Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 179
- Like
- 36.097
- Πόντοι
- 32.548
Όπως πάντα εκθαμβωτικήΕλπίζω φέτος στο Halloween κάποιος να ντυθεί άλογο έτσι ώστε να μπορώ να τον καβαλήσω
Btw σήμερα μαζι από 6:30
Όπως πάντα εκθαμβωτικήΕλπίζω φέτος στο Halloween κάποιος να ντυθεί άλογο έτσι ώστε να μπορώ να τον καβαλήσω
Ελπίζω φέτος στο Halloween κάποιος να ντυθεί άλογο έτσι ώστε να μπορώ να τον καβαλήσω
Κουκλακι ησουν τις προαλλες!κατι παραπανω δεν λεω!ταφοςΕλπίζω φέτος στο Halloween κάποιος να ντυθεί άλογο έτσι ώστε να μπορώ να τον καβαλήσω
εαν γραψω εγω θα πεσει το site απο τα γελια!υ.γ εκτος δουλειας την πετυχα!Ἄλλος καριόλης ποὺ δέ γράφει κριτικές...
εαν γραψω εγω θα πεσει το site απο τα γελια!υ.γ εκτος δουλειας την πετυχα!
ολα καλα χορνυ μου!Ἄαααα....!!! Δέν τό διευκρίνισες...! Ζητῶ συγγνώμη, κύριος...
Ρε και να καθόμουνα από πίσω!!! Σούζα το αλογάκιΕλπίζω φέτος στο Halloween κάποιος να ντυθεί άλογο έτσι ώστε να μπορώ να τον καβαλήσω
Τι εννοείς αγαπητεεαν γραψω εγω θα πεσει το site απο τα γελια!υ.γ εκτος δουλειας την πετυχα!
Οτι καπου πρπει να σας ειδα κ ήσασταν πολυ ωραια εαν δεν κανω λαθος!επισης δεν το εχω με τις κριτικες!Τι εννοείς αγαπητε
Εμενα θελω να καβαλησεις… αμεσαα!!!Ελπίζω φέτος στο Halloween κάποιος να ντυθεί άλογο έτσι ώστε να μπορώ να τον καβαλήσω
το γραφειο κανει δωρο την ,,,,,,Αγορι μου επικοινωνεις ?
Πας καλα?
Τι σας ηρθε με την Χρυσανθη?
Ποτε εκανα εγω αναφορα γιατι την Χρυσανθη?
Αν σας αρεσει η Χρυσανθη δοκιμαστε την..
Αν καποιος την εχει συναντησει ας γραψει κριτικη..
Αν την συναντησω θα την συναντησω οποτε θελω εγω.. Τι πραγματα ειναι αυτα?
Πως σας ηρθε?
Γιατι π.χ. αναφερετε να συναντησω εγω αποκλειστηκα την Χρυσανθη και οχι π.χ. καποια αλλη κοπελα?
Γενικα τι σας κολλησε με την Χρυσανθη (και ταυτοχρονα ποσταρετε εμενα)
Εγραψες και εσυ ενα εντελως ακυρο-αχρυστο ποστ..
Υ.Γ. Μετα απο τον Σαπιενς και τον Καπετανιο παρε και εσυ ενα μπλοκ με αγαπη διοτι βαρεθηκα να διαβαζω και τα δικα σου ακυρα πειραγματα
Να σε καλα
Μπράβο @magicgirls.tvτο γραφειο κανει δωρο την ,,,,,,
Χρυσάνθη στον bigshak
στην στολη το εχωΕλπίζω φέτος στο Halloween κάποιος να ντυθεί άλογο έτσι ώστε να μπορώ να τον καβαλήσω
Πολλά συγχαρητήρια σε σας απλάτο γραφειο κανει δωρο την ,,,,,,
Χρυσάνθη στον bigshak
Ελπίζω φέτος στο Halloween κάποιος να ντυθεί άλογο έτσι ώστε να μπορώ να τον καβαλήσω
Ηταν δικαιο εγινε πραξητο γραφειο κανει δωρο την ,,,,,,
Χρυσάνθη στον bigshak