χελοοοο τι ειναι απαντηση ??? επρεπε να σε ξερουμε ε ?
Προετοιμαζόμαστε για νοσοκόμες ήδη....φανταζομαι οτι μετά τέτοιο χύσιμο θα χρειαστώ το φιλί της ζωής και από τις δυο....
@Βαλέρια magic
Δίκαιη!! Κωλαράκι ποία θα τον πάρει όμως;Ανοίγουμε στοματάκι και τα μοιραζόμαστε αν τύχει και.παρω περισσότερα τις φτύνω μερικά
@Βαλέρια magic