Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 32
- Like
- 12.335
- Πόντοι
- 4.496
Και κωλος σοφιαςΣοφίας είπες??
Και κωλος σοφιαςΣοφίας είπες??
Ναι ....Σοφία δεν σε λένε?Σοφίας είπες??
Ρωτά την ποιά είναι η Δασκάλα της...Συγνωμη, δεν προσεξα οτι το εγραψες για την @Γιολάντα Magic
Υ.Γ. Βεβαια δεν ειναι μυστικο πως οτι ισχυει για σενα ισχυει πανω κατω και για την Γιολαντα (οκ αν εξαιρεσεις οτι η Γιολαντα εχει οπως εχω ξαναπει ελλειψη αυτοσυγκρατησης σε σχεση με εσενα καθως με το που μπαινει στο δωματιο σε αρπαζει απο τα μουτρα π.χ. , σε γενικες γραμμες οσον αφορα και οτιδηποτε περιλαμβανει αυτο ειστε σαν διδυμες αδερφες )
Λεω μήπως μπερδευτηκες ...Γιατί έχει καιρό να το δεις...της ΣοφίαςΝαι ....Σοφία δεν σε λένε?
Εχω συναντηθει με την δασκαλα της αρκετες φορες (βεβαια στις συναντησεις με την δασκαλα της δεν ετυχε να συζητησουμε την προοδο της @Γιολάντα Magic καθως καλος η κακως οι συζητησεις πηγαιναν αλλου )Ρωτά την ποιά είναι η Δασκάλα της...
Στείλτο μου μια να το δω και να το παιξω ....Λεω μήπως μπερδευτηκες ...Γιατί έχει καιρό να το δεις...της Σοφίας
Ε, λογικό !! Να μην αποσυντονίζεσαι Sofia Magic !Καληνύχτα Γιολάντα... όνειρα γλυκά... ξέρω μου έστειλες πολλά μηνύματα αλλα τον επερνα! Θα σε πάρω τώρα....
Ημερήσιο και ωριαίο προγραμμα της εβδομάδας και με ρεπό ! Σωστή σκέψη για τους θαυμαστές σου Γιολάντα Magic !Καλημερα καλή Κυριακή σε όλους ❤ ❤ ❤
Ωράριο λειτουργίας καταστήματος για την εβδομάδα που μας έρχεται:
Δευτέρα: 15:00 με 19:30
Τρίτη 16:00 με.00:00
Τετάρτη 16:00 με 00:00
Παρασκευή 16:00 με 00:00
Για κράτηση εισιτηρίων του θεάματος παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα viva.gr
Καλό μεσημέρι Γιολάντα !Καλημερα καλή Κυριακή σε όλους ❤ ❤ ❤
Για κράτηση εισιτηρίων του θεάματος παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα viva.gr
Ημέρα άφιξης , ρεπό … that’s ok ! Next weekΚαλημερα καλή Κυριακή σε όλους ❤ ❤ ❤
Παιδάκι μου…γιατί το χαστουκίζεις; Τι το χτυπάς; Τι σου έκανε;;;Καλημερα καλή Κυριακή σε όλους ❤ ❤ ❤
Για σένα κάτι θα κάνω όπως πάντα στείλε μου πμ.....Ημέρα άφιξης , ρεπό … that’s ok ! Next week
Γειά σοη αγαπη μου καλησπερα ❤Παιδάκι μου…γιατί το χαστουκίζεις; Τι το χτυπάς; Τι σου έκανε;;;
ΥΓ: γεια σου!
@Γιολάντα Magic Αχχχ..Καλημερα καλή Κυριακή σε όλους ❤ ❤ ❤
Είσαι πολύ καλή !Για σένα κάτι θα κάνω όπως πάντα στείλε μου πμ.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γειά σοη αγαπη μου καλησπερα ❤
εξαλλη την ειδαΠαιδάκι μου…γιατί το χαστουκίζεις; Τι το χτυπάς; Τι σου έκανε;;;
ΥΓ: γεια σου!
Χαχα … κι εγώ!εξαλλη την ειδα
Θεϊκή στάση!!!!! Κωλαραααα με τα όλα της!!!!Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά !!