magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 50.171
Και να τα φτυνει η μια στην αλληΚαι εμένα μου αρέσει η δικαιοσύνη... Να φιλιομαστε με τα χυσια στο στόμα...
Ήταν πιο πολύ.... "Γειά και από μένα" το χελοοοοτο Χελοοοο τι ειναι απαντηση ??? επρεπε να σε ξερουμε ε ?
Προετοιμαζόμαστε για νοσοκόμες ήδη....φανταζομαι οτι μετά τέτοιο χύσιμο θα χρειαστώ το φιλί της ζωής και από τις δυο....
@Βαλέρια magic
Δίκαιη!! Κωλαράκι ποία θα τον πάρει όμως;Ανοίγουμε στοματάκι και τα μοιραζόμαστε αν τύχει και.παρω περισσότερα τις φτύνω μερικά
Εξάλλου μπυ αρέσει η δικαιοσύνη
@Βαλέρια magic
Μμμμ δεν θα ηταν ασχημη ιδέα να ντυθείτε και νοσοκόμες.... @Γιολάντα MagicΉταν πιο πολύ.... "Γειά και από μένα" το χελοοοο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Προετοιμαζόμαστε για νοσοκόμες ήδη....
Θέλουμε κι αλλες φωτογραφίες μάγε....Γιολαντα - Βαλέρια-duo
Μάγε καυλωσαΓιολαντα - Βαλέρια-duo
Κωλο θα βαλεις ποτε;Καυλακια καλησπέρα..Αύριο μπαίνει καινούργιος μήνας ελπίζω να μας μπει καλά (σε μενα σίγουρα) και έχω να δηλώσω το εξής…Από αύριο και για μια βδομάδα όλα τα ραντεβού που θα με κλείσετε θα έχετε εκπτωση είκοσι ευρώ..Είχα καιρό να βάλω προσφορά κ καυλωσα τώρα…
Το τρώνε όλο το φαι τους εδώ οι κοπέλεςΚαλησπέρα στους συναγωνιστές... Δυστυχώς παρατηρώ, μετά την αποχώρηση της Σαντρας, ότι τα περισσότερα new entry είναι το λιγότερο στην κατηγορία "μπαμπάτσικο" που προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου (ελπίζω να μη παρεξηγηθώ από τα κορίτσια τα οποία εκτιμώ απεριόριστα για αυτό που κάνουν. Είναι απλά θέμα γούστου)...
Χθες είδα μια κριτική για Αλέξια που με έκανε να το σκεφτώ... Τα φώτα σας συναγωνιστές... Οποιαδήποτε πληροφορία για Αλεξια ή άλλη κορασίδα (στο πετιτ - μοντελε) θα εκτιμηθεί!
Ευχαριστώ!
Δουλεύει; Όποτε έχω καλέσει μου λένε πως είναι οφ.
ΔουλεύειΔουλεύει; Όποτε έχω καλέσει μου λένε πως είναι οφ.
την εχουν ταραξει την μερεντα ε?χαχαχαχΒλεπω καποιες την οικογενειακη μερεντα την πατε ορθοπεταλια τελευταια. Κατι δικα μου,συνεχιστε.