magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 48.144
ΠαταροςΚαλό βράδυ και όνειρα γλυκά !!
Καληνύχτα καύλα!!!Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά !!
Καλο βραδυ Γιολ!Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά !!
Έλα Παναγία μου….. τι κωλος είναι αυτοςΚαλό βράδυ και όνειρα γλυκά !!
Καληνύχτα Γιολάντα... όνειρα γλυκά... ξέρω μου έστειλες πολλά μηνύματα αλλα τον επερνα! Θα σε πάρω τώρα....Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά !!
Καληνύχτα...Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά !!
Ακόμα να πάρεις όμως και θέλω να κοιμηθώ....Καληνύχτα Γιολάντα... όνειρα γλυκά... ξέρω μου έστειλες πολλά μηνύματα αλλα τον επερνα! Θα σε πάρω τώρα....
Κοιμήσου Γιολ και μην τα πάρεις. Δεν θα πάρει αν τον παίρνει.Ακόμα να πάρεις όμως και θέλω να κοιμηθώ....
2 φορές μόνο;;Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά !!
Λογικα δεν ειναι μεσο μελλος του Bou2 φορές μόνο;;
Να σε ρωτήσω φίλε ΤσιαμΤσιαμ…Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καμία αποψη για την Χρυσάνθη θετική η αρνητική την έχω βάλει αρκετό καιρό στο μάτι απλός δεν υπάρχει καμία κριτική. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Άσε τον James Bond να λέει φίλε μου. Μπορεί να είναι λίγο απότομος αλλά έχει χρυσή καρδιά. Να διαβάζεις τον πορνορεπόρτερ Σάκη ο οποίος όχι μόνο ενημερώνει αλλά διοργανώνει και πρωτάθλημα με πλέι οφ και υποβιβασμούς και τέτοια. Αμέσως θα καταλάβεις ποιές αξίζει να δεις.Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει καμία αποψη για την Χρυσάνθη θετική η αρνητική την έχω βάλει αρκετό καιρό στο μάτι απλός δεν υπάρχει καμία κριτική. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Άσε τον James Bond να λέει φίλε μου. Μπορεί να είναι λίγο απότομος αλλά έχει χρυσή καρδιά. Να διαβάζεις τον πορνορεπόρτερ Σάκη ο οποίος όχι μόνο ενημερώνει αλλά διοργανώνει και πρωτάθλημα με πλέι οφ και υποβιβασμούς και τέτοια. Αμέσως θα καταλάβεις ποιές αξίζει να δεις.