Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 12.847
- Πόντοι
- 4.496
Ωραιες κωλαρες εχετε μωρακιαΚαλησπέρα μωρακιαΔιαθέσιμες σήμερα με Αλεξια
Ωραιες κωλαρες εχετε μωρακιαΚαλησπέρα μωρακιαΔιαθέσιμες σήμερα με Αλεξια
Δηλαδή αποκλείεται να πάσχει από σοβαρή διαταραχή πολυσχιδούς προσωπικότητας και να συμπεριφέρεται με τον χαρακτήρα " είμαι χορεύτρια " αυτόν τον καιρό ????
Δεν ειναι απο το ελμπασαν σιγουρα απο λατινικη αμερικη ειναι...το τηλεφωνο που το βρηκες?Την είδε επαγγελματίας χορεύτρια η βενεζουελανα απ' το Ελμπασάν
Την πήρα τηλέφωνο και μου πουλούσε τρέλα ότι κάνω λάθος, ότι την μπερδεψα με άλλη και ότι της δημιούργησα πρόβλημα
Αχ αχ αχ... Συντομα, πολυ συντομα θα συμβεί αυτή η συνάντηση...Καλησπέρα και χρόνια πολλά από εμάς @Sofia_Magic ❤
Ευχόμαστε υγεία αγαπη και γαλήνη!!
Παω στο Σοφακι μελομακάρονα και κουραμπιέδες
το βράδυ θα την πάω και μπουζούκια τέτοια καυλα πως να μην την κυκλοφορήσω?
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ❤❤
Τις καλύτερες...Ωραιες κωλαρες εχετε μωρακια
Στην Αγγελια της τυπε που πλέον έχει κατεβάσειΔεν ειναι απο το ελμπασαν σιγουρα απο λατινικη αμερικη ειναι...το τηλεφωνο που το βρηκες?
Εντομεταξυ ακόμη περιμένουμε την καινούργια κοπέλα του μάγου!!!Στην Αγγελια της τυπε που πλέον έχει κατεβάσει
Καλά μην περιμένεις και πολλάΕντομεταξυ ακόμη περιμένουμε την καινούργια κοπέλα του μάγου!!!
Εννοειται...χρονια πολλά με υγεια χαρα και καλη δουλεια σε ολο το εργαζόμενο και συνεργαζόμενο stuff!!!!Παιδιά εγώ έχω να πω πως ο Μάγος είναι πρότυπο γραφείου.
Έχει τις ομορφότερες κοπέλες και υψηλές παροχές και υπηρεσίες!
Αλλά να μην ξεχνάμε και τις κοπέλες στο τηλέφωνο κέντρο που είναι φουλ εξυπηρέτηκες και ευγενικές. Ένα μεγάλο Μπράβο και σε αυτές.
Το τηλέφωνό το κατεβασε?Στην Αγγελια της τυπε που πλέον έχει κατεβάσει
Καλα χριστουγεννα κοριτσαρες!!!
Χροξις πολλα κοριτσαρες
Μπρος-πισω....ετσι να μην ξέρω που να πρωτομπώ και που να πρωτοχύσω!!!!Εμπνευση μεγάλη ειστε κοριτσάρες...χρονια πολλά και καλές γιορτές
Χρόνια πολλά μοντέλα!!!!!!
Μουναρες και οι δύο, δεν ξέραμε που να πρωτοκοιταξουμε!!!