Antidote
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 39
- Like
- 11.193
- Πόντοι
- 6.246
Δεν κοιτάζω για να είμαι ήρεμος εκτός Αθηνών
Δεν κοιτάζω για να είμαι ήρεμος εκτός Αθηνών
Χαζό παιδί χαρά γεμάτοΒλεπω κοριτσια διαδικτυακα τα οποια τα εχω χαρει live (και θα τα ξαναχαρω οταν μπορω)
Τι λεγαμε χθες? οτι αναμενω με αγωνια την επομενη ακυρη παπαρια σου για μενα.. Δεν αργησες να την γραψεις..Χαζό παιδί, χαρά γεμάτο
Η Σάντρα;Μαντέψτε ποια έρχεται με τρελές διαθέσεις![]()
![]()
Τι λεγαμε χθες? οτι αναμενω με αγωνια την επομενη ακυρη παπαρια σου για μενα.. Δεν αργησες να την γραψεις..![]()
![]()
Υ.Γ. Ευχαριστω για το ποστ @LION7 , να σαι καλα.. κατι αλλο εχεις να προσθεσεις ??
![]()
Αυτο λεω και εγω ενας φυσιολογικος ανθρωπος απλα δεν θα κατσει καν να τραβηξει την προσοχη ενος αγνωστου.. Εσυ προσπαθεις αποτυχημενα να με νευριασεις η εστω να δημιουργησεις φασαρια γραφοντας στο ακυρο για μεναΤι άλλο να προσθέσω πια, ένας φυσιολογικός άνθρωπος με τα μισά θα το είχε βουλώσει
Θα μαντεψω μονο εαν μαντεψεις και εσυ ποιος σε περιμενει καυλωμενος να σου σκισει την κωλαραΜαντέψτε ποια έρχεται με τρελές διαθέσεις![]()
![]()
Επειδή από την κριτική του Antidote και μετά φανταζομαι εχεις πάει με παραπάνω από 5… Οι υπόλοιποι που σε έχυσαν δλδ;;;
Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα κ κυρά!!Αγάπες μου ευτυχώς που βλέπετε το κωλο.και Όχι τον κουβά σφουγγάριζα πριν ξέχασα να το βάλω ατνν άκρη
Τι πάτος είναι αυτός που έχεις γλυκιά μου..... θέλω να στον δαγκωνω για κάνα τεταρτακι μπας και τον χορτασω.Μαντέψτε ποια έρχεται με τρελές διαθέσεις![]()
![]()
Τι ώρα ξεκινάςΌχι καυλωμενη θα έλεγα
Στο στόμα όλα και κάτω
Ωραία θέαΜαντέψτε ποια έρχεται με τρελές διαθέσεις![]()
![]()
Όχι εννοω ότι μετά την κριτική του που ήταν άκρως περιγραφική και καυλωτικη τα έτρωγα στα μούτραΕπειδή από την κριτική του Antidote και μετά φανταζομαι εχεις πάει με παραπάνω από 5… Οι υπόλοιποι που σε έχυσαν δλδ;;;![]()
Δεν λες όμως........Μαντέψτε ποια έρχεται με τρελές διαθέσεις![]()
![]()
Πάρε με το βράδυ για cyberΔεν κοιτάζω για να είμαι ήρεμος εκτός Αθηνών![]()
Το κατάλαβα μωρό μου!Όχι εννοω ότι μετά την κριτική του που ήταν άκρως περιγραφική και καυλωτικη τα έτρωγα στα μούτρα
Ελα θα βοηθήσω λίγο...στο Κωλο της ...Εκεί που πήγε το μυαλό σου..Το κατάλαβα μωρό μου!
5 στους 5 σε έχυσαν στο πρόσωπο (φορώντας κ γυαλιά;).
Οι υπόλοιποι ρωτώ που σε έχυσαν;
Τεσπα.. μαλακια κουβέντα…
Το χάσαμε στις επεξηγήσεις!!![]()
Δεν πήγε εκεί!!Ελα θα βοηθήσω λίγο...στο Κωλο της ...Εκεί που πήγε το μυαλό σου..