Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 11.129
- Πόντοι
- 2.256
Δεν εχει σεξ το σκ!τελος!Έπρεπε να ήσουν διαθέσιμη το ΣΚ που σ έψαχνα... εκτός αν ήσουν και δεν πρόλαβα.
Όχι ότι δεν θα σε ξανά ψάξω...
Δεν εχει σεξ το σκ!τελος!Έπρεπε να ήσουν διαθέσιμη το ΣΚ που σ έψαχνα... εκτός αν ήσουν και δεν πρόλαβα.
Όχι ότι δεν θα σε ξανά ψάξω...
Δεν ξέρει ότι δεν κάνω σεξ το Σ/ΚΔεν εχει σεξ το σκ!τελος!
αμα εχεις golden κανεις οτι θελεις!τα φιλια μου!Δεν ξέρει ότι δεν κάνω σεξ το Σ/Κ
Με άλλο αέρα κυκλοφορείς με Golden...αμα εχεις golden κανεις οτι θελεις!τα φιλια μου!
Τον εχεις κ χωριςΜε άλλο αέρα κυκλοφορείς με Golden...
Μαρεσει πού πάντα μας προωθείς και τό νυχακιΜωράκι διαθέσιμη από της 4! Τι μου κάνετε?
Αποχώρησε ο ηγέτης απο το θρεντ και όλο τσακωμοί γίνονται.το βλεπω με τις παραθεσεις σου, το ποσο σε νοιαζει η' οχι, οπως επισης και τις σποντες σου.
και οπως ξαναειπα, εγω μιλαω ΠΑΝΤΑ με ποστς και το τι εχει γραψει ο καθενας, αν προσεξεις καλυτερα.
οχι αερολογιες δηλαδη, οπως λες.
αερολογιες λενε αλλοι.
ολα τα αλλα περι ιντριγκες, εξυπναδες, ειρωνιες κλπ... αστο και απευθυνσου στη γιορμαλακω απο σαΛΟνικα φιλεναδα σου καλυτερα, που εχει παρει αμπαριζα ολα τα θρεντς και αυτοδιαφημιζεται σε ολα τα μελη, ασχετα με τα φαπιδια που μαζευει.
εγω φιλικα μιλαω να ξερεις και αν δεν το πιστευεις, να το πιστεψεις.
καλη ταινια να δειτε.
κουδουνια για το αδερφατο εφερες που σου ειπα η' τα ξεχασες ?Αποχώρησε ο ηγέτης απο το θρεντ και όλο τσακωμοί γίνονται.
Ηγέτη, γύρνα πίσω να επιστρέψει η ηρεμία στο νήμα!
Δεν έκανες ταγκ όμως!!Αποχώρησε ο ηγέτης απο το θρεντ και όλο τσακωμοί γίνονται.
Ηγέτη, γύρνα πίσω να επιστρέψει η ηρεμία στο νήμα!
Δε μου είπες όμως πόσα να φέρω, έχω χάσει τη μπάλα πλέονκουδουνια για το αδερφατο εφερες που σου ειπα η' τα ξεχασες ?
μου αρεσει που μου ειπες να τους φοβαμαι κιολας, μη μου κρεμασουν αυτοιΔε μου είπες όμως πόσα να φέρω, έχω χάσει τη μπάλα πλέον
@ariana.magic γύρισες όπλο;Καλησπέρα στα μωρακια
Άλλη έχει το όνομα άλλη τη χάρη....ολα.τα νηματα πουτανα τα κάνεις....μου αρεσει που μου ειπες να τους φοβαμαι κιολας, μη μου κρεμασουν αυτοι
μπες τεα και μετρα τα σιχαματα τους.
Σας κάνουμε ότι μας καυλωσατε κυρία μου!!Μωράκι διαθέσιμη από της 4! Τι μου κάνετε?
Κωλοτρυπίδι για τρελά γκάζια!Διαθέσιμη από 6:30
Από κωλο να ναι κι όπως να ναι μωράκι τα μεγέθη οι πόντοι τα αμκα και τα αφμ δεν παίζουν ρόλο εδώΚωλοτρυπίδι για τρελά γκάζια!
Κρίμα που δεν τον έχω σαν του Lexington Steele να σου σκίσω το κωλί,
έτσι όπως του αρμόζει... Η 15ποντη κανονική, αν και κακόβουλη,
ψωλή μου είναι τίποτα μπροστά στις δυνατότητες του κώλου σου για κακομεταχείριση...
Αυτη η γλυκια μουνιλα που ερχεται κατω απ τα σκεπασματα ανασταινει και νεκρους....Μωράκι διαθέσιμη από της 4! Τι μου κάνετε?