Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.331
Ρε παιδιά η κοπέλα έχει σταματήσει… Άμα θέλει θα επιστρεψειΜπορείς να ρωτήσεις την φίλη σου όμως πιστεύω
Ρε παιδιά η κοπέλα έχει σταματήσει… Άμα θέλει θα επιστρεψειΜπορείς να ρωτήσεις την φίλη σου όμως πιστεύω
Ακωλη=οχι πεταχτός κωλος,κοινος πεσμενος.Όχι και ακωλη ρε μωράκι… άμα σου πω ότι μου έλειψαν οι κακίες σ τι θα μ πεις;;;
Μαρεσει να τα έχω πεσμένα όλα…. Έλα τζουσσς με κουράζεις και μόνο που βλέπω το όνομα σου εδώ μεσαΑκωλη=οχι πεταχτός κωλος,κοινος πεσμενος.
Γιατί αυτή η κακία ρε φίλε; Δεν σου γουστάρει, καλώς. Γιατί πρέπει να προσβάλεις έναν άνθρωπο; Δεν μπορείς απλά να προσπεράσεις;Ακωλη=οχι πεταχτός κωλος,κοινος πεσμενος.
Το αξίζει και με το παραπάνωΩραιοςςς
Ενας μισθος βέβαια αλλά χαλάλι εφόσον τα αξίζει...
Άμα περνάς καλά γιατί όχιΩραιοςςς
Ενας μισθος βέβαια αλλά χαλάλι εφόσον τα αξίζει...
Ποια ηταν ακριβως η κακία???? Εζεις δει τι γραφονται στις κριτικές?????Γιατί αυτή η κακία ρε φίλε; Δεν σου γουστάρει, καλώς. Γιατί πρέπει να προσβάλεις έναν άνθρωπο; Δεν μπορείς απλά να προσπεράσεις;
Τρελή κωλαρα έχεις μωρό μου για τρελά γαμησια!!!Θέλω να ζητήσω συγνωμη από τον αντρικό πληθυσμό που τόσο καιρό πίστευε ότι έχω ωραίο κωλο
Αλλά ο @krokalas13 πιστεύει ότι είμαι τελείως ακωλη. Το ξέρει πολύ καλά αυτό γιατί με έχει κλείσει πολλές φορές εαντεβου ο τύπος όποτε το γνωρίζει
Αν και δεν είναι πολύ εμφανής λόγω γωνίας και απόστασηςΚαλά ἔκανες καί ἀνέβασες κωλοφωτό γιά νά τό... ἐπιβεβαιώσουμε μιά καί καλή
Αν και είναι υπό μικρή γωνία η φωτογραφία δεν χάνει καθόλου τον στόχο που είναι η ανάδειξη του ! Ειδικά στην υφή και αφή … κορυφαία αίσθηση !Το δύσκολο δεν είναι το μέρος αλλά να σε πετύχουμε... φιλική συμβουλή, η συγκεκριμένη φώτο δεν σε κολακεύει καθόλου ( ναι , και όμως γίνεται...)
Να σ συστήσω ένα καλό γιατρό να πας να δεις τα ματάκια σου καλό μου..Ποια ηταν ακριβως η κακία???? Εζεις δει τι γραφονται στις κριτικές?????
Εγω παντως σε εγλυφα παντου και ας λενε οτι ειναι πεσμενα !!!!Μαρεσει να τα έχω πεσμένα όλα…. Έλα τζουσσς με κουράζεις και μόνο που βλέπω το όνομα σου εδώ μεσα
το λεει ο φιλος γιατι μονο εσυ μπορεις να ψησεις την αμυγδαλια να γυρισει μωρο μου γιατι ειστε φιλες!!!Καλημέρα μωρό μ… Δεν μπορώ μα καταλάβω που είδες ότι στην είπα… Επειδή εγώ λαμβάνω συνέχεια μυνηματα για την φίλη μ επειδή δεν μπορώ να γράφω την ίδια απάντηση σε όλους κάθε λίγο και λιγάκι απλά έγραψα δημόσια ότι δεν γνωρίζουμε ποτέ και αν θα επιστρέψει…
Δεν μπορώ να καταλάβω πως έβγαλες το συμπέρασμα ουι σας την είπα
Γιατι ηερει το γραφειο σου το κιν μου??? Η πιστευεις πτι θα δωσω τπ nickname οταν σε κλείσω???Και μετά τις παπαριες του κροκαλα συνηθισμένη πια (δεν έχει κλείσει κ καμία άλλωστε) συνεχίζουμε όλη τη μέρα διαθεσιμη πριν του κροκαλα που έχει φάει μπλοκ απ τη σημαία..κ να με κλείσει δηλαδή δεν πάω
Τωρα εγω κανω το δικηγορο....ωραια τα ειπες και????Γιατι ηερει το γραφειο σου το κιν μου??? Η πιστευεις πτι θα δωσω τπ nickname οταν σε κλείσω???
ΥΓ: Εχουμε συναντηθεί στο προσφατο παρελθον, οπότε εχω γνωμη για αυτα που λεω.
Ρε φίλε να σου πω κάτι… είσαι ο μόνος σπαστικός έδω μέσα… Δεν ξέρω αν έχουμε βρεθεί και δεν με μοιάζει καν… εσυ λίγο καιρό προν είπες ότι δεν με έχεις κλείσει ραντεβού και ούτε πρόκειται…Γιατι ηερει το γραφειο σου το κιν μου??? Η πιστευεις πτι θα δωσω τπ nickname οταν σε κλείσω???
ΥΓ: Εχουμε συναντηθεί στο προσφατο παρελθον, οπότε εχω γνωμη για αυτα που λεω.
Από τότε που ανακοίνωσε την προσφορά έχουμε γαργαληθεί έντονα με τη σύζυγο…Γιολάντα μας, λες μια από τις επόμενες Παρασκευές να μας περιποιηθείς ?? (αμφότερους ε !)@Γιολαντα δλδ κάθε Παρασκευή για να έρθεις για ζευγάρι ισχύει η κλασσική τιμη μόνο 150? Ονειρεύομαι τριο με την δικιά μου
ε φιου μομεντς λεϊτεγ...άμα σου πω ότι μου έλειψαν οι κακίες σ τι θα μ πεις;;;
Έλα τζουσσς με κουράζεις και μόνο που βλέπω το όνομα σου εδώ μεσα