Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 128
- Like
- 22.823
- Πόντοι
- 29.667
Περίεργο, τι να παίζει άραγε;;;Προσωπικά όσες φορες έχω στείλει στον μαγο για τις διαθέσιμες κοπέλες ποτέ δεν την έχει αναφέρει....
Περίεργο, τι να παίζει άραγε;;;Προσωπικά όσες φορες έχω στείλει στον μαγο για τις διαθέσιμες κοπέλες ποτέ δεν την έχει αναφέρει....
@Γιολαντα δλδ κάθε Παρασκευή για να έρθεις για ζευγάρι ισχύει η κλασσική τιμη μόνο 150? Ονειρεύομαι τριο με την δικιά μουσε λίγο θα σε βιάσω..την άλλη βδ.δε τη γλυτώνεις καυλομωρο πατουρα
ποσο μουναρα ειναι αυτο το κοριτσι πια????Ορθιο χιλιόμετρο είμαι φτου μου
καιρος ητανε ! και υπερτιμιλογημενη !!!Η Χρυσάνθη τέλος από το γραφείο?
Καλό σώμα αλλά....Όπως τα λεςκαιρος ητανε ! και υπερτιμιλογημενη !!!
Μαλλον θα κανε κανα ραντεβου με το σακαρο , και μετα τι αλλο να κανει εχει κλεισει ως γυναικαΗ Χρυσάνθη τέλος από το γραφείο?
σε σουβλατζιδικο;Καλησπέρα αγάπες μου!
Από Τρίτη έως Σάββατο ,από τις 16:00 θα είμαι ξανά στα κρεβάτια σας., στον καναπέ σας στο μπαλκόνι σας , γενικώς όπου φαντασιώνεται ο καθένας!!
Σας.φιλώ
Όλα τα περιμένω εδώ μέσα...σε σουβλατζιδικο;
@Γιολάντα Magic Και εκεί που είχαμε πει;❤Καλησπέρα αγάπες μου!
Από Τρίτη έως Σάββατο ,από τις 16:00 θα είμαι ξανά στα κρεβάτια σας., στον καναπέ σας στο μπαλκόνι σας , γενικώς όπου φαντασιώνεται ο καθένας!!
Σας.φιλώ
Για ελιές έρχεσαι;;Καλησπέρα αγάπες μου!
Σας.φιλώ
εγω εκει εχω οργασμοΌλα τα περιμένω εδώ μέσα...
πιπα γυρο που λενεΕγώ μια φαντασίωση έχω να πηδάω την Γιολάντα στη κουζίνα μέσα στο σουβλατζίδικο για να έχω και τον γύρο δίπλα 2 πειρασμοί στον ίδιο χώρο να μη ξέρεις τι να διαλέξεις.
Η βασίλισσα του γραφείουΟρθιο χιλιόμετρο είμαι φτου μου
Γιολάντα!γυρος στο διάλειμμα για συμπλήρωση θερμίδων που χάθηκανΕγώ μια φαντασίωση έχω να πηδάω την Γιολάντα στη κουζίνα μέσα στο σουβλατζίδικο για να έχω και τον γύρο δίπλα 2 πειρασμοί στον ίδιο χώρο να μη ξέρεις τι να διαλέξεις.