Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 2.256
ομορφιεςΤι κάνουν τα αγόρια μού?? Πώς είναι σήμερα από κέφια? ❤❤
ομορφιεςΤι κάνουν τα αγόρια μού?? Πώς είναι σήμερα από κέφια? ❤❤
Τυπος κούρος 1,2 3...μπέρδεψε μπούτια.@Γιολάντα Magic θελουν γέμισμα οι τρυπούλες σου μηπως
Στην προσωπική ζωή καλο είναι να μην γίνουν...Τυπος κούρος 1,2 3...μπέρδεψε μπούτια.
Ευτυχώς έπεσε σε φίλια τρύπα
Λάθη συμβαίνουν, άνθρωποι είμαστε.Στην προσωπική ζωή καλο είναι να μην γίνουν...
Χαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαΛάθη συμβαίνουν, άνθρωποι είμαστε.
Αλλά η γυναίκα μου δε με πίστεψε
Λάθη συμβαίνουν, άνθρωποι είμαστε.
Η γυναίκα σου είναι η κωλαρα με το τζιν που εχεις ως profile pic, ή η άλλη στο background που σκίζεται;Λάθη συμβαίνουν, άνθρωποι είμαστε.
Τι να πω...Γιά πές!
Όχι ρε καμία...Η γυναίκα σου είναι η κωλαρα με το τζιν που εχεις ως profile pic, ή η άλλη στο background που σκίζεται;
Τι να πω...
Την πρώτη φορά που μπέρδεψα αιδοίο και όνομα συγχωρέθηκα, τη δεύτερη που μπέρδεψα τα αιδοία ήτο ανένδοτη.
Εγώ ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως και γιατί η φωνή απο πίσω δεν αντιστοιχούσε στο μουνί από κάτω...
Μυστήρια πράματα
Άσε που αυτες ειναι η μια 40 κι άλλη 25Η γυναίκα σου είναι η κωλαρα με το τζιν που εχεις ως profile pic, ή η άλλη στο background που σκίζεται;
Φίλε πλάκα κάνω υποννοώντας ότι με έπιασε στα πράσα...Τί κάνατε σύ καί ἡ γυναῖκα σου; Τρίο μέ ἑργαζόμενο κορίτσι;
Άσε που αυτες ειναι η μια 40 κι άλλη 25
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φίλε πλάκα κάνω υποννοώντας ότι με έπιασε στα πράσα...
Πλάκα έκανα ρε μάστορα..Άσε που αυτες ειναι η μια 40 κι άλλη 25
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φίλε πλάκα κάνω υποννοώντας ότι με έπιασε στα πράσα...
Νο προμπλεμ.Πλάκα έκανα ρε μάστορα..
Τι βυζάρες είναι αυτές!!!Καλησπέρα μωρακια.. Σήμερα διαθεσιμη από τις 2
Καινούργιο ταλέντο ο μάγος... καλώς το κορίτσι, καλές δουλειές να κάνει, να περάσουμε καλά..
κάτσε θα τις βάλω σε κάποια σειρά προτεραιότητας, είναι πολλές απ τον μαγο..+1 και η Αλεξία, ξεκινάω asap..Μη βιάζεσαι, πάνε πρώτα μ’ αυτές που το λιβανιζεις τόσο καιρό να πας και μετά πας και στις καινούργιες. Εδώ είναι δε θα φύγει.