NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.586
- Πόντοι
- 216
Η επιτομή της καύλας...Μωράκια αύριο διαθέσιμη από της 4! Φιλιά πολλά και παντού
Η επιτομή της καύλας...Μωράκια αύριο διαθέσιμη από της 4! Φιλιά πολλά και παντού
Αν βάλει κωλο θα κόψει χρήμα ! Άμα βάλει πείτε μας !
ΚαλησπέραΚαλησπέρα Γιολάντα τι την έχεις την προσφορά την Κυριακή αφού ποτέ δε δουλεύεις Κυριακές Βγάλτην από το site τι την έχεις εκεί να προσεγγίσεις κόσμο
Καριολαρα!!!!Καλησπέρα και καλή εβδομάδα.,με πολλές καυλες όπως εγώ...
Διαθέσιμη Τετάρτη Παρασκευή και Σάββατο για αυτή την εβδομάδα
Σας φιλώ πολύ!!
Καλησπερα Περιμένουμε τις αλλαγές τότεΚαλησπέρα
Η προσφορά θα αλλάξει στο site !
Ωστόσο , εάν επικοινωνήσει κάνεις με το τηλεφωνικό εχω ενημερώσει τα ανάλογα και θα σου λυνόταν η απορία.
Συγκεκριμένα εχω πει ότι μέχρι να αλλάξει από το site επειδή τελευταία δεν δουλεύω Κυριακή μπορώ να εφαρμόσω την προσφορά οποιαδήποτε άλλη μέρα...
Έχω πάντως…δεν είχα πάρει πρέφα την προσφορά!Καλησπέρα
Η προσφορά θα αλλάξει στο site !
Ωστόσο , εάν επικοινωνήσει κάνεις με το τηλεφωνικό εχω ενημερώσει τα ανάλογα και θα σου λυνόταν η απορία.
Συγκεκριμένα εχω πει ότι μέχρι να αλλάξει από το site επειδή τελευταία δεν δουλεύω Κυριακή μπορώ να εφαρμόσω την προσφορά οποιαδήποτε άλλη μέρα...
Καλυνηχτα @Sofia_Magic !!!Καληνύχτα αγόρια μού..
Καληνύχτα Σοφία όνειρα γλυκάΚαληνύχτα αγόρια μού..
Όνειρα καυτάΚαληνύχτα Σοφία όνειρα γλυκά
Με καυτές σκέψεις...Όνειρα καυτά
Καληνύχτα αγάπηΚαλυνηχτα @Sofia_Magic !!!
Αυτά μου κάνεις και θα υποκύψω και θα πάω να τραβήξω μια μαλακία για πάρτη σου τώραΌνειρα καυτά
Κάτι καυλες εχω οπότε κάτι θα κάνω μόλις γυρίσω Σπίτι μου...θα βάλω και μια τσόντα Γιατί μου αρέσει να βλέπω...Με καυτές σκέψεις...
Και εγώ.....Αυτά μου κάνεις και θα υποκύψω και θα πάω να τραβήξω μια μαλακία για πάρτη σου τώρα
Τσόντουλα τώρα με αυτό το καιρό ότι πρέπει...Κάτι καυλες εχω οπότε κάτι θα κάνω μόλις γυρίσω Σπίτι μου...θα βάλω και μια τσόντα Γιατί μου αρέσει να βλέπω...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και εγώ.....
Γτ καύλες ? ανικανοποίητη έμεινες απόψε?Κάτι καυλες εχω οπότε κάτι θα κάνω μόλις γυρίσω Σπίτι μου...θα βάλω και μια τσόντα Γιατί μου αρέσει να βλέπω...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και εγώ.....
Δεν εχω παράπονο από σένα σήμερα....Γτ καύλες ? ανικανοποίητη έμεινες απόψε?
Μετά από αυτό το βιντεάκι που την είδες την καληνυχτα ;;;;πως θα κοιμηθούμε ;;;Καληνύχτα αγόρια μού..