LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Λογικά θα κοιμάται τώρα στο σπιρτοκουτάκι του ο χρυσός μου
Λογικά θα κοιμάται τώρα στο σπιρτοκουτάκι του ο χρυσός μου
Καλά τα λεγα ότι είχες ξυπνήσει ορεξατηFa fa fa fa fa fa fa fa
Psychokiller
Qu^est ce que c' est?
Έχεις καταπληκτικό σώμα.. και κωλο αρκετό για να τρελάνεις έναν στρατόΚαλησπερα...λανσάρω το καινούργιο δωματιο του Πριαμου...
Γεια σου κρετίνε, που βαζεις και τζιφακια καρτουνΛογικά θα κοιμάται τώρα στο σπιρτοκουτάκι του ο χρυσός μου
ερωτευτηκες,Λογικά θα κοιμάται τώρα στο σπιρτοκουτάκι του ο χρυσός μου
Ο άλλος μετά το outing που έφαγε αντί να κάτσει στα αβγά του για να μην τρώει άλλες ψωλιές, με κυνηγαει από θρεντ σε θρεντ.ερωτευτηκες,
παει,
τερμα...
αααααα βρειτε μεταξυ σας αυτα.Ο άλλος μετά το outing που έφαγε αντί να κάτσει στα αβγά του για να μην τρώει άλλες ψωλιές, με κυνηγαει από θρεντ σε θρεντ.
Μιλάμε για ξετσίπωτη πούστρα!
Γεια σου ηλιθιεΟ άλλος μετά το outing που έφαγε αντί να κάτσει στα αβγά του για να μην τρώει άλλες ψωλιές, με κυνηγαει από θρεντ σε θρεντ.
Μιλάμε για ξετσίπωτη πούστρα!
θελει στηριξη , εφυγε ο γαμιας του ο Αλπουλας και τωρα τριγυρναει απο θρεντ σε θρεντ σαν την αγαμητη αναζητωντας προσοχηαααααα βρειτε μεταξυ σας αυτα.
στους 2, τριτος δε χωρει
εμεις τα'παμε στο θρεντακι σας εεε ???θελει στηριξη , εφυγε ο γαμιας του ο Αλπουλας και τωρα τριγυρναει απο θρεντ σε θρεντ σαν την αγαμητη αναζητωντας προσοχη
Πόσο μεγάλα είναι γλυκιά μου...Καλησπέρα μωρακια.. Σήμερα διαθεσιμη από τις 2
Αν και δεν εχει τυχει να δοκιμασω (ακομα) , τολμω να πω @Βανέσα Magic οτι ειναι πολυ ωραιο το ολο τοπιο της εν λογω εικοναςΚαλησπέρα μωρακια.. Σήμερα διαθεσιμη από τις 2
Τι κάνουν τα αγόρια μού?? Πώς είναι σήμερα από κέφια? ❤❤
Χορνυ μού ❤❤Καλημέρα! Μόλις τά ἀνέβασες ΠΟΛΥ μέ αὐτήν τὴ φωτό!
Τώρα που ποσταρες προφανώς και είμαστε καλύτερα...Τι κάνουν τα αγόρια μού?? Πώς είναι σήμερα από κέφια? ❤❤
Χορνυ μού ❤❤
Τώρα που ποσταρες προφανώς και είμαστε καλύτερα...
Και καμιά έξαλλη αργότερα..
Καλημερα/σπερα.. κουκλαρα.
μεγαλε σάκη η λέξη τοπία αφορά περιοχές και όχι κορασίδεςΑν και δεν εχει τυχει να δοκιμασω (ακομα) , τολμω να πω @Βανέσα Magic οτι ειναι πολυ ωραιο το ολο τοπιο της εν λογω εικονας
Είναι έξαλλη γυναικα η Σοφάρα..και καμνει εξαλλους τσι εμάς..Καί καλά λέει ὁ συναγωνιστής! Βάλε καί μία ἔξαλλη...
Μάνα μου τα τσιτσια σου!!!Καλησπέρα μωρακια.. Σήμερα διαθεσιμη από τις 2
Θαυμάζουμε το κωλο σουΜωρακια τι κανεετεεε;;;;