Elganador
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 144
- Like
- 23.795
- Πόντοι
- 25.186
Είστε υπέροχες και οι δύοΗ καλύτερη ...
Είστε υπέροχες και οι δύοΗ καλύτερη ...
Δηλαδή ρε Σόφι, εσένα σου κάνουν 5 μανιασμένα γλειφομούνια την ημέρα διάφοροι τύποι ξέρω γω κι εσύ όταν τελειώνεις την δουλειά, βάζεις το αθώο το βαφτιστήρι μου να σου κάνει ακόμα ένα; Πώς ξηγιέσαι έτσι ρε συ Σόφι;Και εγώ μετα τα ραντεβού όταν γυρνάω σπίτι η βάζω την Γιολάντα να με γλείφει...
Ο να σουυυΤι κάνουν τα αγόρια μού? Που θα πάνε σήμερα που είναι ο καιρός ρομαντικός???
Δεν έχουνε όλοι ταλέντο Νονέ της...Δηλαδή ρε Σόφι, εσένα σου κάνουν 5 μανιασμένα γλειφομούνια την ημέρα διάφοροι τύποι ξέρω γω κι εσύ όταν τελειώνεις την δουλειά, βάζεις το αθώο το βαφτιστήρι μου να σου κάνει ακόμα ένα; Πώς ξηγιέσαι έτσι ρε συ Σόφι;
Πουσαι ρε κοριτσι μου!!!!Μωράκια σήμερα μαζί από 6:30
Οοο να σου γαμησωΤι κάνουν τα αγόρια μού? Που θα πάνε σήμερα που είναι ο καιρός ρομαντικός???
Καλησπέρα και καλή σας βραδιάΚαλησπέρα και καλή βραδιά
@Francesca69: do you offer squirting ? ( even with exta €)Bună dimineața tuturor!!!
Efharisto
Όπως με καυλώνει αυτή η γυναίκα δε με έχει καυλώσει καμιά άλλη χρόνια τώρα.......Τι κάνουν τα αγόρια μού? Που θα πάνε σήμερα που είναι ο καιρός ρομαντικός???
Μήνυμα δοκιμασες να στείλεις;τηλεφωνω και στα 2 τηλεφωνα απο 1100 εωσ και τωρα 12:12 και κανεις - καμια δεν απαντα.
Αραγε "κατεβαζουμε ρολα" το Σαββατοκυριακο ?????
Όλο τα ίδια αλλά κανείς δεν την γαμαει!!!!!Αστερι!!
εχεις σκεφτεί ότι ξενυχτάνε πολύ Παρασκευή και Σάββατο (μέχρι τα χαράματα ίσως) και ανοίγουν πιο αργά την επομένη??Καλημερα
Συμβαινει κατι αραγε με τις κυριες του Μαγου σημερα ???
τηλεφωνω και στα 2 τηλεφωνα απο 1100 εωσ και τωρα 12:12 και κανεις - καμια δεν απαντα.
Αραγε "κατεβαζουμε ρολα" το Σαββατοκυριακο ?????
Ναι ρε Bond, αλλά ο λαός έχει αγωνία αν θα γαμήσει και πότε. Ας βάλουν ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή που να λέει το πρόγραμμα κάθε μίας. Όπως κάνουν με τα δρομολόγια πλοίων ή τα σινεμάεχεις σκεφτεί ότι ξενυχτάνε πολύ Παρασκευή και Σάββατο (μέχρι τα χαράματα ίσως) και ανοίγουν πιο αργά την επομένη??
πραγματικαΗ καλύτερη ...
ναι, δυσκολευονται να στριψουν απο τις καβλες.Ναι ρε Bond, αλλά ο λαός έχει αγωνία αν θα γαμήσει και πότε. Ας βάλουν ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή που να λέει το πρόγραμμα κάθε μίας. Όπως κάνουν με τα δρομολόγια πλοίων ή τα σινεμά
λεω να παμε για σουβλακια και μια μπυραΤι κάνουν τα αγόρια μού? Που θα πάνε σήμερα που είναι ο καιρός ρομαντικός???
Τι έχεις?πραγματικα
ξερει να μιλαει σωστα την γλωσσα
και κυριως να γραφει χωρις ορθογραφικα λαθη
Έτσι όπως τα γράφεις Και εσύ με φτιάχνεις μωρό μουΌπως με καυλώνει αυτή η γυναίκα δε με έχει καυλώσει καμιά άλλη χρόνια τώρα.......
Κάθε σου photo ή video μου σκίζει το μυαλό...
Μάλιστα. Άνοιξε η Σόφι τα μάτια, ζήτησε γλειφομούνι από την Γιολ, ήπιε καφέ και μας θυμήθηκε. Εντάξει Σόφι, οκ. Θα έρθει η στιγμή που θα μου ζητάς εμένα γλειφομούνι και θα σου πω να πεις στην Γιολ...Έτσι όπως τα γράφεις Και εσύ με φτιάχνεις μωρό μου